• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim keselerin şekline bakar mısınız?
Genelde yuvarlak oval oluyor ama benimkiler niye böyle? İlk günden beri aklımda ama ancak dile dökebildim.
doktorunuz bişey demedi mi? bende pek bilemiyorum ama şekille ilgili size bilgi vermediyse normaldir o zaman

Calisiyorsan daha zor Allah kolaylik versin canım.. ben kizim olduğu icin calismiyorum o yüzden işi gücü bırakıp uzaniyorum evde..çubuk kraker disinda tuzlu leblebi salatalık ve elma da iyi geliyor birazcık..ilk bebek mi senin?

evet canın ilk bebek elmayı denedim ama olmadı bide salatalık deneyim. Kasıklarım ağrıyo artık çıkarmaktan. Alışcam artık mecbur. Bide en sevmediğim şey bulantı ağrıyı çekerim ama bulantı oldum olası dayanamıyorum

Günlerdir yazılarınızı takip ediyorum kızlar...doktora görünmeden bir türlü buraya yazamadım.. o kadar zor zamanla4 geçirdim ki belki de korkudan..dün ilk kontrolünde gittik şükürler olsun herşey yolunda minnakımı gördük kalp atışlarını duyduk... bütün hamile olan arkadaşlar Rabbim tamamına erdirsin inşallah...bebişim yolu bekleyenlerden Rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Günlerdir yazılarınızı takip ediyorum kızlar...doktora görünmeden bir türlü buraya yazamadım.. o kadar zor zamanla4 geçirdim ki belki de korkudan..dün ilk kontrolünde gittik şükürler olsun herşey yolunda minnakımı gördük kalp atışlarını duyduk... bütün hamile olan arkadaşlar Rabbim tamamına erdirsin inşallah...bebişim yolu bekleyenlerden Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucaklarımıza.. benim sizinle çok yakın tarihim beni niye 10 gün sonra çapırdı acaba?? siz vajinal usg ile mi gördünüz kalpatışlarını?

hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucaklarımıza.. benim sizinle çok yakın tarihim beni niye 10 gün sonra çapırdı acaba?? siz vajinal usg ile mi gördünüz kalpatışlarını?
Evet cnm vajinal baktı...dün muayene olduk 5+6 daydım dün..senin tam kaç

Iyi aksamlar,
Ben en son sali günü beta hcg tahlili yaptirdim ve sonuc 118 cikmisti.
Simdi ne zaman doktora gitsem ultrasonda gorunur?
Calistigim icin gittigimde direk gorunsun istiyorum saglikliysa tabi :KK16:

Iyi aksamlar,
Benim ki 1000 i geçmişti gittiğimde karından ultrasonla görünmüştü

Iyi aksamlar,
Benim Çarşamba günü bthcg 180 çıktı geç döllenme olmuş bende ekimin başına kadar beklemeyi düşünüyorum gittiğimde hep keseyi hem kalp atışı ni duyayim diye

Back