• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar sanirim sabahta sordum siz meyve sebzeleri sirkeli suda bekletiyor musunuz?
Ben elma sirkesini de üzüm sirkesini de evin heryerinde kullanan biri olarak, yeşillikleri yıkamakta kullanıyorum ama meyve sebzede de kullanılabilir. Onun dışında çamaşır yumuşatıcı gözüne bulaşıkların parlatıcı gözüne sirke koyarım ben kimyasaldan uzak durmak için, bir de ev silerken çok az damlatırım suya mikropları kırmada daha etkili, üstelik astım alerji yapmıyor diğer kimyasallar gibi.

Çubuk kraker, tuzlu sarı leblebi yemiştim ben bir önceki hamileliğimde, ama en çok faydası olan zencefilli limonlu çayıyı, hazır poşet çay olarak da var evde de yapabilirsin, kesiyordu bulantımı üstelik hamilelerin kullanmasında sakıncası yok zencefil ve limonu çok araştırmıştım.
Deniyecegim tesekkur ederim :KK200:

Çubuk kraker, tuzlu sarı leblebi yemiştim ben bir önceki hamileliğimde, ama en çok faydası olan zencefilli limonlu çayıyı, hazır poşet çay olarak da var evde de yapabilirsin, kesiyordu bulantımı üstelik hamilelerin kullanmasında sakıncası yok zencefil ve limonu çok araştırmıştım.
Nane limonu peki duydun mu canim hamilelikte icilebiliyor muymus o da iyi geliyormus bulantiya diye duydum...

Kizlar buradan bir arkadas happy mom diye bi program var onu indirdim demisti bende indirdim
Bebegimden bugun bana mesaj geldi 'annecim cok susadim hava cok sicak' diye tam eve gelmistim hemen su ictim cok tatli sizde indirin :KK66:
Bendim o :anneadayı: aynen bende çok seviyorum programı bugün bana öyle güzel mesajlar geldiki beybimden:emir_bebek::emir_bebek:hapymom tavsiye edilir :cool:

Kizlar buradan bir arkadas happy mom diye bi program var onu indirdim demisti bende indirdim
Bebegimden bugun bana mesaj geldi 'annecim cok susadim hava cok sicak' diye tam eve gelmistim hemen su ictim cok tatli sizde indirin :KK66:
Bende indirdim onu yaa çok tatlı sanki bebişim den geliyo gibi duygulandım bu arada eşimde kıskandı ''şuna bak ya babasını hiç sormuyor'' diyo

Birde hergün bebeğin gelişimi annedeki değişiklikler ve aylık albüm bölümü var usg Fotoları mı ,vs. yükledim bebeğime notlar var oraya içimden geçenleri yazmak çok hoşuma gidiyor faydalı bir uygulama

Merhaba kizlar:110: bugun kanamam oldu benim doktora gittim düşük tehlikesi var dedi igne ve ilac verdi :dua:dua edin lutfen hayırlısıyla tutunsun bebegim bana:dua::KK200:
Geçmiş olsun canım bende maalesef yaşadım aynı durumu ama çok şükür geçti inançlı ve stresten uzak ol lütfen. Ben çok ağladım çok üzdüm kendimi boş yere daha sağlam durmalıydım

Geçmiş olsun canım bende maalesef yaşadım aynı durumu ama çok şükür geçti inançlı ve stresten uzak ol lütfen. Ben çok ağladım çok üzdüm kendimi boş yere daha sağlam durmalıydım
İlacimi kullandim dinleniyorum canim agrim yok ama kanama az az devam ediyo bi kesilse rahatlicam :dua: sana da gecmis olsun canimm inşallah sağsalim aliriz bebeklerimizi kucağımıza :dua:

Canım sen alsana en sık katilanlardan birisin :KK71:
calisiyorym canim evdede kizim var 26aylik pek zamanim olmuyor asıinda .bide kizim hasta 2gundur.grip oldu oksuruyor bide ilac iciriyorum.biraz iyi gibi.cok yorgun gun gecirdim.ve simdi hiss ediyorum karnim.cok agriyor korkmaya basladim :((

kizlar nette birsey okudum.ikinci adet donemi geldiginde adt sancilari gibi kramplar hissede bilirmisiz.normalmis.benim bugun karnim cok agriyor.kramplar giriyor.korkmaya basladim

Kizlar gunaydin. cok guzel ruyalar gordum, cok keyifli uyandim. Cok sevdigim bir arkadasim nasil emzirecegimi anlatiyordu.

Hcg takibinyapan anneler, hcg beklenti bantlari cok genis doktorlar bile anlamiyor. Stress yapmayin.

Sikintisi olan annelere simdiden gecmis olsun duyorum. Biraz dinlenin cok gezinmeyin gececek umarim

Bu arada haftasonu surekli adet olacak gibi sancim vardi. Simdi yok. Umarim iyidir bebis. Ne dersem diyeyim agri olunca korkuyorum, agri gidince yine korkuyorum

Back