• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim 12 sinde sağlık ocağında kan testi yaptırdım alt değeri yüksek çıktı bugün dr a gittim kalp atışlarını duyduk o anki yediklerinden olmuş olabilir dedi yediklerine dikkat et 3 hafta sonra gel dedi. Böyle birşeyle karşılaşan varmı acaba.

Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim 12 sinde sağlık ocağında kan testi yaptırdım alt değeri yüksek çıktı bugün dr a gittim kalp atışlarını duyduk o anki yediklerinden olmuş olabilir dedi yediklerine dikkat et 3 hafta sonra gel dedi. Böyle birşeyle karşılaşan varmı acaba.
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun gunlerimiz aynıymis benim 2 yasinda birde kizim var..bende bugün net kalp atışı duydum 7+0 im şuan. Öyle birşey yaşamadim kan testimi acken vermiştim.. aynen benimde 3 hafta sonra tekrar randevum var içini ferah tut canım mide bulantısı varmı sende? Ben fenalardayim

Yok ya içmicem o ilacı:110: zor oldu gebeliğim.. herşeyden korkuyorum..:110:
Gec kaldiniz aslinda biraz folik asit icin. Ilac degil gida takviyesi. Bir bardak mercimek yemegindeki kadar folik asit ihtiyacigimiz varmis. Bebegin omiriliginin kapanmasini sagliyor. Bana hemsire 4 uncu haftadan sonra bir is yaramiyor cunku omirilik 4 te kapanir ama sen belki gec dollenmissinizdir diye Al diyoruz dedi

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun sat tarihimiz aynı sanırım benim 27 temmuz. Bende düşük riski yaşadım iki hafta önce esimle siddetli kavga ettik ve sonra aniden kanamam olmuştu progestan iğne ve fitil kullandım iş güç yapmadım bi hafta sonra normale döndü hayatım eşim de kul köle oluyor bugün benim de dr kontrolum vardı çok net kalp duyduk çok şükür kendi dr gittim üzüntü stres ağır is yapma dedi bi haftadır aşırı mide bulantısı başladı su ve meyve dışında birsey yiyemiyorum. Tetkikleri sağlık ocağında yaptırdım ücretsiz olarak. Bi sonraki dr kontrolum 3 hafta sonra olacak...
Esinize ders olsun. Bir daha sizi uzmesin. Bebisinizin it olduguna sevindim

Siz kendiniz aseriyorsunuz en azindan. Benim kocam aseriyor.:KK57::KK57: Gece yarisi acikiyor. Surekli onu yiyelim bunu yiyelim diye geziyor. Bir de sozde caktirmadan tabagimdan lokma caliyor. Ya da ortaya konmus tabaktakileri ben daha baslayamadan bitiriyor. Cok sinir oluyorum. Kavga edecegim yemek icin. Gerci bazen de bana meyve tabagi filan yapip getiriyor sonra mutlu oluyorum. Ben hamileyim diye bana aldiginizi yiyeceklerden de yiyor. Sekerim dustu basim donuyor diyor, cikolata tatli ariyoruz. Ayrica bana hamileyim diye cikolata almisti her gun iki iki goturuyo :olamaz:. Normalde dunyalar tatlisidir ama konu yemek olunca gozu donuyor. Var Boyle bir sey ya..

Bu arada annemin de midesi bulanmazmis cok hafif olurmus. Iki hamileligi boyunca sadece bir kez istifra etmis. Bulanti yoksa kizdir diyorlar dogru mudur..

Siz kendiniz aseriyorsunuz en azindan. Benim kocam aseriyor.:KK57::KK57: Gece yarisi acikiyor. Surekli onu yiyelim bunu yiyelim diye geziyor. Bir de sozde caktirmadan tabagimdan lokma caliyor. Ya da ortaya konmus tabaktakileri ben daha baslayamadan bitiriyor. Cok sinir oluyorum. Kavga edecegim yemek icin. Gerci bazen de bana meyve tabagi filan yapip getiriyor sonra mutlu oluyorum. Ben hamileyim diye bana aldiginizi yiyeceklerden de yiyor. Sekerim dustu basim donuyor diyor, cikolata tatli ariyoruz. Ayrica bana hamileyim diye cikolata almisti her gun iki iki goturuyo :olamaz:. Normalde dunyalar tatlisidir ama konu yemek olunca gozu donuyor. Var Boyle bir sey ya..

Bu arada annemin de midesi bulanmazmis cok hafif olurmus. Iki hamileligi boyunca sadece bir kez istifra etmis. Bulanti yoksa kizdir diyorlar dogru mudur..
İlk gebeligimde de bunda bulantim yok bir oğlum var

Ay gözümden yaş geldi sen çok yaşa emi :D

Herkese merhaba hanımlar :KK200: biliyorsunuzdur düşük tehdidim vardı 5 adet progesteron iğne verilmiş ve istirahat etmem söylenmişti . Dün son iğnemi yaptırdım ve bugün kontrole gittim. Çok şükür derinden de olsa kalp atışını dinleyebildik. Kendi doktorumu arayıp haber verdim ( tüp bebek yaptırdığım doktor başka bi ilde , ben şu an geçici başka bi doktora göründüm ) sorun yok herşey yolunda dddi kalbin sesini ve usg yi görüp. Fakat kendi doktorum bana 6+6 dasın biz normalde bu günlerde kalbe bakmaz seni ayın 19 una çağıracaktık dedi . Düşük tehlikenden ötürü erkenden bakmış ve duymuşsun bu iyi dedi . Bugün kalp duyan doktor ise bana 6+1 desin dedi. Neden fal ediyor bileniniz var mı ? Bugünkü doktor 20 gün sonra kendi doktorum 10 gün sonra muayene ol dddi . Kafam çok karıştı . Tabiki kendi doktoruma güveniyorum onun dediklerini yapıcam ama bugünkü doktor neden böyle bir hesap çıkardı ultrason cihazıyla ya da doktorun kendi eliyle alakalı olabilir mi ? Siz de bu durumu yaşadınız mı? Ayrıca kal atımından sonra gittiğiniz ilk nuayenede ne gibi tetkikler istendi ? Bende. Bugün de hiçbir test istenmedi bu doğru mu ? :KK200:
Oh maşallah canım ne güzel darısı bize.. :KK200:

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun sat tarihimiz aynı sanırım benim 27 temmuz. Bende düşük riski yaşadım iki hafta önce esimle siddetli kavga ettik ve sonra aniden kanamam olmuştu progestan iğne ve fitil kullandım iş güç yapmadım bi hafta sonra normale döndü hayatım eşim de kul köle oluyor bugün benim de dr kontrolum vardı çok net kalp duyduk çok şükür kendi dr gittim üzüntü stres ağır is yapma dedi bi haftadır aşırı mide bulantısı başladı su ve meyve dışında birsey yiyemiyorum. Tetkikleri sağlık ocağında yaptırdım ücretsiz olarak. Bi sonraki dr kontrolum 3 hafta sonra olacak...
evet canım benimde sat 27 temmuz transferim 11 ağustos . Sana da çok geçmiş olsun bebişlerimiz için güçlü olmalı dikkat etmeliyiz . Benden tetkik istemediler şaşırdım istemiş olsalardı gider yaptırırdım ama anlamadım bende :KK49:ayrıca mide bulantılarım çok yoğun ama çok şükür istifa etmiyorum tutabiliyorum kendimi.
Canım kalp atışını gördük sadece ve rutin gebelik kan idrar baktı hatta kan değerim düşükmüş biraz. Ölçüm fark eder daha önceki gebeliğimde de yaşadım Dr un eliyle ölçümüyle alakalı sanırım.
Sanırım öyle doktorun el ayarı galiba . Neyse artık kendi doktoruma gidene kadar bekliycem . Senin de gözün aydın. Kalp atışları çok garip ağladım. O an videoya çektim sadece . Ultrasonu iyi değildi sanki benim kendi doktorumun cihazları çok daha farklıydı :KK12:kalite farkı gördüm gerçekten çok net görünmüyordu bebişim ayrıca kalp sesi de çok derinden geliyordu ve hemen kapattı bırakmadı ki dinliyim iyice sinir oldum adama :sinirli: hemencik kapattı yaaa
Öncelikle durumunuza çok sevindim. Geçmiş olsun. Ben bugün doktora gittim ve baya bir test istedi hem kan hem idrar toplam 18 tane. Hepsi için 1000 lira fiyat cikardilar. Acaba bu testleri sağlık ocağı yapiyor mu bende bunu merak ettim. Yaptiran arkadaslar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.
teşekkür ederim . Test istemediler benden şaşırtıcı ama abi tüp bebek enim gitmeden dünyaca test yapmışlardı kendi doktorum belki de o yüzden hatırlatmadı testlerin olacak diye

☺️☺️☺️ ay çok güzel yâ ☺️☺️ internette eşiniz de sizinle birlikte kilo alırsa oğlunuz olur yazıyordu saçma ama bir totem işte ☺️

Kızlar tsh ı çok düşük çıkan var mı aranızda. Benim 0.003 çıktı Pazartesi den beri doktorlardayım. Bugün anti tg ve anti tpo testi de yapıldı. Anti tg yüksek ama anti tpo düşük sorunsuz. Anlayan beri gelsin aydınlatsın beni ne olur

Back