• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende indirdim onu yaa çok tatlı sanki bebişim den geliyo gibi duygulandım bu arada eşimde kıskandı ''şuna bak ya babasını hiç sormuyor'' diyo

Birde hergün bebeğin gelişimi annedeki değişiklikler ve aylık albüm bölümü var usg Fotoları mı ,vs. yükledim bebeğime notlar var oraya içimden geçenleri yazmak çok hoşuma gidiyor faydalı bir uygulama
aa ben de onlari yukliim.

A Ayse1995 ve Sevinclihayat Sevinclihayat size bu uygulamayla ilgili bi sorum var
Diyelim ki mesaj geldi bebisimizden
Ben o mesaji telde goruyorum tikliyorum uygulama acilinca o mesaj kayboluyo bazen tam okuyamiyorum nasil yapcam ben onu

bol su içmeyi ihmal etme canım. kanaman durdumu devam edıyor mu? ne renk kırmızı mı kahve mi?
İciyorum canim suyumu yanima aldim uzaniyorum dinleniyorum az az devam ediyo kanama cok koyu renkli kahverengi bi kanama bugun toplamda bi pedi yari yariya doldurdu inşallah yarina kalmaz kanamam:dua:

Kızlar bugün başka bir hastanede 2. Kan testimi verdim. İlk sonucum 448 2. Si 52 Testimi ilk yaptırdığım hastaneye gittim hemen. Bir kez daha verdim kan. Hastaneler arası bu kadar fark olur mu yaa

Kızlar bugün başka bir hastanede 2. Kan testimi verdim. İlk sonucum 448 2. Si 52 Testimi ilk yaptırdığım hastaneye gittim hemen. Bir kez daha verdim kan. Hastaneler arası bu kadar fark olur mu yaa
Hastaneler arasi fark oluyor diye duydum ama bu olcude bilemiyorum ama benim bi keresinde saglik ocagi ve hastane aradinda 15 fark vardi aynigunde

Sen bi stres yapma sonucu bekle stres cok etkiliyor.uyumaya calis nette fazla arastirdikca kafan bulanacak herseyin hayirlisi olsun cnm bunu sana tum samimiyetimle soyluyorum 3 kere gebe kaldim 3unude kaybettim kendime ettim sadece uzulerek olan olacagina vardi stresden uzak ol

Sen bi stres yapma sonucu bekle stres cok etkiliyor.uyumaya calis nette fazla arastirdikca kafan bulanacak herseyin hayirlisi olsun cnm bunu sana tum samimiyetimle soyluyorum 3 kere gebe kaldim 3unude kaybettim kendime ettim sadece uzulerek olan olacagina vardi stresden uzak ol[/QUOTE
Ki kanamadada kan kirmizi olursa tehlikeli dior doktorlar

Benim de 6+1 ken kese hiç görünmedi. Ama Beta hcg de düzenli artmamıştı benim. Doktor bebek gelişmiyor düşer dedi. Sonra kendiliğinden düştü. Ama dediğim gibş değerim 2000 falandı. Düzenli artmıyordu. Değerlerin düzenli artıyorsa sıkıntı olmaz bence.

bende 2cide dusuk yaptim degerlerim duzenli artmasina ragmen kese bile gozukmustu 6 hafta 5 gunlukken birden baslayan kanamayla kabettim mart 2017de ama Allah gun verdimi birsey olmaz bunada plansiz hamile kaldim Allah hepimize saglikli sihatli mubarek evlat versin hayirli zamanda senibde yuzun gulsun insallah

GHunaydin canlar:KK200:Dr gidecek olan var mı ya çok acil:duduk: progestan emzirirken kullanılır mı bebeğe zarar verir mı. Yazan Dr emzirdigimden bahsetmiştim ama reçetede kullanılmamalı diyor randevum cuma benim :eek: giden varsa Dr a sorsa:110:

Back