• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi:KK43: düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde:KK43:
Çok geçmiş olsun öncelikle ☹ Allah diğer evladınızı size bağışlasın.
Benim kahverengi lekelenmem oluyor, biraz ateşim de vardı 2 gün önce. Sizin mesajlarınızdan sonra tedirgin oldum. Sizin kanamanız çok yoğun muydu? Regl kanaması gibi mi? Afedersiniz ama kıl gibi incecik sekilde kan da oluyor arada. Sizin bahsettiğiniz pıhtı bu şekilde mi yoğun muydu?

Kızlar çatlaklar için bi şeyler kullanmaya başladınız mi ? Kullaniyorsaniz ne kullaniyosunuz ? Memnun musunuz,tavsiye eder misiniz ?
Kendim krem yapiyorum.
Kati yaglar:
Balmumu + kakao yagi + Shea butter yagi
Sivi yaglar:
Avokado yagi + zeytinyagi + kokonut yagi + gliserin + uzun yagi
Organikler/bozulan gidalar:
Yulaf ezmesi suyu ( cay gibi yapiliyor) + aloe vera (gercegi) + gida koruyucu ( biyolojik ama kimyasal yine)
Esans yaglar: ( 5-10 damla)
Gul + lavanta + papatya

Bu 3 gruptan Kati yaglar grubunu benmari usulu eritip, her grup toplam 1 kap olacak sekilde karistiriliyor, yayvan degil uzun bir kaba koyup mikserle cirpiyorum.

Esimin egzama kremleri bunlar 3 haftada bir bir kac kutu yaparim. simdi ben de kullaniyorum. Bir sonrakine gida malzemerini cikarip koruyucusuzunu sadece kendim icin yapmayi dusunuyorum. Malzemeleri aldiktan sonra cook kolay ve ekonomik ( piyasa muadillerine gore)

Zararli olan yag varsa soyleyin, cikaralim.

Sagol canim belim agriyo sadece pıhtı seklinde parcalar düşmüştü demek bebegim düşüyormuş:KK43:kismet değilmiş :KK42:

cok gecmis olsun bende martta dusurmustum 46 gun sonra dustu bebeğim Allah kucagina mubarek uzun omurlu evlatlar nasip etsn bak ben yine hamileyim beklennedik sekilde insallah sanada supriz yapar uzulme desemde uzuluceni biliyorum ama sabirli ol Allah hayirli zamanda hayirli vakitte mubarek kilsn insallah

Bende 114 um canım rahat olabilirsin , bu gün diyetisyenle görüştüm 1800 kalorilik beslenme listesi aldım hem emen oğluma hem karnimdaki bebege hem kendime faydalı olmaya calisicam
Ben gidemedim henüz bende gidicem. Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağımıza:anneadayı::dondurma:

Çok geçmiş olsun öncelikle ☹ Allah diğer evladınızı size bağışlasın.
Benim kahverengi lekelenmem oluyor, biraz ateşim de vardı 2 gün önce. Sizin mesajlarınızdan sonra tedirgin oldum. Sizin kanamanız çok yoğun muydu? Regl kanaması gibi mi? Afedersiniz ama kıl gibi incecik sekilde kan da oluyor arada. Sizin bahsettiğiniz pıhtı bu şekilde mi yoğun muydu?
Sağol canim benimki regl kanamasi gibi yogundu ve kan pıhtısı gibi parcalarda vardi :( inşallah sizinkinde sorun yoktur dinlen canim bol bol:KK200:

cok gecmis olsun bende martta dusurmustum 46 gun sonra dustu bebeğim Allah kucagina mubarek uzun omurlu evlatlar nasip etsn bak ben yine hamileyim beklennedik sekilde insallah sanada supriz yapar uzulme desemde uzuluceni biliyorum ama sabirli ol Allah hayirli zamanda hayirli vakitte mubarek kilsn insallah
Sagol canim amin:dua:sana da gecmis olsun simdiki gebeligin hayirli olsun inşallah saglicakla alirsin kucagina :KK200:

Sagol canim amin:dua:sana da gecmis olsun simdiki gebeligin hayirli olsun inşallah saglicakla alirsin kucagina :KK200:

senin iki gunde pihtilarin bittimi ben dusugumde 10 gun adet oldum cok agrim oldu cok kalin pihtilar attim. insallah senin agrisiz olur ve insallah sanada en yakin zamanda nasip olur mutlulugun daim olur insallah

Back