- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #66.801
senin durumun da cok zormus ben de en azindan hizmet bekleyen es yoktu. benden birsey istemedi esim bir sure. ama ben o halde temizlik yaparken elektrik supurgesinin sesinden rahatsiz olup bi tv izleyemiyorum diye bagrisi vardi. biz uykuya, dinlenmeye hasret pasam tv keyfi pesinde. dogumdan sonra esim ve annem de dahil herkesten sogudum. annemin 2 adim otemde oturup benle ilgilenmek yerine eften puften islerle ugrasmasi, binbir nazla evime gelmesi, 10 dkka ugrayip yemek, wc,banyo ihtiyaclarimi o surede bitirmemi istemesi... ayri koyuyor bana. elbette ona guvenip de cocuk yapmadim ama benimle biraz ilgilenir diye beklemistim ilk zamanlar.Canm ben de bu kasık ağrısı bacak uyuşması ile hem bebeğime tek başıma baktım hem evi temizledim hem kocama hizmet ettim. Doğum öncesi kıpır kıpırdım her işi hızlıca yapardım, eşim aynı performansı doğurur doğurmaz benden bekledi. Tamam artk karnında bebek de yok kalk yap kalk pazara git kalk markete git kalk yemek yap dedi durdu. Çocuk sahibi oldum eş kaybettim. Kv de sezeryan olmuş ben böyle nazlı olmadım şeklinde eşimi doldurdu, bunlar hep ilk hafta oluyor. Ben de 2 hatta 3 çocuk isterdim ama o kadar çok kavga ettik ki eşimle açıkçası baya soğudum ve 2. Çocuğu istesem de yapmam diyorum. Yaparsam da annemin evine yerleşirim en az 40 gün kimse tutamaz beni. Şuan ağrılarım hala var hele ilişki esnasında. Zaten aramızdaki soğukluk nedeniyle yapmıyoruz, o isterse de ağrım var diyorum. Ben 10 yaş yaşlandım bu 3 ay. Bazen topallayarak pazarıma da marketime de ben gidiyorum ağır kaldırıyorum bir elimde kızım. Eşim bilgisayar oynuyor evde. Anne dedi die bir heves baba dedirtmek için bir kaç gün ilgilendi saolsun. Bide kendi annesi babası yanında çok ilgilenir kızımla. Çok seviyor kızımızı gözleri dolar bakarken ama uzun süre ilgilenmez, ev işi umrunda deil yap ama nasıl yaparsan yap. Bide bana iyi dayanıyorsun bu tempoya cennetliksin diyor alay gibi. Allah bilmiş de beni erkek yaratmış diyor. Onun harici günde toplam en fazla yarım saat sever bırakır oyununa döner. Bir sürü arkadaşım çocuklu geliyor gidiyor eşleri pervane etraflarında anlatmıyorum derdimi onlara, burda yazarak içimden atıyorum hayatıma dönüyorum.
Allah bizlere guc versin de kimseye muhtac kalmadan bebeklerimize bakabilelim insallah