• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ağrınız oluyor mu? Bugün çok ağrıdı karnım, sanki kazıyorlar gibi. Çok şiddetli değil ama ağrım hep vardı, normal mi acaba? Göğüslerim ağrıyor bacaklarım ağrıyor halsizim de :(

Ben de soylemedim. Biraz risk oldugunu dusunuyoruz o yuzden mudurume kalp atisindan sonra ( benim 9 haftada randevum), kalanina 12 hafta diye dusunduk. Ama dun isten bir arkadasim soyledim. Sirkette but konuda sorun cikarmazlar asla o yuzden erken soylenebilir ama bir sey olursa diye korkuyorum iste.
bende kalp sesini duyduktan sonra söylemek istiyorum randevuya 23 ünde gidicem. daha önce kalp sesini duymadığım için bir kaybım oldu.

Kızlar ağrınız oluyor mu? Bugün çok ağrıdı karnım, sanki kazıyorlar gibi. Çok şiddetli değil ama ağrım hep vardı, normal mi acaba? Göğüslerim ağrıyor bacaklarım ağrıyor halsizim de :KK43:
Araara benimde oluyor kasiklarimda yerlesme sancisi diye dusunelim bencee

Kızlar ya benim kahverengi akintim var.çok korkuyorum.daha önce iki bebeğimi kaybettim.inşallah buna bişey olmaz.fikri olan var mı dua edin bana
canım bendede oldu bir gün önce pembe akıntı geldı sonra kahve ama az. senin nasıl. yogun mu kac gundur var. iki günü gecerse dktroa gıt tabi. rengi kırmızıysa hıc bekleme gıt

Kızlar ağrınız oluyor mu? Bugün çok ağrıdı karnım, sanki kazıyorlar gibi. Çok şiddetli değil ama ağrım hep vardı, normal mi acaba? Göğüslerim ağrıyor bacaklarım ağrıyor halsizim de :KK43:
Aynı şikayetler bende de var maalesef doktorum yerleşme ağrıları olduğunu soyledi

Mrb hanımlar biz de bugün doktora gittik kalp atışını duyduk kendini de gördük çok şükür bir sıkıntı var mi dedim daha çok küçük kolu bacağı yok daha anlayamayız dedi testler için kan ve idrar verdik ama bizden özel hastaneydi sadce 10 lira aldılar öyle olunca acaba yeterli testleri istemedi mi diye de kafamda sorular oluştu çünkü burdan bir arkadaş kendilerinden 1000 lira istediklerini başkası da 250 lira deyince hazirlukliydim bir de bir sürü soru sordu ben de hastalık var mi vs kalıtımsal ailede Bir sorun var mi diye onlara da yok deyince mi risk görmedi mi de az test istedi anlamadım bir de ne istediğini de göremedim acaba tekrar test yaptırmama gerek var mi bilemedim

canım bendede oldu bir gün önce pembe akıntı geldı sonra kahve ama az. senin nasıl. yogun mu kac gundur var. iki günü gecerse dktroa gıt tabi. rengi kırmızıysa hıc bekleme gıt
Bugün ilk oldu canım yoğun değil devamı olmadı şimdilik.zaten yarın doktor kontrolüm var inşallah bi sıkıntı olmaz

Bugün ilk oldu canım yoğun değil devamı olmadı şimdilik.zaten yarın doktor kontrolüm var inşallah bi sıkıntı olmaz
Olmaz canım hiç korkma benim daha once düşüğüm vardı onda direk kırmızı gelmişti. Büyük ihtimal yerlesme kanamasıdır.bol su iç canım rahim kasılmasını durduruyormus.ve uzan iş yapma

canım doktoru aradım korkma stres yapma 5. haftadan sonra çok hızlı gelişir bebekler anne karnında kılcal damarlarda genişleme çatlama yapabilir ama mutlaka gel bi bakalım dedi akşam gidicem bi baktırcam yüksek ihtimal prgestran vercek.. bir de sadece peçeteye sildiğimde akıntıyla karışık kahverengi çamur gibi bişey dedim korkulcak bişey gibi gözükmüyor dedi biraz rahatladım..

Evet canım çok sevindim iyi haber gerçekten. Ben de progestan kullanmıştım ☺️

Kızlar ya benim kahverengi akintim var.çok korkuyorum.daha önce iki bebeğimi kaybettim.inşallah buna bişey olmaz.fikri olan var mı dua edin bana
Yarın kontrolün varmış arkadaşım hiç üzülme birşey olmazinşallah. Risk görürse progestan verir mucizevi ilaç ☺️ Doktorum kahverengi önceden olmuş ve durmuş kanama demek kırmızı hala devam eden demek demişti. İlişki vs olunca kılcal damarlar nedeniyle olabiliyormjş

Kızlar merhaba kahverengi akıntı için doktora gittim.. benim ilk doktor kontrolümdü keseyi gördü kanama noktası göremedi ama yinede biz progstan iğne ve ilaç başlayalım tedbir amaçlı dedi çok şükür korkulcak bişey yokmuş.. beni rahatladan arkadaşlar hepinize çook çook teşekkür ederim..

Hiç korkma canım benim bugün bende de oldu panikledim doktora gittim doktor eski kanlar kahverengi olarak çıkar korkma dedi ultrasonla baktı kanama noktası görmedi keseyi gördü bişey yok ama biz yinede tedbir amaçlı iğne ilaç başlayalım dedi bugün başladık.. yarın doktorunda söyler muhakkak ama stres yapma inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun gunlerimiz aynıymis benim 2 yasinda birde kizim var..bende bugün net kalp atışı duydum 7+0 im şuan. Öyle birşey yaşamadim kan testimi acken vermiştim.. aynen benimde 3 hafta sonra tekrar randevum var içini ferah tut canım mide bulantısı varmı sende? Ben fenalardayim

Hemde ne bulantı su içsem çıkıyor. İşten izin almak zorunda kaldım. Çubuk kraker bile fayda vermedi bide bende astım var hepten tıkanıyorum :KK43: Allah yardımcımız olsun..

Hemde ne bulantı su içsem çıkıyor. İşten izin almak zorunda kaldım. Çubuk kraker bile fayda vermedi bide bende astım var hepten tıkanıyorum :KK43: Allah yardımcımız olsun..
Calisiyorsan daha zor Allah kolaylik versin canım.. ben kizim olduğu icin calismiyorum o yüzden işi gücü bırakıp uzaniyorum evde..çubuk kraker disinda tuzlu leblebi salatalık ve elma da iyi geliyor birazcık..ilk bebek mi senin?

Kızlar benim keselerin şekline bakar mısınız?
Genelde yuvarlak oval oluyor ama benimkiler niye böyle? İlk günden beri aklımda ama ancak dile dökebildim.

Eklentiler

• IMG_2324.JPG
    IMG_2324.JPG
    69,2 KB · Görüntüleme: 62
Back