- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.181
böyle motive ediyorum kendimi sonra akşam oluyoor amann yarın yürürüm diyorum :)Bende bende zaten ilk hamilelikte olmuştum pilates topu veridgim kiloları geri almak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle motive ediyorum kendimi sonra akşam oluyoor amann yarın yürürüm diyorum :)Bende bende zaten ilk hamilelikte olmuştum pilates topu veridgim kiloları geri almak istemiyorum
Canım şöyle bir durumum var midem kötü bulanıyor yanıyor arada çıkartıyorum ama bunlarda iştahıma engel olmuyor yine yiyorum bide hiç tatlı istemiyorum ekşi ve tuzlu çekiyor canım ben hangi kategoriye giriyorumki acep:))
Su içmeyi unutmuyorsunuz değil mi hanımlar?susuz kalmayalım folik asitleride ihmal etmeyelim
Aman ihmal etme bende hiç su içmeyen biriydim bedelini böbrek taşından ameliyat olarak ödedim lütfen suyu ihmal etmehiç içmeyen biri olarak rekor kırıyorum şu aralar 5 bardağa kadar çıktım
Allah yardımcın olsun tek olmak zor gerçekten
Evet hemde bol bol iciyorum sonrada gece wcye gitmekten uyuyamıyorumSu içmeyi unutmuyorsunuz değil mi hanımlar?susuz kalmayalım folik asitleride ihmal etmeyelim
Bulantı da var istifra da erken daha diyolar ama baya var yaniHamilelikte zencefil bulantı için kullanılıyor canım. Dr.a bulantın olduğundan bahsettiysen bunu önermiş olabilir.
Bulantı da var istifra da erken daha diyolar ama baya var yani
Yok ya içmicem o ilacı zor oldu gebeliğim.. herşeyden korkuyorum..Buna sebep olan b-hcg canım ve her bünyede hormon değişimi farklı oluyor. Dr.un bu durumda olduğunu biliyorsa o nedenle folik asidi değiştirmiştir bence kullan canım rahatlarsın.
Bende pek yiyemiyorum.migdem bulanmiyo ama Canim yemek yemek istemiyorum mecbur olduğum.icin yiyorum
Sorma inadına önüme neler neler geliyor ama ciddi bir sorun napacaz bizböyle motive ediyorum kendimi sonra akşam oluyoor amann yarın yürürüm diyorum :)
Sorma inadına önüme neler neler geliyor ama ciddi bir sorun napacaz bizböyle motive ediyorum kendimi sonra akşam oluyoor amann yarın yürürüm diyorum :)
Canım kalp atışını gördük sadece ve rutin gebelik kan idrar baktı hatta kan değerim düşükmüş biraz. Ölçüm fark eder daha önceki gebeliğimde de yaşadım Dr un eliyle ölçümüyle alakalı sanırım.Herkese merhaba hanımlar biliyorsunuzdur düşük tehdidim vardı 5 adet progesteron iğne verilmiş ve istirahat etmem söylenmişti . Dün son iğnemi yaptırdım ve bugün kontrole gittim. Çok şükür derinden de olsa kalp atışını dinleyebildik. Kendi doktorumu arayıp haber verdim ( tüp bebek yaptırdığım doktor başka bi ilde , ben şu an geçici başka bi doktora göründüm ) sorun yok herşey yolunda dddi kalbin sesini ve usg yi görüp. Fakat kendi doktorum bana 6+6 dasın biz normalde bu günlerde kalbe bakmaz seni ayın 19 una çağıracaktık dedi . Düşük tehlikenden ötürü erkenden bakmış ve duymuşsun bu iyi dedi . Bugün kalp duyan doktor ise bana 6+1 desin dedi. Neden fal ediyor bileniniz var mı ? Bugünkü doktor 20 gün sonra kendi doktorum 10 gün sonra muayene ol dddi . Kafam çok karıştı . Tabiki kendi doktoruma güveniyorum onun dediklerini yapıcam ama bugünkü doktor neden böyle bir hesap çıkardı ultrason cihazıyla ya da doktorun kendi eliyle alakalı olabilir mi ? Siz de bu durumu yaşadınız mı? Ayrıca kal atımından sonra gittiğiniz ilk nuayenede ne gibi tetkikler istendi ? Bende. Bugün de hiçbir test istenmedi bu doğru mu ?
Öncelikle durumunuza çok sevindim. Geçmiş olsun. Ben bugün doktora gittim ve baya bir test istedi hem kan hem idrar toplam 18 tane. Hepsi için 1000 lira fiyat cikardilar. Acaba bu testleri sağlık ocağı yapiyor mu bende bunu merak ettim. Yaptiran arkadaslar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.Herkese merhaba hanımlar biliyorsunuzdur düşük tehdidim vardı 5 adet progesteron iğne verilmiş ve istirahat etmem söylenmişti . Dün son iğnemi yaptırdım ve bugün kontrole gittim. Çok şükür derinden de olsa kalp atışını dinleyebildik. Kendi doktorumu arayıp haber verdim ( tüp bebek yaptırdığım doktor başka bi ilde , ben şu an geçici başka bi doktora göründüm ) sorun yok herşey yolunda dddi kalbin sesini ve usg yi görüp. Fakat kendi doktorum bana 6+6 dasın biz normalde bu günlerde kalbe bakmaz seni ayın 19 una çağıracaktık dedi . Düşük tehlikenden ötürü erkenden bakmış ve duymuşsun bu iyi dedi . Bugün kalp duyan doktor ise bana 6+1 desin dedi. Neden fal ediyor bileniniz var mı ? Bugünkü doktor 20 gün sonra kendi doktorum 10 gün sonra muayene ol dddi . Kafam çok karıştı . Tabiki kendi doktoruma güveniyorum onun dediklerini yapıcam ama bugünkü doktor neden böyle bir hesap çıkardı ultrason cihazıyla ya da doktorun kendi eliyle alakalı olabilir mi ? Siz de bu durumu yaşadınız mı? Ayrıca kal atımından sonra gittiğiniz ilk nuayenede ne gibi tetkikler istendi ? Bende. Bugün de hiçbir test istenmedi bu doğru mu ?
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun sat tarihimiz aynı sanırım benim 27 temmuz. Bende düşük riski yaşadım iki hafta önce esimle siddetli kavga ettik ve sonra aniden kanamam olmuştu progestan iğne ve fitil kullandım iş güç yapmadım bi hafta sonra normale döndü hayatım eşim de kul köle oluyor bugün benim de dr kontrolum vardı çok net kalp duyduk çok şükür kendi dr gittim üzüntü stres ağır is yapma dedi bi haftadır aşırı mide bulantısı başladı su ve meyve dışında birsey yiyemiyorum. Tetkikleri sağlık ocağında yaptırdım ücretsiz olarak. Bi sonraki dr kontrolum 3 hafta sonra olacak...Herkese merhaba hanımlar biliyorsunuzdur düşük tehdidim vardı 5 adet progesteron iğne verilmiş ve istirahat etmem söylenmişti . Dün son iğnemi yaptırdım ve bugün kontrole gittim. Çok şükür derinden de olsa kalp atışını dinleyebildik. Kendi doktorumu arayıp haber verdim ( tüp bebek yaptırdığım doktor başka bi ilde , ben şu an geçici başka bi doktora göründüm ) sorun yok herşey yolunda dddi kalbin sesini ve usg yi görüp. Fakat kendi doktorum bana 6+6 dasın biz normalde bu günlerde kalbe bakmaz seni ayın 19 una çağıracaktık dedi . Düşük tehlikenden ötürü erkenden bakmış ve duymuşsun bu iyi dedi . Bugün kalp duyan doktor ise bana 6+1 desin dedi. Neden fal ediyor bileniniz var mı ? Bugünkü doktor 20 gün sonra kendi doktorum 10 gün sonra muayene ol dddi . Kafam çok karıştı . Tabiki kendi doktoruma güveniyorum onun dediklerini yapıcam ama bugünkü doktor neden böyle bir hesap çıkardı ultrason cihazıyla ya da doktorun kendi eliyle alakalı olabilir mi ? Siz de bu durumu yaşadınız mı? Ayrıca kal atımından sonra gittiğiniz ilk nuayenede ne gibi tetkikler istendi ? Bende. Bugün de hiçbir test istenmedi bu doğru mu ?
ben aile saglık merkezine gittim kayıt yaptırdım. yalnızca kantesti istedi. idrar istemedi. kan tahlilin -de de hemogram, hormon ve biyokimya ya baktı.Öncelikle durumunuza çok sevindim. Geçmiş olsun. Ben bugün doktora gittim ve baya bir test istedi hem kan hem idrar toplam 18 tane. Hepsi için 1000 lira fiyat cikardilar. Acaba bu testleri sağlık ocağı yapiyor mu bende bunu merak ettim. Yaptiran arkadaslar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.