- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.061
kardelen384 Yardim edebilecegimiz bisy olursa soyle sen yine :) Ben telefondan giriyorum sadece boyle halledilebilecek bisy olursa yardimci olurum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 11 ağustos taa ayın 29 unda randevum az geç gidiyorum ki gözüksün istiyorum inşallah ozaman gözükür çünkü 13 eylül de gittiğimde hiçbirşey göremedi karından baktı.bu sefer göreyim istiyorumBenimde 13 agustos :) 25 inde kontrolum seeninki ne zaman
Benim araştırma yapıldı. Evet kan pıhtılaşmasi. Hatta gittiğim genetik doktorum hamile olursam mutlaka gel dedi. Bu hafta ona da randevu alicam. Bence gidin acısı çok zor. Bende 9 haftalık iken bebegimin kalbi durmuştuKızlar bu kan pıhtılaşması testini istege göre yapıyorlar mı. şimdi bu benim ikinci gebeliğim ilkinin kalp atışları durmuştu 8. haftada bunda da çok korkuyorum her hangi bi test de yapılmamıştı o zaman ilk gebeliklerde olur demişti doktorum
Öylemi çok memnun oldum. Merkezde mi oturuyorsun. Ben merkezde oturuyorum atabeyde çalışıyorum.Ben de Isparta'dayım :)
Camilide oturuyorum.Adatıp'ta Deniz hanima kanamam oldugunda gitmistim.Yeni belli oldu ona gideyim dedim yine.Hatta simdi de ona gidiyorum ama degisir mi degismez mi belli degil :) Siz kime gidiyorsunuz?
canım özel muayenesi var doktorumunSelam kızlar ankara da doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Canım benim doktorum özel muayenesi var oraya gidiyorum. Tahlil fln istediği zamanda devlette yaptırıyorumSelam kızlar ankara da doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Canım benimde durumum seninle aynı..kalbi 9. Haftada durduğu için kürtaj olmuştum..şuan coraspin ve clexane kullanıyorum tedbir amaçlı...ama aklımızda kalmasın diye geçen gaziye gittim orda genetik bölümü var durumunu anlatırsan yaparlar bence...trombofili paneli diye geçiyorKızlar bu kan pıhtılaşması testini istege göre yapıyorlar mı. şimdi bu benim ikinci gebeliğim ilkinin kalp atışları durmuştu 8. haftada bunda da çok korkuyorum her hangi bi test de yapılmamıştı o zaman ilk gebeliklerde olur demişti doktorum
Benim istememle yapılacak bi testse yaptırayım ünv hastaneleri 2. kayıptan önce yapmıyormuş diye okudum bi çok yerdeBenim araştırma yapıldı. Evet kan pıhtılaşmasi. Hatta gittiğim genetik doktorum hamile olursam mutlaka gel dedi. Bu hafta ona da randevu alicam. Bence gidin acısı çok zor. Bende 9 haftalık iken bebegimin kalbi durmuştu
Ben de merkezde oturuyorum. Ev hanımıyımÖylemi çok memnun oldum. Merkezde mi oturuyorsun. Ben merkezde oturuyorum atabeyde çalışıyorum.
Benim de 11 ağustos sat ama benim beklenen dğm tarihi 18 ağustos gösteriyor. Sizn neden 19 ağustos gösteriyor acababenimde 11 ağustos taa ayın 29 unda randevum az geç gidiyorum ki gözüksün istiyorum inşallah ozaman gözükür çünkü 13 eylül de gittiğimde hiçbirşey göremedi karından baktı.bu sefer göreyim istiyorum
Tamam canım çok sağol hastaneyi bi arayım randevu içinCanım benimde durumum seninle aynı..kalbi 9. Haftada durduğu için kürtaj olmuştum..şuan coraspin ve clexane kullanıyorum tedbir amaçlı...ama aklımızda kalmasın diye geçen gaziye gittim orda genetik bölümü var durumunu anlatırsan yaparlar bence...trombofili paneli diye geçiyor
Canım randevulu çalışıyorlar mi bilmiyorum..ben geçen sabah erkenden gittim..zaten sıra çok olmuyor orda önümde bi kişi vardı..15 dk sonra ben girdim içeri ..doktorum istek yapmıştı bana yaptır diyeTamam canım çok sağol hastaneyi bi arayım randevu için
bilmem ki kendisi öyle atadı sitem,başka bir programda da 19 mayıs verdi.Ben de merkezde oturuyorum. Ev hanımıyım
Benim de 11 ağustos sat ama benim beklenen dğm tarihi 18 ağustos gösteriyor. Sizn neden 19 ağustos gösteriyor acaba
Şu ana kadar gördüğüm . listede en yaşlı benim.
Yarın doktora gidicem. Benim içinde dua edin . kese gorunur.
Coraspin kullanıyorum. İğne de olucam.
İnşallah sağlıkla dünya ya gelir.
Adatipta Reyhan Kaplan Hafizogluna gidiyorum çok geçmiş olsun inşallah sorun yoktur