• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Son adet tarihim 13 ağustos benim,,sanırım yaklaşık aynı zamanlarda bizim:KK66:evet bekleyince zaman geçmiyor sanki,,bende 15 gün sonra gideceğim dr a.sağlık olsun bekleriz canım
benimki de 7 agustos cnm bir hafta var galiba :)) kan beta hcg kacti ilk olcturdugunde bide belirtilerin nasil ikizlerde daha yogun olurmus ya

Hayırlısı olsun.ben 5+2 haftalığım bugün keseyi gördü.ikiz bu arada.15 gün sonra tekrar gel dedi.kalp atışlarını duymadık henüz.bir kızım var bu arada,sağdaydı ve kız oldu,,herşeyden önemlisi sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.bende bulantı,,iştahsizlik hiçbirşey yok,,sadece göğüslerim şiş o kadar:KK66:
Ne güzel allah kucagına almayı nasıp etsın ıkısınıde sımdı zaman daha zor gecer alttan muayne mı oldum usten mı gorunduler canım

Benim 3. Çocuğum olacak. Bu daha çok yeni bilmiyorum nasıl olacağını ama daha önce iki oğlumda da inanki hiç zorlanmadım tiksinmedim canım çekmedi falan gayet normal bir süreçti meme ve göbek şişmesi dışında, bakalım buda aynı olacak mi
Maşallah Canım..her gebelik farklı oluyor tabi fazla sıkıntın olmadan atlatırsın inş

İlk
benimki de 7 agustos cnm bir hafta var galiba :)) kan beta hcg kacti ilk olcturdugunde bide belirtilerin nasil ikizlerde daha yogun olurmus ya
kan testim 596,,ikinci 1124,,üçüncü 4567 çıktı.sadece daha çok uyuyorum,,ben çalışıyorum,,memurum,,akşam 22.00 a kadar dayanabiliyorum:))gögüslerim şişti başka birşey yok.iştahım aynı,,bulantı yok.inşallah böyle gider.ilk kızımda da olmamıştı benim.ama daha erken de olabilir,,inşallah değişmez bu durum canım

İlk

kan testim 596,,ikinci 1124,,üçüncü 4567 çıktı.sadece daha çok uyuyorum,,ben çalışıyorum,,memurum,,akşam 22.00 a kadar dayanabiliyorum:))gögüslerim şişti başka birşey yok.iştahım aynı,,bulantı yok.inşallah böyle gider.ilk kızımda da olmamıştı benim.ama daha erken de olabilir,,inşallah değişmez bu durum canım
benım hıc böyle artmadı degerlerım ınsallah bı sorun yoktur

canlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.
bu arada saat 18 gibi yazmıstım ama gitmemiş şimdi farkettim tekrar yolladım. hepinizden allah razı olsun

İlk

Can'ım hayırlı olsun ikizlerin. Benim de şimdilik ikiz. Ben de bir memuriyet kazandım başka şehirde. Ama herkes gitme diyor. Bir tane olsa neyse ikisini birden kime bırakacaksın diyorlar Doğum izni bitince. Ailemden de uzak olacağım için çok kararsızım. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Bir tane daha varmış senin üstelik :)

İlk

Allah kolaylik versn insallah cnm benimde cok asiri bulantim yok arada oluyor

Merhaba canım ben kozyatağında central hospital çetin çoma gidiyorum. Çok memnunum tavsiye edebilirim

Bende central hospital'e gidiyorum :) Figen Temelli Akın doktorum :)

Benimde doktorum başak hanım. Bende ilk zamanlar başak hanımdan randevu bulamayıp yaren hanım a gittim 2 kez. Nette olumsuz şeyler yazmışlar onunla ilgili ama ben kendisini sevdim. Ama tabi Basak hanıma ilk hamileligimden beri gittiğim için ona güvenim sonsuz.
Kızlar aynı hastanedeyiz ne güzel ☺️ Hatta denizcan la aynı doktor figen hanım. Çok memnunum ben de ☺️

Back