- 17 Şubat 2016
- 151
- 116
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.281
Aaa öyle mi :) başta çok korktum ama ben de yeni yeni alışıyorum :) allah yardım eder diye düşünüyorum..benim oğlum biraz huysuz ve hiperaktivite var. Uslanır umarım. Hala geceleri 16273 kez uyanıyoruzzzamin cnm banada ayni sekilde supriz geldi
Allah yardım eder korkma. Ablaminda 1,5 yaş var aralarında oda çok korkmuştu ama huysuzdu ve gece uykulari düzensizdi küçük gelince akillandi.Aaa öyle mi :) başta çok korktum ama ben de yeni yeni alışıyorum :) allah yardım eder diye düşünüyorum..benim oğlum biraz huysuz ve hiperaktivite var. Uslanır umarım. Hala geceleri 16273 kez uyanıyoruzzz
Ahh insallah ya. Bunları duydukça aşırı motive oluyorum :)Allah yardım eder korkma. Ablaminda 1,5 yaş var aralarında oda çok korkmuştu ama huysuzdu ve gece uykulari düzensizdi küçük gelince akillandi.
Ben de bazen çok abartıyorum canım. Ev işlerine ver kendini. Zararlıdır elbet ama biz kullanmasakta günlük hayatımızda radyasyın heryerde. Wifisi bilgisayarı tvsi tableti..Kizlar size bir sorum var ben bu akilli telefonla cok vakit geciyorum ya kk instagram vs kendimi kotu hissedip atiyorum kenara ama resmen bagimlilik 2 dakika sonra elimde zararli de miof neden boyle yapiyorum
Ayy benim de kız çıktı rus takviminde. Bir erkekten sonra kız ne iyi gelir :) önce sağlıklı olmaları tabiki... ama insan merak ediyorrrYaa bu cin takviminde kiz rus takviminde erkek cikior hangisinin dogruluk payi yuksek acaba :)
neoldu canim aradin mi doktoru?benimde başından beri hiç yoktu ilk defa bugün oldu.. doktoru aradım daha hastahanede değilmiş ondan önce bi buraya sorayım dedim. 9 dan sonra tekrar arıcam bakalım ne diyecek ona göre yapcam bişeyler ama çoook korktum elim ayağıma dolandı resmen..
insallah saglikla devam eder annesi :) benim basindan beri bulantim olmadi sabahlari bazen acken oluyordu o da cikaracak kadar degil hic.cikarmadim.basagrim oluyor hergun ogrendigimden beri.kizimda hic yokdu.bu kez cok.kotu.ilacda icemiyorum.senin olmaz insallah dayanilacak.gibi degil cunkuCan'ım benim çok sağol. Bakalım ikisi de sağlıklı devam edecek mi? Sana da çok geçmiş olsun.
Valla sizlerdeki bu ağrıları bulantıları okudukça korkuyorum. Acaba benim de başlar mı diyedaha 6. Hafta diye mi bişeyim Yok diyorum. Sadece iştahsızlık var ben de.
benim oglumun uykusuda yeni yeni duzene giriyor 1 kere uyaniyoruz 2 yasina girdikten sonra biraz duzene girdiAaa öyle mi :) başta çok korktum ama ben de yeni yeni alışıyorum :) allah yardım eder diye düşünüyorum..benim oğlum biraz huysuz ve hiperaktivite var. Uslanır umarım. Hala geceleri 16273 kez uyanıyoruzzz
Oh maşallah sağlıcakla doğacaktır biz de şahit olacağız inşallahBugun doktorum keseyi gordu ama cok kucuk suan dedi 10 gun sonra yine gidicem bakalim hayirlisi daha once 3 kayibim var ins bu sefer guzel olucak hissediyorummm Allah im izin verirde hepimiz saglikla sihhatle huzurla kucagimiza aliriz
İşte ilaç alabilsem canım hiç sıkıntı yapmayacağım. Ultrason istediler o da taa Çarşamba çekilecekEndişe etme ben araştırdım kolay kontrol altına alinabiliyormus ama ihmal de etme tabii ki
Yani evet tsh önemli önemli diyorlar yurt dışında hiç takibi yapılmıyor demekki bukadar önemli değil.Off canim sikildikca doktorumun ofisini arayip soruyorum. Artik taciz durumuna gectim. Bu gunun sorusu neden benim Tsh takibimi yapmadiniz oldu. Off off cook dertliyim onlar da benden dertli sanirim. Galiba burda takilmamam lazim. Daha kucuk bebeklerin kesesi kalp atisi duyuldu beninki be durumda acaba diye kafayi yiyecegim. Bari bi kez baksalardi.
Gorusmeye Iki haftam kaldi dayanamiyorum artik.
Bence git canım kanama devam eder mi ilaç gerekir mi diye bakarlar. İlk hamileliğimde ben de yaşamıştım birşey olmaz inşallahKızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??
Çok kötüyüm Asoscum midem çok fena bulanıyor. Yemek yemek istemiyorum. Olmasın ya ne güzel maşallah ilk hamileliğim mis gibiydi arkadaşın demesiyle şiir gibiyditoist @Pamukprncess kızlar durumlarınız nasıl bulantı falan varmi henüz bende tik yok ara ara gece yatarken karnım açıyor dönerken falan
Ay maşallah ya ne güzel haberler alıyoruz sağlıkla büyüsünler karnımızda inşallahherkese slm , yaklaşık 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz mart ayında kalp durması sonucu kürtaj oldum, çok sükür şu an hamileyim sat 3 ağustos, 27 ağustosta hamile olduğum öğrendim ama düne kadar sabrettim doktora gitmedim geçen sefer gibi olmasından korktum belki de ama çok şükür iyiymiş kese de bebek de6 haftayla uyumlu dedi dr um , herkesin hamileliği sorunsuz geçer umarım ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Bende ikisinede baktım ikisinde de erkek diyorkizlar benim cin takviminde erkek cikiyor kizimda dogru cikmisdi kiz diyordu kiz da oldu :) bu da oglan olursa ne mutlu bana)) 1kiz 1erkek evlat cok.guzel
Ya Canım masallah. Darısı bana. En az 1 saatte bir uyanıyor. Çok nadir 3 4 saat aralıksız uyuduğu. Umarım düzelir. :)benim oglumun uykusuda yeni yeni duzene giriyor 1 kere uyaniyoruz 2 yasina girdikten sonra biraz duzene girdi
Ben de öyleyim yemek yapmak bile istemiyorum kızımaBütüünnn gün yatasım ve hiçbirşey yapmayasım var bugün ruh halim çok değişken bebişimide merak ediyorum aklımda hep acaba benimlemi kalbi atıyormu soruları dolaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?