2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kızlarr mrb herkes iyidir umarımm...grupta çoğunluk kız istiyor heralde bebişini sağlıklı olsunlarda herşey kabulümüzz..birde şu mide bulantısı olmasa

kızlar merhaba ben de aranıza katıldım sata göre 5+4 olmalıyım geçen haftaki 400lü hcg değerime göre doktor bugün çağırmıştı anca görünür diye. Vajinal ultrason ile baktı ben karından beklerken :) kese 5.2 mm gözüktü ve 5+0 olduğunu söyledi doktor. İki hafta sonra bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gideceğim inşallah. Ama sanırım gene karından bakmayacak. Bana son adet tarihine göre daha ileri bir gelişim kaydetmem gerekiyormuş gibi geliyordu ama bilmiyorum. Bu işler ne stresliymiş ben de sanıyordum testte pozitifi görünce her şey tamam yolunda ama sürekli beklemek gibi bir süreç bizi bekliyor sanırım. Ama çok güzel tuhaf bir duygu. Umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah :)

Merhaba kızlar, yeni geldim doktordan. 5+2 haftadayım şuan. Belki görürüz demişti bebeği ama göremedik. Hcg dün 3000 küsürlerdeydi. 17000 civarı ancak görüyoruz dedi sonra da. Yolk sac varmı peki dedim oda henüz yok dedi. Kafam karıştı 10 gün sonraya tekrar gel bakalım dedi. Birde siz bakın , anlarsanız kızlar ultrason fotosunu atmaya çalışacağım ...

Çalışan anneler, size de 4ten sonra uyku bastırıyor mu? eve gidip uzandığınızı hayal ediyor musunuz? :) bu arada benim hiç bulantım, baş dönmem vs yok. arada adet olmuşum gibi ağrım oluyor sadece. işte bir de bu uyku isteğinde artış. böyle başladı böyle gider mi yoksa başlar mı bulantı ilerki haftalarda ne dersiniz?

aynı durumdayız albeni al. benim de sadece kese göründü.

Korkma canım benimde sadece kesem 5+2 de görünmüştü.ama yolk saçta oluşmuş demişti.benim bildiğim 3binlerde yolk saç görünmüyor.sonra 7+0 da gittim bebeğide kalp atışınıda gördük.

Dun ben cok kotuydum.gece uyutmadi mide bulantisi.gunduz devam etti.isyerinde ruh gibiydi yuzum.zaten beyaz tenliyim.boyle olunca daha da beyazliyorm.eve gitmicem die direndim. Uyku bastiriyor tabi.ama ona da direniyorum.calisiyoruz yavrum anneni idare etmen gerekiyor diyorum:)

Sizde varmı yolk sac.
Haftaya bebekde oluşabilir, boş gebelikte olabilir deyince tereddüt de kaldım bi an.

bende de henüz yok yolk sac.. umarım bebeğimizi görürüz en kısa zamanda. 5+4 sata göre ilk defa vajinal ultrason ile bugun bakıldı 5+0 dedi doktor. ben de merak içindeyim her sey normal mi ? olması gerektiğinden geride mi ? bu kaygılar gerçekten kötü. senin ultrason karından mı yapıldı ?

Evet karından baktı. Alttan baksaktamı göremeyiz dedim yok görünmez dedi. Bakalım artık bekleyeceğiz :)

Mesajimi okudumda. evlat olsam beni anne diye scmezdim:))))) yok yok saka yapiyorum ya. Gayette tatli bir insanim. Yok caaaanim ne abartmadi asdfgjkk.
Tamam tamam abartmisim. Sacmalamisim hatta.durun durun vurmayin arkadaslar:)
Hahaha şimdiden bukadar düşünmen iyi değil bence yaa zaman düşünceleri davranışları değiştirir Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne iyi bir duadır.. ama kötüleri gördükçede 15 yıl sonrası için korkmuyor değilim bende

ah ah öğleye kadar öyle zor toparlıyorum ki kendimi yorgunluk ve bulantıdan. ve şansıma işler çok yoğun. bulantısı olmayan anneler ciddi anlamda şükretsin çünkü berbat bir duygu. kızımda 9. hafta da falan baslamıstı ama bunda öğrendigim günlerdebaşladı bulantılar. hiç olmaz inş senin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…