• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım kalp atışı düzenli mi diye kontrol ediyorlar bence git.

2 bucuk yasinda kizim var. kucamdan hic inmiyor. esim iste oldugu icin ben tek gidiyorum. kiz kardeslerim okul basladi ve kizimi verecem kimse yok. onlada gitmek muhane olmak cok zor oluyor. kucamdan inmiyor kalbim vuruyo dun hastane gittim. kardoloji ek hastanedeydi. oyle kizim yordu beniki eve nasil geldim ben bile bilmiyorum. kardoloji gidemedim.

Kızlar bari siyah kuru üzüm kayısı gibi atıştırmalıklarla öğünleri kontrol altına almaya çalışın Mayıs annelerinden sonra zayıflama topiği açmayalım :KK70:
Ayy ilahi çok güldüm canım wallahi duramıyorum yemek meyve ne bulursam yiyorum yaa yakında okula yuvarlana yuvarlana gidip gelcem:-)

Patates de nişasta içeriyor ya fazla tüketmemek lazım. Ben de hiç dikkat etmiyorum aslında.. daha hamileliğe özel bişey yiyip içmeye başlamadım. Öyle yapınca kendimi hamile değil hasta gibi hissediyorum.

ishal olunca patates yedim biraz ama yinede dikkat etmeliyim cok bi kilom yok ama kizimda 17.85 aldim bunda o kadar cikmak istemiyorum

Ben de tatildeyim duzgun yiyecek bir sey bulmakta zorlaniyorum. O yuzden sirf peynirli makarna pizza.. kilo aldim. Esimde hic dikkat etmiyor, hep onun sucu. Ben tamam bugun erken uyuyalim diyorum, o disari cikip yemek yiyelim. Sonra uyumadan once pizza. Bugun donuyoruz dikkat edicem biraz karbonhidratlilari kesip corba icecegim. Zaten sanirim vitaminler bile acayip kilo aldiriyor. Doktor beni azarlayacak diye korkuyorum

vitaminde aldiriyo ben iki kiloyu iki ay olmadan cok buluyorum sonucda suan aldimiz kilolar kendimize son ay bebek kilo aliyo saglikli beslenmeliyiz abartmadan dikkat etmemiz lazim

2 bucuk yasinda kizim var. kucamdan hic inmiyor. esim iste oldugu icin ben tek gidiyorum. kiz kardeslerim okul basladi ve kizimi verecem kimse yok. onlada gitmek muhane olmak cok zor oluyor. kucamdan inmiyor kalbim vuruyo dun hastane gittim. kardoloji ek hastanedeydi. oyle kizim yordu beniki eve nasil geldim ben bile bilmiyorum. kardoloji gidemedim.
Allah yardımcın olsun tek olmak zor gerçekten

Şu iştahlıları, mide bulantısı yaşayanları vs. gruplandırsak da cinsiyet tahminleri tutuyor mu baksak sonra :))
Canım şöyle bir durumum var midem kötü bulanıyor yanıyor arada çıkartıyorum ama bunlarda iştahıma engel olmuyor yine yiyorum bide hiç tatlı istemiyorum ekşi ve tuzlu çekiyor canım ben hangi kategoriye giriyorumki acep:))

Back