- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.141
Az önce kalp atışını da dinledik çok şükür. Dediğim gibi bir hafta geç döllenme 6+4 çıktı usg de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun öncelikle ☹ Allah diğer evladınızı size bağışlasın.Kizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
Kendim krem yapiyorum.Kızlar çatlaklar için bi şeyler kullanmaya başladınız mi ? Kullaniyorsaniz ne kullaniyosunuz ? Memnun musunuz,tavsiye eder misiniz ?
Sagol canim belim agriyo sadece pıhtı seklinde parcalar düşmüştü demek bebegim düşüyormuşkismet değilmiş
Kizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
Canım Allah kızını sana bağışlasın umarım istediğin bir zamanda yeniden anne olursunAmin canim Rabbim sizinkilerin canini sağ etsin
Ben gidemedim henüz bende gidicem. Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağımızaBende 114 um canım rahat olabilirsin , bu gün diyetisyenle görüştüm 1800 kalorilik beslenme listesi aldım hem emen oğluma hem karnimdaki bebege hem kendime faydalı olmaya calisicam
Sağol canim benimki regl kanamasi gibi yogundu ve kan pıhtısı gibi parcalarda vardi inşallah sizinkinde sorun yoktur dinlen canim bol bolÇok geçmiş olsun öncelikle ☹ Allah diğer evladınızı size bağışlasın.
Benim kahverengi lekelenmem oluyor, biraz ateşim de vardı 2 gün önce. Sizin mesajlarınızdan sonra tedirgin oldum. Sizin kanamanız çok yoğun muydu? Regl kanaması gibi mi? Afedersiniz ama kıl gibi incecik sekilde kan da oluyor arada. Sizin bahsettiğiniz pıhtı bu şekilde mi yoğun muydu?
Sagol canim aminsana da gecmis olsun simdiki gebeligin hayirli olsun inşallah saglicakla alirsin kucaginacok gecmis olsun bende martta dusurmustum 46 gun sonra dustu bebeğim Allah kucagina mubarek uzun omurlu evlatlar nasip etsn bak ben yine hamileyim beklennedik sekilde insallah sanada supriz yapar uzulme desemde uzuluceni biliyorum ama sabirli ol Allah hayirli zamanda hayirli vakitte mubarek kilsn insallah
Evet canim Allah hayirlisini versin saglikli evlatlar nasip etsin inşallahallah sabir versin cnm cok uzuldum bencede dusukten sonra cok daha cabuk bebek oluyormus herseyin hayirlisi vardir bundada bir hayir
amin canim sagolCanım Allah kızını sana bağışlasın umarım istediğin bir zamanda yeniden anne olursun
Canım çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bunu veren rabbim birdaha nasip eder inşallah.Kizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
Aynıyız
Gecmis olsun.Amin canim sagol
Sagol canim bende cok uzuldum hayirlisi boyleymisCanım çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bunu veren rabbim birdaha nasip eder inşallah.
Sagol canim aminnGecmis olsun.
Yasiniza gencmis tez zamanda bir daha olur.
Sagol canim aminsana da gecmis olsun simdiki gebeligin hayirli olsun inşallah saglicakla alirsin kucagina