2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tutunur sana sıkı sıkı insallah. Sanırım önncesinde kaybın oldu. Benim de oğlumdan önce olmuştu canım. Dua edelim 9 ay kalsınlar bizimle
Malesef 3 kayibim var insaallahh bu sefer cok umut var icimde Allahim izin verir insallahh hepimize saglikli sihhatli huzurlu bi sekilde kucagimiza aldigimizi gosterir insallahh

Malesef 3 kayibim var insaallahh bu sefer cok umut var icimde Allahim izin verir insallahh hepimize saglikli sihhatli huzurlu bi sekilde kucagimiza aldigimizi gosterir insallahh
Çok üzüldüm canım benim. İnsallah rabbim dileklerini dualarını kabul eder. Her işte bir hayır vardır

Banada 24-25 milim dedi keseye cihazda baya yeni ve iyiydi alltan muayne edelim demedi bende teklif etmedim siz karından mı gördünüz günlerimiz yakın birbirine
evet karından gördük canım . ama yinede erken döllenme geç döllenme olayı var. geç döllenme olduysa henüz görünmeyebilir.

Oooww maasallah canım iyi almissin gerçekten bunda nasılsın bulanti iştah durumun?ben kizimda toplamda 9 kilo aldım şuan 7+6 yim ve 3 kilo verdim su ve meyveden başka bişey midem almıyor kızıma ve eşime zor yemek yapıyorum komşularim sağolsun yardım ediyorlar

@m3rf392
@senilk
Kızlar siz kaç kilo ile başladınız hamileliğe
Ben şuan 84 kiloyum
Eminim benim kadar kilolu olan yoktur aranızda

Direkt kilo sayisi onemli degil aslinda vucut yapisi boy flnda belirleyici :) hic oyle dusunme.Belki de en az sen kilo alacaksin :)

Benimde Agustos 5'ti sat.Eylul'de regl oldum bildigin normal 6sinda.Oncesinde ve sonrasinda lekelenlemelerim devam ediyor. 2 sat oldu

Yasaaaaa inanamıyorum hep duyardım üstüne görme diye ay çok sevindim canım ya me güzel. Bak sen sıpaya nasıl sürpriz yapmış annesine çok güzel :)

Tesekkur ederimm :) Valla cok degisik bi surpriz yapti hala şoktayız

Onu yiriiiimmmmmAllah bagislasin,hep iyi ki kardesiz dedirtsin rabbim ikisinede insallah

Benimde regl oldu bildigin,insallah seninde hic bi etkisi yoktur kanamanin.

Merhabalar sevgili anne adayları size önemli bir şey sorcam. Daha önce boş gebelik yaşadığım için korkuyorum. Bugün Dr a gittim beta hcg 19086 çıktı. Ama yolk görünmedi. 7. Haftamdayım sat a göre. Doktorda bişey demedi takip dedi. Ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…