- Konu Sahibi kardelen384
- #66.841
Yaaa ben bilmiyordum doktorunda bir şey söylemedi Benin kızım 4 aylık oldu hala yapılmadı geç mi kaldım yoksaKızlar göz muayenesi 3. Ayin içinde yapılıyordu değil mi? Nasıl bir işlem uygulanıyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ben bilmiyordum doktorunda bir şey söylemedi Benin kızım 4 aylık oldu hala yapılmadı geç mi kaldım yoksaKızlar göz muayenesi 3. Ayin içinde yapılıyordu değil mi? Nasıl bir işlem uygulanıyor acaba
Ben de emzirmek ve mama ile günü geçiriyorum Ama zorla hep. İnş. Sıcaktandır ve geçer emzirmenin hemen peşinden mi veriyorsun yoksa biraz bekliyor musunBugün ve dün annemin evinde kaldım.sıcaktan sanırım bebek mamaya ağzını sürmedi.seninde öyle mi acaba sıcakla ilgili mi konu ? benim 40 dk emzirip ondan sonra en son artarak 90 100 cc ye kadar gundüz 3 4 saatte bir iciyordu.su an bira mayası ile süt arttı.bebekte mamayı kendiliginden azalttı.emzirdikten sonra 60 cc mama ancak içmeye başladı.ben önce 90 cc yapip artani döktüm.su ansa tamamıni döküyorum hic icmedi.hemsire "sen oburiks mi oldun" demisti öyle rahat iciyor aslında.senin durumunda zormus.istahsiz gibi olunması
canim ben 2 aylikken tiny love maymun adasi oyun halisini almistim. pek ilgilenmemisti o zaman. simdi 3 ayi gecti artik oyuncaklara bakiyor ve biraz oyalaniyor uzerinde. bu olmasa da bir tane al mutlaka. 3.ay kontrolunde doktoru da fiziksel ve duygusal gelisimi icin oyun halisi kullanin demistiKizlar biz bebisle hep konusuyoruz Sarki ninni de soyluyoruz ama duzenli olarak dinlettigim muzik ses falan yok Siz dinletiyor musunuz biseyler?
Bi de oyun halisi almaya karar verdim tavsiyelere açığım canlarım :)
kulis kizlar ben doktora sordum. ben 5.aydan sonra tavsiye ediyorum dedi. premature bebekler daha erken gidebilir ama dedi. bilginizeYaaa ben bilmiyordum doktorunda bir şey söylemedi Benin kızım 4 aylık oldu hala yapılmadı geç mi kaldım yoksa
Bende oyun halısi alacağım.bebek 3.5 ayi gecti 26 sinda 4 aylik olacak.deger mi bilmiyorum 209 229 tl.lik urunler mi 129 tl lik ürünler mi bilemedim.buradaki tavsiyeleri dikkatle not aldim.bende bunu buldum.
Bunu almak iyi de daha salincak veya bebegi taşimaya kanguru almak isterim
Daha ucuz birsey mi alsam bondigonun seruven ormanı gibi
Bende 10 kiloyu aldim cebe attim :)))Furkan marka benim aklima yattı gibi.209 tl çok yüksek kac oyuncak alınır.bende tüp bebek tedavisinin progestan iğneleriyle başlarsak 2 yılda 17 kilo aldım.benimde kilolar öylece duruyor.demek ki normalmis bende tuhaflik yokmus
Bizim 2.ayda kontrolu yapildiYaaa ben bilmiyordum doktorunda bir şey söylemedi Benin kızım 4 aylık oldu hala yapılmadı geç mi kaldım yoksa
Hemen mamayi hazırlayıp veriyorum.son günlerde icmiyordu dedim ya.annemden gelip gaz damlasi biagonaya da başlayinca istah geceden beri yerine geldi.cuma günu gazi vardi acil gaz damlasina başlamiştım.bizim ev kuzeybati cephe tek cephe.çocuk güneş almiyor diye 6 ay once taşındigim bu evden çikmak istiyorum.annemin ev sicakti mama yemedi, biraz emip surekli uyudu gözünü acamadiBen de emzirmek ve mama ile günü geçiriyorum Ama zorla hep. İnş. Sıcaktandır ve geçer emzirmenin hemen peşinden mi veriyorsun yoksa biraz bekliyor musun
Sizin oyun halisı hangi marka o maymunluda guzel bence de ondan almaliyım bugün bakacağım markayi yazabilir misin ?muzikli oyuncagi varsa olabilir bence. cunku bizim halida bi maymun var. vurunca hem isikli hem sesli muzik caliyor. huzursuzlandiginda onu öttüruyorum hemen ilgisini cekiyor, susuyor. bu tarz bi oyuncak olsun mutlaka halida bence
Cevabimı buldum sağol :)canim ben 2 aylikken tiny love maymun adasi oyun halisini almistim. pek ilgilenmemisti o zaman. simdi 3 ayi gecti artik oyuncaklara bakiyor ve biraz oyalaniyor uzerinde. bu olmasa da bir tane al mutlaka. 3.ay kontrolunde doktoru da fiziksel ve duygusal gelisimi icin oyun halisi kullanin demisti
Bizim evimiz de sıcak oluyor belki de ondan oluyor. Ben bir de öğün aralarında 3,5-4 saat bekleyeceğimHemen mamayi hazırlayıp veriyorum.son günlerde icmiyordu dedim ya.annemden gelip gaz damlasi biagonaya da başlayinca istah geceden beri yerine geldi.cuma günu gazi vardi acil gaz damlasina başlamiştım.bizim ev kuzeybati cephe tek cephe.çocuk güneş almiyor diye 6 ay once taşındigim bu evden çikmak istiyorum.annemin ev sicakti mama yemedi, biraz emip surekli uyudu gözünü acamadi
Merhaba ben 2019 mayıs annesi olucam inşallah burası aktif diye yazıyorum lürfen yaşamış olan varsa bana bişeyler söyleyebilir mi? 3-4 haftalık hamileyim tam ne kadarlık olduğunu bilmiyoruz dr. Da net bişey diyemiyor. Son adet tarihine bakarsak 5 haftası bitti. ilk önce özele gittim gebelik var sağlıklı ama kist var dedi kese ultrasonla görülmedi. Sonra bi kliniğe gittik bugün vajinal ultrasonla bakıldı ve yine görülmedi ama değerler çok yüksek kesin gebelik var diyor doktor. Kist var 6 cm yumurta çatladığında oluşan kistlerden de değilmiş. Kanamış galiba yumurta çatlayınca kistin etrafına dolmuş filan ama yine kese görülmedi. İki hafta sonraya randevumuz var doktor risk yok umutluyum görücez diyo ama ben telaşlandım iyice. Kisti olan ve benim gibi kesesi geç görünen var mı acaba? Düşük riski yok dedi ama stres yaptım
Kızlar göz muayenesi 3. Ayin içinde yapılıyordu değil mi? Nasıl bir işlem uygulanıyor acaba
Hayatimmm70 canım seni biliyorum hamilelikten beri takip ediyorum başka bir arkadaş da kalça cikigi için bir cihaz kullanıyordu onu hatirlayamadim . İnsallah iyilesecekler bebeklerimiz . Ben kubilay beng den randevu alabildim baltalimanimda usg çekti kalça kemiğindekemiği tam kapanmamis dedi bandaj yazdı. Bezmi alemdeki doç. Ortopedist de yok bişey normal dedi ama acı söylemedi ben şimdi hangisine inanayim Allahım ne zor evlat için korkmak. Allahım şifa versin tüm bebeklere,çocuklara.Canım benim bebegimin ayaklari pevli . Ortasında demir kopru olan ayakkabilari giyiyor. 1 ay oldu . Alıştı yavrum yavaş yavaş. Bizim önümüzde çok uzun bir süre var. Ayaklari tekrar içe dönmemesi için .İnşallah senin yavru da iyilesecek.
İstedigim doktor baltalimaninda Timur hoca. Çok methini duydum. Çok şükür 31 Ağustos tarihine randevu buldum. Kontrol için Timur hoca ya gostericem.
Haberlesiriz arkadasim sık sık
Ben normal gördüm az yada çok değildi aynıydıGünaydın biraz ozel olcak ama tekrar adet gorenler ilk gormesinde normal olarak mi gordu ?
ah canim simdi girebildim buraya. belki almamissindir henuz. markasi tiny love maymun adasi. ebebekte 189 tl idi.Sizin oyun halisı hangi marka o maymunluda guzel bence de ondan almaliyım bugün bakacağım markayi yazabilir misin ?
Ya benimde aklımdan geciyordu bende d vitaminini vermeyi unutuyorum çoğunlukla verdiğim zaman çocuk çok huzursuz oluyor ondan olabilir mi diye düşünüyordum ama vitamin niye öyle yapsın demi bide o varKizlar gaz sancilariniz azaldi veya bitti mi?
Bizim cok azlamisti ama son bir haftadir yine sanki yeni dogmus gibi gaz sancilari var
Son bir haftada farkli olarak yaptigim seyler, lactamil iciyorum bi arkadas sutun kalitesini arttiriyor dedigi icin
Meyve neredeyse hic yemiyordum gaz yapar diye ama bi haftadir üzüm armut falan yemeye basladim
Bunlardan olabilir mi yoksa su saglik ocağının verdigi d vitamini (tera d 3) onu duzensiz kullaniyordum bir haftadir her gun duzenli veriyorum yan etkilerinde de gaz kabizlik var Ondan mi oluyor acaba?
Yok canım alamadım, gitmedim yarın bakacağız.gecerken bir yorumda bahsettigini gördüm zaten çok tesekkürler.yarın e bebeğe bakacağız nata vegada.toker bebe ve oyuncakciya bakacağız.bebek bu 10 gün boş durmasa diye telas ediyorum.oyun halısı gelecek dertler bitecek :)ah canim simdi girebildim buraya. belki almamissindir henuz. markasi tiny love maymun adasi. ebebekte 189 tl idi.
Ya benimde aklımdan geciyordu bende d vitaminini vermeyi unutuyorum çoğunlukla verdiğim zaman çocuk çok huzursuz oluyor ondan olabilir mi diye düşünüyordum ama vitamin niye öyle yapsın demi bide o var
Aa ben hiç okumamıştım canim demek ki gercekten bizimkilere o sancı yapıyor yan etki olarak. Saglik ocaginda ki hemsirede surekli ihmal etme diyor. Artik iyilikleri icin mecbur vericez,annelik zor zanaat :))Canim ben prospektüsünü okudum yan etkilerde gaz sancısı, kabızlık vs ne ararsan yaziyor çoğu ilaçta oldugi gibi