- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.161
Kızlar geçen gün bir arkadaş facebook grubundan bahsetmişti grubun adını biliyormusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı beeennn canavar gibi yiyorum doymuyorumKızlarr acilen yürüyeşe başlamazsam hamileliğimi pilates topu olarak tamamlayacağım bu ne iştah yahu doyma duyularım yok olduuu
bir sıkıntı yok ise eğer ve tahlil vs. yapılmayacaksa ekim başında gidebilirsiniz.
zaten randevu tarihinizden ekim ede birşey kalmıyor.
Aynı beeennn canavar gibi yiyorum doymuyorum
Ayy ben de öyleyim şuanAynı beeennn canavar gibi yiyorum doymuyorum
canım kalp atışı düzenli mi diye kontrol ediyorlar bence git.
Ayy ilahi çok güldüm canım wallahi duramıyorum yemek meyve ne bulursam yiyorum yaa yakında okula yuvarlana yuvarlana gidip gelcemKızlar bari siyah kuru üzüm kayısı gibi atıştırmalıklarla öğünleri kontrol altına almaya çalışın Mayıs annelerinden sonra zayıflama topiği açmayalım
Patates de nişasta içeriyor ya fazla tüketmemek lazım. Ben de hiç dikkat etmiyorum aslında.. daha hamileliğe özel bişey yiyip içmeye başlamadım. Öyle yapınca kendimi hamile değil hasta gibi hissediyorum.
İnşallah olmasın rahat bir hamilelik geçir canımAyy ben de öyleyim şuan
Ama diğer gebeliğimde 6. Haftadan itibaren 6 ay kusmuştum. Hiçbirşey yiyememiştim. Merak içindeyim bulantı olacak mı
Ben de tatildeyim duzgun yiyecek bir sey bulmakta zorlaniyorum. O yuzden sirf peynirli makarna pizza.. kilo aldim. Esimde hic dikkat etmiyor, hep onun sucu. Ben tamam bugun erken uyuyalim diyorum, o disari cikip yemek yiyelim. Sonra uyumadan once pizza. Bugun donuyoruz dikkat edicem biraz karbonhidratlilari kesip corba icecegim. Zaten sanirim vitaminler bile acayip kilo aldiriyor. Doktor beni azarlayacak diye korkuyorum
Bende cok istiyorum ama bursada yapan dr yok cok arastırdım ama bulamadımEvet günlerimiz aynı fakat bu günler daha çok. Değişir hele bide sezeryanla olursam ki ilkim sezeryan doğum fakat bunu normal.istiyorum kısmetse
yerken kendi kendime gülüyorum sanki senelerdir aç bırakılmışım :)Aynı beeennn canavar gibi yiyorum doymuyorum
Ahahahh mayıs anneleri zayıflıyor mantıklı vallaKızlar bari siyah kuru üzüm kayısı gibi atıştırmalıklarla öğünleri kontrol altına almaya çalışın Mayıs annelerinden sonra zayıflama topiği açmayalım
selam cnm sende mi 2015 eylul annelerindeydinCanım selam beb seni 2015 eylül annelerinden tanıyorum sanırım. Doğru mu hatırlıyorum
Allah yardımcın olsun tek olmak zor gerçekten2 bucuk yasinda kizim var. kucamdan hic inmiyor. esim iste oldugu icin ben tek gidiyorum. kiz kardeslerim okul basladi ve kizimi verecem kimse yok. onlada gitmek muhane olmak cok zor oluyor. kucamdan inmiyor kalbim vuruyo dun hastane gittim. kardoloji ek hastanedeydi. oyle kizim yordu beniki eve nasil geldim ben bile bilmiyorum. kardoloji gidemedim.
Bende dün çok fenaydim doymak bilmedim ama bugün daha iyiyimAhahahh mayıs anneleri zayıflıyor mantıklı valla
Bende dün çok fenaydim doymak bilmedim ama bugün daha iyiyim
Bende bende zaten ilk hamilelikte olmuştum pilates topu veridgim kiloları geri almak istemiyorumKızlarr acilen yürüyeşe başlamazsam hamileliğimi pilates topu olarak tamamlayacağım bu ne iştah yahu doyma duyularım yok olduuu
Canım şöyle bir durumum var midem kötü bulanıyor yanıyor arada çıkartıyorum ama bunlarda iştahıma engel olmuyor yine yiyorum bide hiç tatlı istemiyorum ekşi ve tuzlu çekiyor canım ben hangi kategoriye giriyorumki acep:))Şu iştahlıları, mide bulantısı yaşayanları vs. gruplandırsak da cinsiyet tahminleri tutuyor mu baksak sonra :))