• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
gunaydin kizlar..hamilelik surecim cok.sukur rahat geciyor basagrilarini saymazsak..dun cok koty migren atagi gecirdim..ayaga kalkamiyordum o derece.bugun henuz iyi gibiyim..bide bulanti kusma yok ama canim birsey yemek istemiyor.ama yemeye baslayincada cok yiyorum. bu arada @zenderu canim ikizlerin hayirli olsun senin sevincin 2ye katlandi ;)

Kızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??

Kızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??
benim basima gelmedi ama burada cogu arkadasin oldu ve gebelikleri cok sukur saglikli sekilde devam ediyor bence devami gelirse git yada icin rahat etmiyorsa gide bilirsin.ama okudugumuz kadariyla cogu kiside ilk haftalarda oluyormus.ama benim hicbir gebelikde olmadi.o yuzden tecrubem yok bu yonde ne yapilir bilmiyorum

benim basima gelmedi ama burada cogu arkadasin oldu ve gebelikleri cok sukur saglikli sekilde devam ediyor bence devami gelirse git yada icin rahat etmiyorsa gide bilirsin.ama okudugumuz kadariyla cogu kiside ilk haftalarda oluyormus.ama benim hicbir gebelikde olmadi.o yuzden tecrubem yok bu yonde ne yapilir bilmiyorum
benimde başından beri hiç yoktu ilk defa bugün oldu.. doktoru aradım daha hastahanede değilmiş ondan önce bi buraya sorayım dedim. 9 dan sonra tekrar arıcam bakalım ne diyecek ona göre yapcam bişeyler ama çoook korktum elim ayağıma dolandı resmen..

Bugun kan tahlili vericem adetim 5 gün geçti prodüktör de yaptım 2 kere çıktı ama benim olursa mucize olur sanırım kii İnş vardır aranıza katılırım ve arkadaşlarımada umut olurum

Başınız sağolsun bende 25.haftada kaybettim ilk bebegimi inşallah bu sefer zamanındadoğan sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.
Bende 6 aylık doğum yaptım 12 gün yaşadı oğlum sonra kaybettim.. Rabbim bize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Kızlar Günaydın
Diger yoruma katiliyorum. Bence yakin takip edin ama hastaneye gidip ayakta kalip gezinmeyin. Dikin ayaklarinizi yukari uzanin. Evdekilere aciklayin durumu yormasinlar sizi. Kan kirmiziya donerse ve cok olursa tehlikeliymis.
Benim basina gelmedi, ama yine de halinizi tahmin ediyorum ama biz boyle birbirmizi sakinlestirip buyutecegiz bu bebisleri..

Bende 6 aylık doğum yaptım 12 gün yaşadı oğlum sonra kaybettim.. Rabbim bize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Başınız Sağolsun . Amin İnşallah bu sefer güzel yazmıştır Allahım ama çok korkuyorum ben içim içimi yiyor birde düşük yaptım ben arada boş gebelikti bebeği bi görebilsem kalp sesini duysam biraz rahatlıcam ama gerçekten inanılmaz korkuyorum yarın doktor randevum var inşallah her şey güzeldir.

Diger yoruma katiliyorum. Bence yakin takip edin ama hastaneye gidip ayakta kalip gezinmeyin. Dikin ayaklarinizi yukari uzanin. Evdekilere aciklayin durumu yormasinlar sizi. Kan kirmiziya donerse ve cok olursa tehlikeliymis.
Benim basina gelmedi, ama yine de halinizi tahmin ediyorum ama biz boyle birbirmizi sakinlestirip buyutecegiz bu bebisleri..
çook çook teşekkür ederim ben evde tekim zaten kaç gündür doğru düzgün işte yapmıyorum internetten biraz okudum normal diyende var düşük tehlikesi diyende var kafam karıştı kokrtum doktoru arayıp bi progesteran mı tam adını da bilmiyorum ondan mı alsam acaba

Bugun kan tahlili vericem adetim 5 gün geçti prodüktör de yaptım 2 kere çıktı ama benim olursa mucize olur sanırım kii İnş vardır aranıza katılırım ve arkadaşlarımada umut olurum
Idrar testi mi pozitif cikti. Eger oyleyse o testlerde hata orani pek yok. %99.999 Hamilesiniz.

Tebrik ederim gebelik testi boş yere çizgi çıkartmaz :) Aylarca tek çizgiden sonra emin olarak söyleyebilirim.

çook çook teşekkür ederim ben evde tekim zaten kaç gündür doğru düzgün işte yapmıyorum internetten biraz okudum normal diyende var düşük tehlikesi diyende var kafam karıştı kokrtum doktoru arayıp bi progesteran mı tam adını da bilmiyorum ondan mı alsam acaba
Eger doktoru telefonla arama firsatiniz varsa arayin. O da buyuk ihtimal normal diyecek diye umuyorum. Iciniz rahat eder.Stress yapmamaya calisin. Azi iyi fazlasi zararli bir hormonmus.

Eger doktoru telefonla arama firsatiniz varsa arayin. O da buyuk ihtimal normal diyecek diye umuyorum. Iciniz rahat eder.Stress yapmamaya calisin. Azi iyi fazlasi zararli bir hormonmus.
şuan psikolojik olarak sürekli adet oluyomuşum gibi hissediyorum.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasık ağrısı ve göğüs acısı dışında hiç bir belirtim yoktu birazdan arıcam doktoru saat 9 u biraz geçsin bakalım ne dicek..

Kizlar ramzi teknigi diye bir teknik varmis. 5-6 haftalik ultrasonlarda bebegin yolk u ( kese sanirim turkcesi) ve plesantanin yerini karsilastiriyor. Plesanta solda is bebek erkek sagda ise kiz. Bu vajinal ultrason icin. Karindan ultrason icin resim ters cikarmis. O yuzden ultrason karindan yapildiysa plesenta sagda ise bebek erkek.

Google da ramzi theory diye arayinca ilk cikan linkte aciklanmis. Yabanci forumlar kiriliyor. Burda bahsedilmemesine sasirdim.

Ben oğlumda 50yle hamıle kalıp 81 le doğum yaptım suan 19 aylık 48 kıloyum bakalım bu sefer neler olcak cunku catlaklarım cooook fenaaa:KK43:(

bende 48le kalip kizinda 65.85 ciktim simdi 50 kiloydum ama 52 vurdum bile benimde bacaklarimda catlak oldu bakalim bu sefer nasil olacaz

şuan psikolojik olarak sürekli adet oluyomuşum gibi hissediyorum.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasık ağrısı ve göğüs acısı dışında hiç bir belirtim yoktu birazdan arıcam doktoru saat 9 u biraz geçsin bakalım ne dicek..
Bende de yoktu belirti. Belirti olarak bulantidan bahsediyorsaniz. Annemin hic olmamis neredeyse. Benim bugun bir ara bulantim oldu simdi gitti. Vitaminlerimi dusununce midem bulaniyor, unutunca geciyor.

Calisan hamileler var mi aranizda? Is arkadaslariniza mudurunuze soylediniz mi?
patrona söyledim çünkü testler için doktora gitmem gerekiyordu o sebeple söylemek zorunda kaldım ama iş arkadaşlarıma söylemedim ama onlarda yakında hayırdır niye doktora gidiyorsun demeye başlarlar ben karar verdim kalbini duyunca soranlara ve ailelere söyleyeceğim.

Back