- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.781
siz ilk kan degeriniz kacti bende ikizden supeleniyorum 4+4 de 3450.86 idi degerimBe
ben bugün 5+2 haftalığım ve keseleri gördük.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz ilk kan degeriniz kacti bende ikizden supeleniyorum 4+4 de 3450.86 idi degerimBe
ben bugün 5+2 haftalığım ve keseleri gördük.
benimde ilk çocukta görülmemişti,,şimdiki makineler çok daha iyi sanırım,,bugün karından bakıldı ve görüldüilk cocugumda karindan gorunmemisti 5 haftalikken o yuzden bunda bekliyorum
masallah cnm bende catlicam meraktan ama bekliyorm az kaldi 25 de randevum var :)Be
benimde ilk çocukta görülmemişti,,şimdiki makineler çok daha iyi sanırım,,bugün karından bakıldı ve görüldü
Son adet tarihim 13 ağustos benim,,sanırım yaklaşık aynı zamanlarda bizimevet bekleyince zaman geçmiyor sanki,,bende 15 gün sonra gideceğim dr a.sağlık olsun bekleriz canımmasallah cnm bende catlicam meraktan ama bekliyorm az kaldi 25 de randevum var :)
Ben kesinlikle obez bir anneyim seni anlıyorumDoğumdaki kilolarımı veremeden hamile kaldım, şişko bir hamile olmak.. çok korkuyorum
benimki de 7 agustos cnm bir hafta var galiba :)) kan beta hcg kacti ilk olcturdugunde bide belirtilerin nasil ikizlerde daha yogun olurmus yaSon adet tarihim 13 ağustos benim,,sanırım yaklaşık aynı zamanlarda bizimevet bekleyince zaman geçmiyor sanki,,bende 15 gün sonra gideceğim dr a.sağlık olsun bekleriz canım
Ne güzel allah kucagına almayı nasıp etsın ıkısınıde sımdı zaman daha zor gecer alttan muayne mı oldum usten mı gorunduler canımHayırlısı olsun.ben 5+2 haftalığım bugün keseyi gördü.ikiz bu arada.15 gün sonra tekrar gel dedi.kalp atışlarını duymadık henüz.bir kızım var bu arada,sağdaydı ve kız oldu,,herşeyden önemlisi sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.bende bulantı,,iştahsizlik hiçbirşey yok,,sadece göğüslerim şiş o kadar
Maşallah Canım..her gebelik farklı oluyor tabi fazla sıkıntın olmadan atlatırsın inşBenim 3. Çocuğum olacak. Bu daha çok yeni bilmiyorum nasıl olacağını ama daha önce iki oğlumda da inanki hiç zorlanmadım tiksinmedim canım çekmedi falan gayet normal bir süreçti meme ve göbek şişmesi dışında, bakalım buda aynı olacak mi
Can'ım kan değeriyle çok bağlantılı değil sanırım. Benim değerler normal artıyordu ikiz çıktı.siz ilk kan degeriniz kacti bende ikizden supeleniyorum 4+4 de 3450.86 idi degerim
anladim canm az kaldi sabir ogrencem nasil olsaCan'ım kan değeriyle çok bağlantılı değil sanırım. Benim değerler normal artıyordu ikiz çıktı.
Başka bir arkadaşın katlamalı artarken tek kese çıktı :)
Ama istiyorsan inş ikizdir
kan testim 596,,ikinci 1124,,üçüncü 4567 çıktı.sadece daha çok uyuyorum,,ben çalışıyorum,,memurum,,akşam 22.00 a kadar dayanabiliyorum:))gögüslerim şişti başka birşey yok.iştahım aynı,,bulantı yok.inşallah böyle gider.ilk kızımda da olmamıştı benim.ama daha erken de olabilir,,inşallah değişmez bu durum canımbenimki de 7 agustos cnm bir hafta var galiba :)) kan beta hcg kacti ilk olcturdugunde bide belirtilerin nasil ikizlerde daha yogun olurmus ya
benım hıc böyle artmadı degerlerım ınsallah bı sorun yokturİlk
kan testim 596,,ikinci 1124,,üçüncü 4567 çıktı.sadece daha çok uyuyorum,,ben çalışıyorum,,memurum,,akşam 22.00 a kadar dayanabiliyorum:))gögüslerim şişti başka birşey yok.iştahım aynı,,bulantı yok.inşallah böyle gider.ilk kızımda da olmamıştı benim.ama daha erken de olabilir,,inşallah değişmez bu durum canım
Benim ikiz gebelik ve çift yumurta ikizi.sizde bir sorun olduğunuzu sanmıyorum,,içiniz rahat olsun,,benım hıc böyle artmadı degerlerım ınsallah bı sorun yoktur
Kac haftalikken? Kaldirmayin. Yastik batteniye ortun uyusun oradaiyi aksamlar kizlar benim 3 yasinda bi oglum var esimde calisiyo cocuk koltuk tepesinde uyuya kaliyo kucagima alip yatagina yatirmam lazim acaba bisey olurmu kaldirsam
Tedaviyle olduçok teşekkür ederim.hepimiz sağ salim alalım inşallah kucağımızamaşallah canım çok özenmişimdir ikizlere :) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. doğal yolla mı oldu yoksa tedavi mi oldun?
Can'ım hayırlı olsun ikizlerin. Benim de şimdilik ikiz. Ben de bir memuriyet kazandım başka şehirde. Ama herkes gitme diyor. Bir tane olsa neyse ikisini birden kime bırakacaksın diyorlar Doğum izni bitince. Ailemden de uzak olacağım için çok kararsızım. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Bir tane daha varmış senin üstelik :)İlk
kan testim 596,,ikinci 1124,,üçüncü 4567 çıktı.sadece daha çok uyuyorum,,ben çalışıyorum,,memurum,,akşam 22.00 a kadar dayanabiliyorum:))gögüslerim şişti başka birşey yok.iştahım aynı,,bulantı yok.inşallah böyle gider.ilk kızımda da olmamıştı benim.ama daha erken de olabilir,,inşallah değişmez bu durum canım
Allah kolaylik versn insallah cnm benimde cok asiri bulantim yok arada oluyorİlk
Merhaba canım ben kozyatağında central hospital çetin çoma gidiyorum. Çok memnunum tavsiye edebilirim
Bende central hospital'e gidiyorum :) Figen Temelli Akın doktorum :)
Kızlar aynı hastanedeyiz ne güzel Hatta denizcan la aynı doktor figen hanım. Çok memnunum ben deBenimde doktorum başak hanım. Bende ilk zamanlar başak hanımdan randevu bulamayıp yaren hanım a gittim 2 kez. Nette olumsuz şeyler yazmışlar onunla ilgili ama ben kendisini sevdim. Ama tabi Basak hanıma ilk hamileligimden beri gittiğim için ona güvenim sonsuz.