- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.301
Aynı durumdayız deseneBen de öyleyim yemek yapmak bile istemiyorum kızıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayız deseneBen de öyleyim yemek yapmak bile istemiyorum kızıma
bende kendime maşallah diyorum mide bulantım yok iştahım iyi.mide bulantısı 2. ayda başlıyor deniyor. sizde de benim gibi az sayıda arkadaş var sanırım
inşallah bakalım başlayacak mı :)Benim dün akşam mide yanmam vardı inşallah başlayan bişey değildir :))
Çok şükür benimde iyi geçiyor inşallah hepten böyle geçer. Bulantısı olan kızlara çok üzülüyorum umarım onlarında uzun sürmez ben günlük hayatımda ufacık bulansam çok kötü olurdum çünkü az çok anlıyorum durumlarını.bende kendime maşallah diyorum mide bulantım yok iştahım iyi.mide bulantısı 2. ayda başlıyor deniyor. sizde de benim gibi az sayıda arkadaş var sanırım
Benimde mide yanmam oluyor kızımdada erken başlamıştı ama uzun sürmemişti
canım doktoru aradım korkma stres yapma 5. haftadan sonra çok hızlı gelişir bebekler anne karnında kılcal damarlarda genişleme çatlama yapabilir ama mutlaka gel bi bakalım dedi akşam gidicem bi baktırcam yüksek ihtimal prgestran vercek.. bir de sadece peçeteye sildiğimde akıntıyla karışık kahverengi çamur gibi bişey dedim korkulcak bişey gibi gözükmüyor dedi biraz rahatladım..Bence git canım kanama devam eder mi ilaç gerekir mi diye bakarlar. İlk hamileliğimde ben de yaşamıştım birşey olmaz inşallah
Maasallah canım nazar değmesin 5. Haftadan itibaren ne yesem çıkıyor 2 kilo vermişim tartildim bugün. . zar zor eşime ve kızıma yemek yapıyorum..ilk hamileligim hiç böyle değildi ınsaallah çabuk biter bulantilarim ve ınsaallah kimse böyle olmasınÇok şükür benimde iyi geçiyor inşallah hepten böyle geçer. Bulantısı olan kızlara çok üzülüyorum umarım onlarında uzun sürmez ben günlük hayatımda ufacık bulansam çok kötü olurdum çünkü az çok anlıyorum durumlarını.
Maasallah canım nazar değmesin 5. Haftadan itibaren ne yesem çıkıyor 2 kilo vermişim tartildim bugün. . zar zor eşime ve kızıma yemek yapıyorum..ilk hamileligim hiç böyle değildi ınsaallah çabuk biter bulantilarim ve ınsaallah kimse böyle olmasınÇok şükür benimde iyi geçiyor inşallah hepten böyle geçer. Bulantısı olan kızlara çok üzülüyorum umarım onlarında uzun sürmez ben günlük hayatımda ufacık bulansam çok kötü olurdum çünkü az çok anlıyorum durumlarını.
Canım ben happy mum diye bi program kullanıyorum beybiden mesaj geliyor çok şirin bi program 'annecim biraz su içelim mi'gibi kısa tatlı mesajlari var işe yarıyor. Onun dışında gebelik haftam diye klasik bi program da kullanıyorum..Kizlaarrr telefonda takip icin hangi uygulamayi kullaniorsunuz oneriniz varmi
Önce sağlık tabiki... sonra gonlumden geçen bir erkek Rabbim bilir,bunlar zaten olasılık işte vakit geçirme işleriSagdan yumurtlama ile ilgili teoriler de var sagdan yumurtlayip hamile olursan erkek olur diye ama ramzi theory baska o kesenin icindeki bebegin konumunu arastiriyor bazen sacma da geliyor o zaman tek yumurta ikizinde nasil oluyor diye ama cok tutan da var gerci %50 tutma ihtimali baya yuksek neyse eglencesine zaten. Ve merak :) ojemli olan saglikli olsunlaaar
Ingilizceniz varsa BabyCenter tek geciyorum cok bilgi icerikli guzel videolar da var. Totally Pregnant'ta da bir suru video var. Maalesef Turkce o kadar bilgi veren bir app bulamadim. Onerilere acigim ben de...Kizlaarrr telefonda takip icin hangi uygulamayi kullaniorsunuz oneriniz varmi
amiinn canım çokk gecmiş olsun. yeni bebişini inşallah sağıkla kucagına alacaksın. sat aynıymıs bende 23 agustosta öğrendim sanırım çok tez canlıyım.:)herkese slm , yaklaşık 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz mart ayında kalp durması sonucu kürtaj oldum, çok sükür şu an hamileyim sat 3 ağustos, 27 ağustosta hamile olduğum öğrendim ama düne kadar sabrettim doktora gitmedim geçen sefer gibi olmasından korktum belki de ama çok şükür iyiymiş kese de bebek de 6 haftayla uyumlu dedi dr um , herkesin hamileliği sorunsuz geçer umarım ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Ayy ne güzel bende tüp bebekle hamile kaldım bugün gördük keseyi İnşaAllah kucağımıza aldığımız günleri de görürüzarkadaşlar merhabalar bende mayıs 2018 annesiyim daha çok yeni tüp bebek çarşamba günü kese görmeye gidicez inş
ben çalışıyorum daha çok yeni olduğu için söylemedim.SİZ?Calisan hamileler var mi aranizda? Is arkadaslariniza mudurunuze soylediniz mi?
Ben de soylemedim. Biraz risk oldugunu dusunuyoruz o yuzden mudurume kalp atisindan sonra ( benim 9 haftada randevum), kalanina 12 hafta diye dusunduk. Ama dun isten bir arkadasim soyledim. Sirkette but konuda sorun cikarmazlar asla o yuzden erken soylenebilir ama bir sey olursa diye korkuyorum iste.ben çalışıyorum daha çok yeni olduğu için söylemedim.SİZ?