• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ramzi teknigi diye bir teknik varmis. 5-6 haftalik ultrasonlarda bebegin yolk u ( kese sanirim turkcesi) ve plesantanin yerini karsilastiriyor. Plesanta solda is bebek erkek sagda ise kiz. Bu vajinal ultrason icin. Karindan ultrason icin resim ters cikarmis. O yuzden ultrason karindan yapildiysa plesenta sagda ise bebek erkek.

Google da ramzi theory diye arayinca ilk cikan linkte aciklanmis. Yabanci forumlar kiriliyor. Burda bahsedilmemesine sasirdim.

Burada da var canım hatta bir topikte 6-7 haftalık usg görüntüsüne bakarak kızlar yorum yapıyordu.

Kizlar ramzi teknigi diye bir teknik varmis. 5-6 haftalik ultrasonlarda bebegin yolk u ( kese sanirim turkcesi) ve plesantanin yerini karsilastiriyor. Plesanta solda is bebek erkek sagda ise kiz. Bu vajinal ultrason icin. Karindan ultrason icin resim ters cikarmis. O yuzden ultrason karindan yapildiysa plesenta sagda ise bebek erkek.

Google da ramzi theory diye arayinca ilk cikan linkte aciklanmis. Yabanci forumlar kiriliyor. Burda bahsedilmemesine sasirdim.
Canimm ben cok okudum onu turkce ingilizce. Ama sanki karindan olunca solda olursa erkek sagda olursa kiz?? Wallahi cok okudum acaba yanlis mi anladim. Adim Adim Gebelik diye bir yer var burda oraya git. Erkek bebek isteyenler gibi bi baslik var ordaki kizlar yorumluyor foto varsa ultrasonun oradakilere sorabilirsin.

Ancaak ingilizce kaynaklara gore ultrason goruntusune cok guvenmemek lazim cunku ultrasonu yapan kisinin aleti kullanma sekline gore degisebiliyor goruntu. Cihaza gore kullanana gore vs vs. Diyorlar ki eeen guzeli doktora sor nerede bu bebek kesede gercekte solda mi sagda mi. Onu ogren. Resme guvenme. Gercek konumu solda ise kiz sagda ise erkek. Karindan ultrasonda diyorlar ki bunun tam tersi soldaysa erkek sagdaysa kizzz. Ekledigim resme bak :KK66:

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 48

Ilginc bir teoriymis gerçekten. Bende sağdan yumurtlama soldan yumurtlamaya göre oluyor sanıyordum plesantanin yerini..Bu teoriye göre benimki erkek Çin takvimi rus takvimi de erkek bi kizim var...Rabbim hayirlisini saglikla versin insaallah

Ilginc bir teoriymis gerçekten. Bende sağdan yumurtlama soldan yumurtlamaya göre oluyor sanıyordum plesantanin yerini..Bu teoriye göre benimki erkek Çin takvimi rus takvimi de erkek bi kizim var...Rabbim hayirlisini saglikla versin insaallah
Sagdan yumurtlama ile ilgili teoriler de var sagdan yumurtlayip hamile olursan erkek olur diye ama ramzi theory baska o kesenin icindeki bebegin konumunu arastiriyor bazen sacma da geliyor o zaman tek yumurta ikizinde nasil oluyor diye ama cok tutan da var gerci %50 tutma ihtimali baya yuksek :D neyse eglencesine zaten. Ve merak :) ojemli olan saglikli olsunlaaar :dua:

Canimm ben cok okudum onu turkce ingilizce. Ama sanki karindan olunca solda olursa erkek sagda olursa kiz?? Wallahi cok okudum acaba yanlis mi anladim. Adim Adim Gebelik diye bir yer var burda oraya git. Erkek bebek isteyenler gibi bi baslik var ordaki kizlar yorumluyor foto varsa ultrasonun oradakilere sorabilirsin.

Ancaak ingilizce kaynaklara gore ultrason goruntusune cok guvenmemek lazim cunku ultrasonu yapan kisinin aleti kullanma sekline gore degisebiliyor goruntu. Cihaza gore kullanana gore vs vs. Diyorlar ki eeen guzeli doktora sor nerede bu bebek kesede gercekte solda mi sagda mi. Onu ogren. Resme guvenme. Gercek konumu solda ise kiz sagda ise erkek. Karindan ultrasonda diyorlar ki bunun tam tersi soldaysa erkek sagdaysa kizzz. Ekledigim resme bak :KK66:
daha benim ultrasonum hic yok. Konu kaynatiyorum

Çin takvimi demişken herkes baktı mı bakalım tutucak mı benim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız cıkıyo oğlumda da çin takvimi erkekti o zaman rus takvimin bilmiyodum ikinci gebeliği olanlarda yorum yapsın bakalım kimlerin tutmuş

ooo supermis :) evet gercektende cok guzel gunlerdi bende dusunuyordum o zamandan biri varmi diye iyi oldu konusuruz :) gerci ben agustosta dogum yapmistim benimki duramadi erken geldi :::::))
Oh masallah canım :) benim için büyük sürpriz oldu beklemiyor ve düşünmüyorduk. Hayırlısı olsun insallah :)

Bende baktım Çin ve Rus takvimine ikisinde de kız bakalım ne kadar doğru ilk gebeliğim benim

Oğlumun ultrason resmini buldum ekledim teori tutmus oluyo dimi

Eklentiler

• IMG_6062.JPG
    IMG_6062.JPG
    35,1 KB · Görüntüleme: 39
gunaydin kizlar..hamilelik surecim cok.sukur rahat geciyor basagrilarini saymazsak..dun cok koty migren atagi gecirdim..ayaga kalkamiyordum o derece.bugun henuz iyi gibiyim..bide bulanti kusma yok ama canim birsey yemek istemiyor.ama yemeye baslayincada cok yiyorum. bu arada Dolunay22 Dolunay22 canim ikizlerin hayirli olsun senin sevincin 2ye katlandi :KK66:
Can'ım benim çok sağol. Bakalım ikisi de sağlıklı devam edecek mi? Sana da çok geçmiş olsun.
Valla sizlerdeki bu ağrıları bulantıları okudukça korkuyorum. Acaba benim de başlar mı diye :( daha 6. Hafta diye mi bişeyim Yok diyorum. Sadece iştahsızlık var ben de.

Back