- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.221
Grubumuzun ilk ikizi hayırlısı olsun. Annesi tebrik ediyorum canım seni sağlıklıca doğur inşallah @zenderu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar tsh ı çok düşük çıkan var mı aranızda. Benim 0.003 çıktı Pazartesi den beri doktorlardayım. Bugün anti tg ve anti tpo testi de yapıldı. Anti tg yüksek ama anti tpo düşük sorunsuz. Anlayan beri gelsin aydınlatsın beni ne olur
Canm bende aile hekimliğinde yaptırdım zaten kayıt açtırmak gerekiyomuş gebelik için bazı testleri yapamıyolardı onlarıda kndi hastanemde yaptırdım idrar tahlilide dahilÖncelikle durumunuza çok sevindim. Geçmiş olsun. Ben bugün doktora gittim ve baya bir test istedi hem kan hem idrar toplam 18 tane. Hepsi için 1000 lira fiyat cikardilar. Acaba bu testleri sağlık ocağı yapiyor mu bende bunu merak ettim. Yaptiran arkadaslar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.
Sağol canım sana da geçmiş olsun, düşünce tiroid çok çalışıyormuş. Tahlillere göre Ben de sebepsiz çalışıyor çıktı sanırım. Bu da kötü. Çünkü bebeği yabancı madde olarak görüp düşürmeye çalışabilirmiş. Buna zehirli guatr deniyormuş. Yarın sonuçlarımı göstericem doktoraGeçmiş olsun canım benim yükseldi ilaç kullanıyorum şimdi. Düşünce ne oluyormuş?
Hoşgeldiniz ne güzel bir haber. Sağlıkla kucaklayalım inşallahMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza tüp bebekle hamile kaldım mayısta bebeklerimizi kucağımıza alırız İnşaAllah
Sağol canım sana da geçmiş olsun, düşünce tiroid çok çalışıyormuş. Tahlillere göre Ben de sebepsiz çalışıyor çıktı sanırım. Bu da kötü. Çünkü bebeği yabancı madde olarak görüp düşürmeye çalışabilirmiş. Buna zehirli guatr deniyormuş. Yarın sonuçlarımı göstericem doktora
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimizBugun doktorum keseyi gordu ama cok kucuk suan dedi 10 gun sonra yine gidicem bakalim hayirlisi daha once 3 kayibim var ins bu sefer guzel olucak hissediyorummm Allah im izin verirde hepimiz saglikla sihhatle huzurla kucagimiza aliriz
Ben oğlumda 50yle hamıle kalıp 81 le doğum yaptım suan 19 aylık 48 kıloyum bakalım bu sefer neler olcak cunku catlaklarım cooook fenaaa(ishal olunca patates yedim biraz ama yinede dikkat etmeliyim cok bi kilom yok ama kizimda 17.85 aldim bunda o kadar cikmak istemiyorum
İnsallahİnşallah olmasın rahat bir hamilelik geçir canım
Evet canım o zamanlardan hatırladım senin ismini. Şimdi aynı zamanda gene hamile olmamız güzel tesadüf :) o sene çok güzel arkadaşlıklar edindik :) wp grubumuz vardı hatta. Yüz yüze de çok görüştük birbirimizle :)selam cnm sende mi 2015 eylul annelerindeydin
Ben bugun söyledim hemşire olduğum ıcın bazen hastaları kaldırmak cevırmek gerekıyor vs o yuZden daha doktora gıdıp görmedık ama hcg 500 olmş söledim bendee :)Calisan hamileler var mi aranizda? Is arkadaslariniza mudurunuze soylediniz mi?
Geçmiş olsun canımBugun doktorum keseyi gordu ama cok kucuk suan dedi 10 gun sonra yine gidicem bakalim hayirlisi daha once 3 kayibim var ins bu sefer guzel olucak hissediyorummm Allah im izin verirde hepimiz saglikla sihhatle huzurla kucagimiza aliriz
Canım bence akışına bırak. Doktorun bildiği vardır. İlk çocuk mu senin? Ben de ilkinde aynı böyleydim. Ama suan anlıyorum ki çok rahatım. Her çocuk her gebelik bir değil. Geç döllenme olmuş olabilir, erken döllenme olmuş olabilir. Stres en kötü faktör bebeğin güzel gelişmesinde. İyi düşünelim iyi olsun inşallahOff canim sikildikca doktorumun ofisini arayip soruyorum. Artik taciz durumuna gectim. Bu gunun sorusu neden benim Tsh takibimi yapmadiniz oldu. Off off cook dertliyim onlar da benden dertli sanirim. Galiba burda takilmamam lazim. Daha kucuk bebeklerin kesesi kalp atisi duyuldu beninki be durumda acaba diye kafayi yiyecegim. Bari bi kez baksalardi.
Gorusmeye Iki haftam kaldi dayanamiyorum artik.
Siz 183 demissiniz ya bu hcg artma oranlari a gore ovulasyondan sonraki 17inci ve 18inci gun ortasi degeri.
Tablo bu linkte: http://www.conceivingconcepts.com/learning/articles/hcg_ranges.html
Dpo: days past ovulation: yumurtlama sonrasi gun seklinde cevriliyor. Ama bunlar bircok kadindan alinan ortalama degerler. Sizin icin ortalamaya en yakin secersek 17gunmus. Ama ayni test cizgilerinin yaninda range(aralik) degerleriniz var. Yine 17 dpo da Bazi deneklerde deger 17 bazilarinda 400lu cikmis ayni gun. Bir de 20 dpo da aralik 135 ile 1600 gibiymis. 21incingunde minimum 350lerde. O yuzden 21 den oncedir dponuz.
Kisacasi bence siz ortalamaya olarak 17 dpo da ve maximum 20 dpo da kan vermissiniz. Siz bu 17-20 gun oncesi calisma yaptiginiz gun varsa onu tahmin olarak kullanabilirsiniz.
Profilinizde Ataturk resmi oldugu icin oturdum arastirdim.
ooo supermis :) evet gercektende cok guzel gunlerdi bende dusunuyordum o zamandan biri varmi diye iyi oldu konusuruz :) gerci ben agustosta dogum yapmistim benimki duramadi erken geldi :::::))Evet canım o zamanlardan hatırladım senin ismini. Şimdi aynı zamanda gene hamile olmamız güzel tesadüf :) o sene çok güzel arkadaşlıklar edindik :) wp grubumuz vardı hatta. Yüz yüze de çok görüştük birbirimizle :)