2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
çokk geçmiş olsun canımm çokk üzldüm.sen iyi msin agrın falan var mı? rabbim en kısa zamanda acını unuttursun yenisini versin
Sagol canim belim agriyo sadece pıhtı seklinde parcalar düşmüştü demek bebegim düşüyormuşkismet değilmiş

Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin inşallah üzülmeyin demek çok zor ama herşeyde bi hayır vardır
Bende oyle sakinlestiriyorum kendimi canim herseyde vardir bi hayir ama insan cok üzülüyo Rabbim kimseye kayip yasatmasin minicik bile olsa bebegimdi o benim

Kızlar benim belirtiler hiç kalmadı nerdeyse yaa korkmaya başladım randevumda taa salı gününe sizlerde durum nasıl benimle aynı haftalarda olanlar yazarsa çok sevinirim
Canım 1 gün aramiz var ben çok acayip mide bulantısı yaşıyorum canım bişeyler istiyor yer yemez doğru banyo 3 kilo verdim 2 haftada ayrıca gogus hassasiyeti ve aşırı idrara çıkma var.. ay ne güzel rahatsin hiç üzülme

Sagol canim belim agriyo sadece pıhtı seklinde parcalar düşmüştü demek bebegim düşüyormuşkismet değilmiş
kıyamam sana . canımüzünt iyi değil. yat dinlen tamam mı. sakın iş yamaya kalkma bır hafta falan dinlen. sonra ıyı olacaksın. hiçç merak etme düüşük ardından hemen yeni bebek gelir derler . ama beslenmene kendine dikkat et canımm.

Canım bilmiyorumki yaa allah korusun kalbi galanmı durdu diye korkuyorum

canim insallah en kisa zamanda bebegin olur. Allah sabir versin.zor...
Sagolun kizlar Allah bebeklerinize saglik versin inşallah sağsalim alirsiniz kucaginiza benimki kismet degilmis Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…