- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çokk geçmiş olsun canımm çokk üzldüm.sen iyi msin agrın falan var mı? rabbim en kısa zamanda acını unuttursun yenisini versinKizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
aa gözün aydın maşallah :) doğal yolla mı oldu canım.allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.Eki Görüntüle 2047373 bugün kese görmeye gittik ve iki keseyle karşılaştıkk Rabbim isteyen herkese nas,p etsin inşallah
Sagol canim belim agriyo sadece pıhtı seklinde parcalar düşmüştü demek bebegim düşüyormuşkismet değilmişçokk geçmiş olsun canımm çokk üzldüm.sen iyi msin agrın falan var mı? rabbim en kısa zamanda acını unuttursun yenisini versin
Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin inşallah üzülmeyin demek çok zor ama herşeyde bi hayır vardırKizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
Bende oyle sakinlestiriyorum kendimi canim herseyde vardir bi hayir ama insan cok üzülüyo Rabbim kimseye kayip yasatmasin minicik bile olsa bebegimdi o benimRabbim en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin inşallah üzülmeyin demek çok zor ama herşeyde bi hayır vardır
yok tüp bebeğiz bizaa gözün aydın maşallah :) doğal yolla mı oldu canım.allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Canım 1 gün aramiz var ben çok acayip mide bulantısı yaşıyorum canım bişeyler istiyor yer yemez doğru banyo 3 kilo verdim 2 haftada ayrıca gogus hassasiyeti ve aşırı idrara çıkma var.. ay ne güzel rahatsin hiç üzülmeKızlar benim belirtiler hiç kalmadı nerdeyse yaa korkmaya başladım randevumda taa salı gününe sizlerde durum nasıl benimle aynı haftalarda olanlar yazarsa çok sevinirim
Allah tamamina erdirsin canimm gozunuz aydinEki Görüntüle 2047373 bugün kese görmeye gittik ve iki keseyle karşılaştıkk Rabbim isteyen herkese nas,p etsin inşallah
kıyamam sana . canımüzünt iyi değil. yat dinlen tamam mı. sakın iş yamaya kalkma bır hafta falan dinlen. sonra ıyı olacaksın. hiçç merak etme düüşük ardından hemen yeni bebek gelir derler . ama beslenmene kendine dikkat et canımm.Sagol canim belim agriyo sadece pıhtı seklinde parcalar düşmüştü demek bebegim düşüyormuşkismet değilmiş
canim insallah en kisa zamanda bebegin olur. Allah sabir versin.zor...Kizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
Canım bilmiyorumki yaa allah korusun kalbi galanmı durdu diye korkuyorumCanım 1 gün aramiz var ben çok acayip mide bulantısı yaşıyorum canım bişeyler istiyor yer yemez doğru banyo 3 kilo verdim 2 haftada ayrıca gogus hassasiyeti ve aşırı idrara çıkma var.. ay ne güzel rahatsin hiç üzülme
kıyamam sana . canımüzünt iyi değil. yat dinlen tamam mı. sakın iş yamaya kalkma bır hafta falan dinlen. sonra ıyı olacaksın. hiçç merak etme düüşük ardından hemen yeni bebek gelir derler . ama beslenmene kendine dikkat et canımm.
Sagolun kizlar Allah bebeklerinize saglik versin inşallah sağsalim alirsiniz kucaginiza benimki kismet degilmis Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsincanim insallah en kisa zamanda bebegin olur. Allah sabir versin.zor...
Canım çok geçmiş olsun Allah sabrını artırsın zor biliyorum bende yaşamıştım düşüğün arkasından çabuk gebelik oluşuyorKizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
Bende 114 um canım rahat olabilirsin , bu gün diyetisyenle görüştüm 1800 kalorilik beslenme listesi aldım hem emen oğluma hem karnimdaki bebege hem kendime faydalı olmaya calisicamAhahs kıııızzz benden kilolu yok bence 114 üm şekerim
Yaşim 23 canim 2. hamileligimdiSekerPancarii yasin kacti canim? Ilk miydi?sagol bu arada amjn insallah