• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
hayir hap gibi tablet seklinde şişede gunde 3 kere sabah ogle aksam 2 ser tane tok karna aliyorum, sütüm çok azsa aksam dozunu 3 tane aliyorum,bol suyla yutuyorum, solgar ve gnc markalarinin var ben solgar aldim, gercekten tavsiye ederim
Canm bu tableti ben de kullanıyorum sütüm azalınca. Bu tableti kullandığım günler buradan aldığım çay tarifini de içiyorum 2 kupa, sonra aklıma bi zararı olur mu ikisinin die takılıyor. Sütüm çabuk artsın isterken yanlış mı yapıyorum acaba diyorum.

O da bir şey mi benimki ağlarken mervöööö dşye ağlıyor.Direk ismi mi söylüyor :rolleyes: ya çocuklarımız daha kaç aylık ne anne demesi kurban olayım.Ağlarken benzetiyoruz iç güdüsel olarak
Tabiki bilinçsizce söylüyor ama bu bile tuhaf geliyor anne kelimesi burdan geliyor heralde benimkinin 3 ayı bitti şimdi etrafa daha duyarlı konuştukça gülüyor . Renkli şeyler dikkatini çekiyor ilk oğlum bebekken tv ye bakmıyordu bu böcük şimdiden meraklı geçen hafta anakucağına koyup tvye çevirdim o hafta sesi çıkmadan izledi ohh be dedim ağlamıyor. Doktor kontrolünde zehir ver daha iyi dedi otizmli olur 2 yaşına kadar yasak dedi ben şokk. Salonun heryerinden görünüyor böcük kafayı çevirip izlemek istiyor ters oturtuyorum sesleri duysun izlemesin

Merhaba arkadaşlar. Ben de 25 mayısta doğum yaptım. 3900 doğdu oğlum ama kilo alımı azaldı en son 5500 dü. Artık emmek istemiyor. Sağıp veriyorum ama biberon da sevmiyor. En son nuku biraz tuttu ama günlük 500 cc zor buluyor. Doktorda 700-800 cc içmesi gerekir dedi. 12 gün sonra işe başlıyorum. İştah sıfır hep zorlayarak bakalım bu ay ne kadar aldı. Hepimize sabırlar diliyorum.

Manasını bilerek söylemediğini biliyorum arkadaşım, ama bildiğin net anne diyor:21: videolar sülalede geziyor. Kv de net duydu. Ses taklidi olarak söylemesi bile insanı bu kadar mutlu ediyorsa gerçek manasının farkında olarak söylemesi nasıl güzel bir duygudur:KK36: şükürler olsun.

Bizimki de bir gun resmen “anne yaaa” seklinde bir ses çıkardı ağlamanın arasinda:) o vidyoyu izlettigim herkes bu cocuk konuşmuş diyor o kadar guzel denk gelmis ki ben bile konuştu mu acaba diyorum:)))

Bizimki de bir gun resmen “anne yaaa” seklinde bir ses çıkardı ağlamanın arasinda:) o vidyoyu izlettigim herkes bu cocuk konuşmuş diyor o kadar guzel denk gelmis ki ben bile konuştu mu acaba diyorum:)))
Valla yigenim bile bu kadar erken anne demesi normal mi dedi safca diyorlar tabi bilinçli mi değil mi Allah bilir. En kolay anne belki de çok güzel yine de annen kurban olsun diye sarılıyoorum hemen oh mis Allah herkese nasip etsin inşallah

Ne güzel değil mi, senin de için hoş oluyordur:KK19: başka çocuğun var mı bilmiyorum bu tadı daha önce yaşadın mı. Benim yılların hasreti kızım aaaa dese bizim eşimle gözlerimiz doluyor. Çok mutluyum ben yaaa ses tonunu yiyim ben onun:KK6: aaeee aaeee derken 3 gün anneeee anneeee anneeee dedi durdu şimdi eşim ilgileniyor hep, bana pek bırakmıyor işten gelince:KK48:

Ay canim ilk cocuk ve benimkilerin ilk torunu Ne yaparsa biz boncuk oluyoruz zaten

Ben anneliğin daha az gazlı ve agucuklu olan 3.ayini epey sevdim:) umarim boyle keyifli devam ederiz hayata, ilk aylar benim icin cok zorluydu:( suanki zorluk hic yormuyor beni cunku oglumla iletisimimiz var artik:) bana bakiyor ve gülümsüyor:) Sesler cikartiyor:) iste o anlarda ben eriyorum , tum yorgunlugum bitiyor:)

Yine iyi biz hala 4650 saka gibi
kaç kilo dogmustu canim

Gunaydin
Moralim cok bozuk
Bugun emzirme danismanina gittim 10 gunde hic kilo almamış
Galagtago diye ilac verdi biraz almis olsaydi mamaya baslatmicakti ama gelisimini etkiler dedi mamaya basliyoruz iki gogsunude tamamen emzirdikten sonra 60 cc mama ver o zaten yine doyutmaz onu dedi gunde 2 yada 3 sefer mama vericem bi 15 gun bu sekilde devam edicez ama dereotunu onerdi vucuttaki odemi attigi icin sut salgilamasi daha hızlı olur dedi
Benimde sütüm yetmiyor canım. Mecbur mama veriyorum ek olarak..üzülme biz elimizden geleni yapiyoruz

Kaynanamın tek oğlu ve tek torunu.İşe başladığımda sanırım bakmayacak.Yani konuşulurken hiç oralı olmuyor.Günlerdir küçücük çocuğu nasıl kreşe vericem diye kahroluyorum.tamam ona güvenip yapmadım ama ne biliyim teklif etmesi gerekmez mi el kadar çocuğu vercez.Derdini anlatamayacak konuşamıyacak uyuyamıyorum düşünmekten

Kaynanamın tek oğlu ve tek torunu.İşe başladığımda sanırım bakmayacak.Yani konuşulurken hiç oralı olmuyor.Günlerdir küçücük çocuğu nasıl kreşe vericem diye kahroluyorum.tamam ona güvenip yapmadım ama ne biliyim teklif etmesi gerekmez mi el kadar çocuğu vercez.Derdini anlatamayacak konuşamıyacak uyuyamıyorum düşünmekten
bizde de durum ayni. ben careyi isten ucretsiz izin almakta buldum. sen de bi dusun. yasal olarak analik durumunda 4 aylik ucretli izin sonrasi eger calisan isterse 6 aylik ucretsiz izin kullanabilir. isveren izni vermek durumunda, izin vermezse hakli sebeple is akdini sen bitirebilirsin, bu durumda tum tazminatlarini isveren odemeli. ama tabi haklarini almak icin is mahkemesine dava acman gerekir.

bizde de durum ayni. ben careyi isten ucretsiz izin almakta buldum. sen de bi dusun. yasal olarak analik durumunda 4 aylik ucretli izin sonrasi eger calisan isterse 6 aylik ucretsiz izin kullanabilir. isveren izni vermek durumunda, izin vermezse hakli sebeple is akdini sen bitirebilirsin, bu durumda tum tazminatlarini isveren odemeli. ama tabi haklarini almak icin is mahkemesine dava acman gerekir.
Ücretsiz iznim bugün başladı 6 ay daha evdeyim ama yünede minnacık olmuş olacak :(

Gunaydin
Galagtago.kac gunde etki ediyo bilen Varmi?
Bu süt uretiminin acaba yasla ilgisi mi var

Canım o damladan kullandım bende işe yaramadı mememde iğne batması gibi his yaptı hatta.

Bol bol su iç ve protein ağırlıklı beslen, et yiyebilirsen et, yemezsen yumurta yeşil mercimek ne bulursan ye. Ayrıca çiğ yeşillik de ye artacaktır.

kaç kilo dogmustu canim

Benimde sütüm yetmiyor canım. Mecbur mama veriyorum ek olarak..üzülme biz elimizden geleni yapiyoruz
Arkadaşlar süt yetmiyor diye bi durum olamaz, bol bol emzirin sütü arttıran en önemli sey emzirmek! Mama verme hatasına düşmeyin lütfen, facede Emzirme Sanatı diye bir grup var oraya kaydolun, uzman kişiler tarafından yardım alın, hemen dönüş yapılıyor, bizim gibi bir cok kişi durumunu paylaşıyor, bir fikir alın derim. Ordan birçok sey öğrendim ben

Arkadaşlar süt yetmiyor diye bi durum olamaz, bol bol emzirin sütü arttıran en önemli sey emzirmek! Mama verme hatasına düşmeyin lütfen, facede Emzirme Sanatı diye bir grup var oraya kaydolun, uzman kişiler tarafından yardım alın, hemen dönüş yapılıyor, bizim gibi bir cok kişi durumunu paylaşıyor, bir fikir alın derim. Ordan birçok sey öğrendim ben

Sayfaya bakacagim tesekkurler
Ama canim doktora gidip almasi gereken kilonun cok altinda aldigini gorunce ve doktor bunun sakincalarini anlatinca evet sütüm yetmiyor demek ki diyorsun artik

Canım o damladan kullandım bende işe yaramadı mememde iğne batması gibi his yaptı hatta.

Bol bol su iç ve protein ağırlıklı beslen, et yiyebilirsen et, yemezsen yumurta yeşil mercimek ne bulursan ye. Ayrıca çiğ yeşillik de ye artacaktır.
Benimde 3.gunum olcak ama farkedilir bi artis olmadı
Tesekkur ederim denim yemedigim kalmadi zaten :(

kizlar benim ciddi bir sorunum var.
ben belden uyusturmali spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. ilk zamanlar sezeryan agrisidir gecer dedim ama belimdeki agri gecmiyor. egilemiyorum, egilince belimi dogrultamiyorum, yuz ust8 yatmak tam bir iskence, yanlislikla yuz ustu uykuda donersem kalkamiyorum agridan. ben anestezi icin belimden vurduklari igneye bagliyorum bu durumu.
benim gibi olan var mi aranizda, nasil gecicek bu agri, ne zaman agrisiz kizimi banyo yaptirip altini degistirebilicem. 3 ayi gecti bu arada dogum yapali

Back