• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çok geçmiş olsun Allah sabrını artırsın zor biliyorum bende yaşamıştım düşüğün arkasından çabuk gebelik oluşuyor
Sağol canim düşünmeden olmustu bu gebeligim biraz kendime gelmeyi beklerim sanirim:110::dua:

Nane limonu peki duydun mu canim hamilelikte icilebiliyor muymus o da iyi geliyormus bulantiya diye duydum...
Annem nane limonu midemizi üşüttüğümüz zamanlarda çok yapardı ama gebelikte bulantıyı keser mi bilmiyorum, ben zencefilli limonu bu hamileliğimde de almayı düşünüyorum. Tehlikeli olanlar maydonoz, adaçayı gibi adet söktürücü olan bitkiler aslında ama nanenin de hormonları etkilediğini biliyorum fazla kullanımı tehlikeli olabilir. Az kullanıldığında zararı olacağını sanmıyorum sonuçta çorbalara yemeklere de her zaman ekliyoruz.

Kızlar merhaba, kanama için endişelenmeyin kırmızı değilse eğer, kahverengi kanama için doktorlar yerleşme kanaması diyor?
Biz de keseyi gördük ama daha kalp atışı yok 5+3 teyim. Doktorum normal, 6 yı tamamlayınca görürüz diyor ama bilemedim. 5 haftalıkken kalp atışı duyan da çok var etrafımda...
İlk hamileliğimde 5. haftada duyamamıştık kalp atışı sadece keseyi görmüştük, 7. haftada tekrar gittik öyle duyduk diye hatırlıyorum, yani ilk gittiğimde duyamamıştı benim doktorum da endişelenmeyin derim.

Merhabalar,,bende 5+2 haftalık hamileyim.çoğul gebelik olduğunu söyledi dr.bugün keseleri görmeye gideceğim.çok heyecanlıyım.burda sizlerle olmak çok güzel❤️
Merhaba hayırlı uğurlu olsun ne güzel bir haber :) Hissiyat olarak ben de ikiz olacak diyorum eşime, bakalım biz daha doktora gitmedik :) Benim ikinci hamileliğim ama ikiz olursa çok farklı bir duygu olacaktır.

Allah sabır versin inşallah kısa zamanda tekrar olur
Amin canim teşekkür ederim :dua:
Allah im tez zamanda nasip eder insallahh canimm cok gecmis olsun zor bir durum cok ii bilirim
Saol canim aminn Rabbim sizinkileri tamamina erdirsin saglikla inşallah :KK200:
Cnm kendini uzme, bir saglikli evladin var hatirladigim kadariyla. Sagliksiz gebelik oldugu icin vücut atiyor. Allah saglikli evlatlar versin ins en kisa zamanda
Saol canim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah :dua: kizim var bi tane onu bana bagislasin:KK200:
cok gencsin masallah. Aklim olsaydi erkenden yapar cikardim. Insallah Allah yine verir canim
Saol canim aminn inşallah :KK200:

Benim istememle yapılacak bi testse yaptırayım ünv hastaneleri 2. kayıptan önce yapmıyormuş diye okudum bi çok yerde
Benim ilk gebelik 20 haftalık kalbi durdu. Üniye gittim 3 düşük yaptım dedim 5 6 haftalık diğerleri dedim tarihiyle sordular salladım. İyiki de yaptırmışım ciddi pıhtılaşma var kızımda da iğne kullandım şimdi de başladım iğnelere
Kızlar çatlaklar için bi şeyler kullanmaya başladınız mi ? Kullaniyorsaniz ne kullaniyosunuz ? Memnun musunuz,tavsiye eder misiniz ?
Daha önce söylemiştim bence önemli olan sık yağlanmak benim annem teyzem fln fena çatlakları var bende de kilo almadan olmuştu. Kızımda 3 farklı yağ krem sabah akşam sürdüm. Çatlamadım. Ama doğum sonrası da sürülmeliymiş kilo verirken yandan iki tane çatladım.

Back