• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kardelen384 kardelen384 Yardim edebilecegimiz bisy olursa soyle sen yine :) Ben telefondan giriyorum sadece boyle halledilebilecek bisy olursa yardimci olurum :)

Kızlar ben de aşırı halsizlik var. Demir depolarım boş nerdeyse. Kan tahlilinde ferritin 4.7 çıktı. Alt sınır 12 olmalı. 3. Ayda kan ilacına başlanıyor. Şuan kullanan var mı kan ilacı. Bir de progestan?

Kızlar bu kan pıhtılaşması testini istege göre yapıyorlar mı. şimdi bu benim ikinci gebeliğim ilkinin kalp atışları durmuştu 8. haftada bunda da çok korkuyorum her hangi bi test de yapılmamıştı o zaman ilk gebeliklerde olur demişti doktorum

Kızlar bu kan pıhtılaşması testini istege göre yapıyorlar mı. şimdi bu benim ikinci gebeliğim ilkinin kalp atışları durmuştu 8. haftada bunda da çok korkuyorum her hangi bi test de yapılmamıştı o zaman ilk gebeliklerde olur demişti doktorum
Benim araştırma yapıldı. Evet kan pıhtılaşmasi. Hatta gittiğim genetik doktorum hamile olursam mutlaka gel dedi. Bu hafta ona da randevu alicam. Bence gidin acısı çok zor. Bende 9 haftalık iken bebegimin kalbi durmuştu

Camilide oturuyorum.Adatıp'ta Deniz hanima kanamam oldugunda gitmistim.Yeni belli oldu ona gideyim dedim yine.Hatta simdi de ona gidiyorum ama degisir mi degismez mi belli degil :) Siz kime gidiyorsunuz?

Adatipta Reyhan Kaplan Hafizogluna gidiyorum çok geçmiş olsun inşallah sorun yoktur

Canım benimde durumum seninle aynı..kalbi 9. Haftada durduğu için kürtaj olmuştum..şuan coraspin ve clexane kullanıyorum tedbir amaçlı...ama aklımızda kalmasın diye geçen gaziye gittim orda genetik bölümü var durumunu anlatırsan yaparlar bence...trombofili paneli diye geçiyor

Benim araştırma yapıldı. Evet kan pıhtılaşmasi. Hatta gittiğim genetik doktorum hamile olursam mutlaka gel dedi. Bu hafta ona da randevu alicam. Bence gidin acısı çok zor. Bende 9 haftalık iken bebegimin kalbi durmuştu
Benim istememle yapılacak bi testse yaptırayım ünv hastaneleri 2. kayıptan önce yapmıyormuş diye okudum bi çok yerde

Öylemi çok memnun oldum. Merkezde mi oturuyorsun. Ben merkezde oturuyorum atabeyde çalışıyorum.
Ben de merkezde oturuyorum. Ev hanımıyım
benimde 11 ağustos taa ayın 29 unda randevum az geç gidiyorum ki gözüksün istiyorum inşallah ozaman gözükür çünkü 13 eylül de gittiğimde hiçbirşey göremedi karından baktı.bu sefer göreyim istiyorum :anne:
Benim de 11 ağustos sat ama benim beklenen dğm tarihi 18 ağustos gösteriyor. Sizn neden 19 ağustos gösteriyor acaba

Canım benimde durumum seninle aynı..kalbi 9. Haftada durduğu için kürtaj olmuştum..şuan coraspin ve clexane kullanıyorum tedbir amaçlı...ama aklımızda kalmasın diye geçen gaziye gittim orda genetik bölümü var durumunu anlatırsan yaparlar bence...trombofili paneli diye geçiyor
Tamam canım çok sağol hastaneyi bi arayım randevu için

Tamam canım çok sağol hastaneyi bi arayım randevu için
Canım randevulu çalışıyorlar mi bilmiyorum..ben geçen sabah erkenden gittim..zaten sıra çok olmuyor orda önümde bi kişi vardı..15 dk sonra ben girdim içeri ..doktorum istek yapmıştı bana yaptır diye

Kızlar çatlaklar için bi şeyler kullanmaya başladınız mi ? Kullaniyorsaniz ne kullaniyosunuz ? Memnun musunuz,tavsiye eder misiniz ?

Şu ana kadar gördüğüm . listede en yaşlı benim. :KK53:

Yarın doktora gidicem. Benim içinde dua edin . kese gorunur.
Coraspin kullanıyorum. İğne de olucam.
İnşallah sağlıkla dünya ya gelir. :KK74:

Insanin içi genç olsun yeter :))))Maşallah

Adatipta Reyhan Kaplan Hafizogluna gidiyorum çok geçmiş olsun inşallah sorun yoktur

Insallah :) Erman Bey'e vardi sıra ona aldim onu bekliyorum.Ilk gebeligimdeki doktorumda yok suan.Boyle baskalarida bi garip oluyor :)

Back