2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar çatlaklar için bi şeyler kullanmaya başladınız mi ? Kullaniyorsaniz ne kullaniyosunuz ? Memnun musunuz,tavsiye eder misiniz ?

Ben ilkinde vazelin kullandim.Sonra bebek yagida ekledim ve sıklastırdım sürmeyi.
14 kilo aldım,catlagım olmadı :)
Sadece 39 haftalikken benim kız döndü ve makat gelisliydi artik o bekledigim 5 gunden hatira kucucuk bi catlak var sol tarafta karniminin altinda :) Cok sıkısık ve acılıydı :)

Onemli olan cildin elastigini onceden saglamak,kasinmalar basladiginda tirnaklamadan avucla kasimak :)
Cilt tipide onemli tabii

Son düzenleme:
Benimde gecen persembe 5000lerde cıktı dün gittik 6+3 te göremedik oğlumda da aynısı olmustu adetim 10 gün gecmesine rağmen 45. Lerde cıkmıstı değerim görememiştik gec döllenme demişti dr ama bunda değerim baya yüksek cıktı endişeliyim bende ama sizinde baya yüksek olmasına rağmen görünmemiş ne gibi tahliller yaptılar acaba bos gebelik olmadıgını anlamak icin bide gözükmediği zamanlardaki ultrasonunuz da kese ölcünüz yazıyo mu

Benim istememle yapılacak bi testse yaptırayım ünv hastaneleri 2. kayıptan önce yapmıyormuş diye okudum bi çok yerde
Canım banada yapmıyorlar di . Dil döktüm . Biraz bastır. Yoksa gücün varsa özel de yaptır istersen

Kızlar benim belirtiler hiç kalmadı nerdeyse yaa korkmaya başladım randevumda taa salı gününe sizlerde durum nasıl benimle aynı haftalarda olanlar yazarsa çok sevinirim

Kızlar benim belirtiler hiç kalmadı nerdeyse yaa korkmaya başladım randevumda taa salı gününe sizlerde durum nasıl benimle aynı haftalarda olanlar yazarsa çok sevinirim
Aynen benimde aynı. Zaten hafif geçiriyorum, aman aman bir belirtim yoktu şimdi iyice azaldı. Sadece ağır kokular midemi kaldırıyor bir de aç kalınca. Birde göğüs acısı oluyo dokununca arada meme ucu kaşınması oluyo o kadar. Kasık batması vardı o da geçti. Sadece gece erkenden uykum geliyor ve gece en az dört kez tuvaletteyim

Selam kızlar
Birkaç kez yazmıştım ama genelde forumu okuyarak takip ediyorum ve seviyorum burayı. Bugun randevum vardı maalesef bebek hala görünmedi tahminimce boş gebelik. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı dr ama pek umudum yok. İlk gebeliğimdi sanırım nasip değilmiş. Sizlerin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı temenni ediyorum. Çok heveslenmiştim ama başka zaman inşallah. Sağlıcakla.

Canımmm. Ümidini kaybetme son kez daha. Görünür inşallah. Sen duanı eksik etme lütfen. Rabbim en hayırlısını verir. Bizlerde dua edelim inşallah.

Hakkinda hayırlısi ne ise o olsun arkadaşım. Takdir i ilahi

kan idrar tahlili yapti ama asil onemlisi radyolojiye hemen cikarmasi oldu orda doktor baya karnima bastirdi gorulmesi zordu dedi ve gordu makineden makineyede cok fark var bi hafta sonra gittumde daha iyi gorundu buyumusdu elimde suan bos dedi ultrasyon kagidi kesenin milimetresi yazmiyo nasil buraya resim atiliyo bilmiyorum buyuk diyor
ama ayni gun radyolojide gorunen ultrasyinda 4.2 mm diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…