2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
herkese slm , yaklaşık 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz mart ayında kalp durması sonucu kürtaj oldum, çok sükür şu an hamileyim sat 3 ağustos, 27 ağustosta hamile olduğum öğrendim ama düne kadar sabrettim doktora gitmedim geçen sefer gibi olmasından korktum belki de ama çok şükür iyiymiş kese de bebek de 6 haftayla uyumlu dedi dr um , herkesin hamileliği sorunsuz geçer umarım ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi

Allah yardım eder korkma. Ablaminda 1,5 yaş var aralarında oda çok korkmuştu ama huysuzdu ve gece uykulari düzensizdi küçük gelince akillandi.

Kizlar size bir sorum var ben bu akilli telefonla cok vakit geciyorum ya kk instagram vs kendimi kotu hissedip atiyorum kenara ama resmen bagimlilik 2 dakika sonra elimde zararli de mi of neden boyle yapiyorum

Kizlar size bir sorum var ben bu akilli telefonla cok vakit geciyorum ya kk instagram vs kendimi kotu hissedip atiyorum kenara ama resmen bagimlilik 2 dakika sonra elimde zararli de mi of neden boyle yapiyorum
Ben de bazen çok abartıyorum canım. Ev işlerine ver kendini. Zararlıdır elbet ama biz kullanmasakta günlük hayatımızda radyasyın heryerde. Wifisi bilgisayarı tvsi tableti..

Yaa bu cin takviminde kiz rus takviminde erkek cikior hangisinin dogruluk payi yuksek acaba :)

neoldu canim aradin mi doktoru?

insallah saglikla devam eder annesi :) benim basindan beri bulantim olmadi sabahlari bazen acken oluyordu o da cikaracak kadar degil hic.cikarmadim.basagrim oluyor hergun ogrendigimden beri.kizimda hic yokdu.bu kez cok.kotu.ilacda icemiyorum.senin olmaz insallah dayanilacak.gibi degil cunku

benim oglumun uykusuda yeni yeni duzene giriyor 1 kere uyaniyoruz 2 yasina girdikten sonra biraz duzene girdi

Bugun doktorum keseyi gordu ama cok kucuk suan dedi 10 gun sonra yine gidicem bakalim hayirlisi daha once 3 kayibim var ins bu sefer guzel olucak hissediyorummm Allah im izin verirde hepimiz saglikla sihhatle huzurla kucagimiza aliriz
Oh maşallah sağlıcakla doğacaktır biz de şahit olacağız inşallah

Endişe etme ben araştırdım kolay kontrol altına alinabiliyormus ama ihmal de etme tabii ki
İşte ilaç alabilsem canım hiç sıkıntı yapmayacağım. Ultrason istediler o da taa Çarşamba çekilecek

Yani evet tsh önemli önemli diyorlar yurt dışında hiç takibi yapılmıyor demekki bukadar önemli değil.

Kızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??
Bence git canım kanama devam eder mi ilaç gerekir mi diye bakarlar. İlk hamileliğimde ben de yaşamıştım birşey olmaz inşallah

toist @Pamukprncess kızlar durumlarınız nasıl bulantı falan varmi henüz bende tik yok ara ara gece yatarken karnım açıyor dönerken falan
Çok kötüyüm Asoscum midem çok fena bulanıyor. Yemek yemek istemiyorum. Olmasın ya ne güzel maşallah ilk hamileliğim mis gibiydi arkadaşın demesiyle şiir gibiydi
Ay maşallah ya ne güzel haberler alıyoruz sağlıkla büyüsünler karnımızda inşallah Hayırlı olsun canım

merhaba kızlar bende liv hospitalde coşkun şimşire gitmiştim.çarşamba günü kalp atışını göremedi bu önümüzdeki pazartesiye çağırdı.gayet soğuk hiç gülmeyen bir adam.annemle gitmiştik annemde üzüldü kalp atışı yok görememiş .kızlarla konuştum dün zekai tahir burak hastanesine gittim ankaranın en bilinen büyük doğumevi denen yeri.kalabalıktır Suriyeliler çok fazla deniyor ama işyerime de yakın.perinotoloji bölümünde dr yüksel oğuza denk geldim.karından da kalp atışını duydu ama vajinal bakmam lazım dedi ve bir şey olmayacağına dair güven verdi.kalp atışını duydu sesi açtı bana .dedim kapatın kapatın bebeğe zararlı ya yani özelde sıkıntı yaşadım.devletteki doktor beni rahatlattı içten anlayışlı o halde yani.o kalabalıkta nerdeyse halay çekerek hasta bakacak kadar yüksek moralli tecrübeli bir doktor. üzüldük canımız sıkıldı neyseki ertesi gün başka doktorla düzeldi.şimdi başka doktora geçeceğim özelde, çünkü; devlet harika ama biraz hijyen sıkıntısı var ve iyi doktora denk gelmem diye çekiniyorum sanırım.bu takvimi de eklemek istedim.

Son düzenleme:
zekai tahir burak hastanesinde kan testlerini verdim bugün.tüm sonuçlar perşembeye çıkarmış.tsh benim sadece tüp bebek tedavisinde estrofem içmekten biraz yüksekti ve buna ait 25 mg. bir ilacım var.en sonda 2.65 di tsh. tüp bebek merkezim fazla yüksek değil sorun olmaz demişti.perşembeye doktora gittiğimde geç kalmam sanırım değil mi ? bir de tamamlayıcı hamilelik özel sigortası yaptırıp devlete dönüş yapıp oradan yine özele geçecek biri olarak çok çektim şu aşamada ve zekai tahir burak hastanesi benim imdadıma yetişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…