- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #3.941
Izmirli anneler olarak bayağı yoğunluktayız gruptaizmir de bulunan mart anneleri var mı aramızda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Izmirli anneler olarak bayağı yoğunluktayız gruptaizmir de bulunan mart anneleri var mı aramızda ?
Tmm cnm panik yapma dualarimiz senin ve bebeginle Allahin izniyle bisicik olmicak.Aradım hemen gel dedi
.yoldayım dua edin ne olur
Ben varım.izmir de bulunan mart anneleri var mı aramızda ?
Canım inşallah önemli bişey yoktur düzelir, geçer.. Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah canım dualarımız seninle..Kızlar çok kotuyum.ic camasirimda kan gördüm.off allahım yardım et
Merhaba kızlar, yeni geldim doktordan. 5+2 haftadayım şuan. Belki görürüz demişti bebeği ama göremedik. Hcg dün 3000 küsürlerdeydi. 17000 civarı ancak görüyoruz dediEki Görüntüle 2026529 sonra da. Yolk sac varmı peki dedim oda henüz yok dedi. Kafam karıştı 10 gün sonraya tekrar gel bakalım dedi. Birde siz bakın , anlarsanız kızlar ultrason fotosunu atmaya çalışacağım ...
Sizde varmı yolk sac.aynı durumdayız albeni al. benim de sadece kese göründü.
Merhaba kızlar, yeni geldim doktordan. 5+2 haftadayım şuan. Belki görürüz demişti bebeği ama göremedik. Hcg dün 3000 küsürlerdeydi. 17000 civarı ancak görüyoruz dediEki Görüntüle 2026529 sonra da. Yolk sac varmı peki dedim oda henüz yok dedi. Kafam karıştı 10 gün sonraya tekrar gel bakalım dedi. Birde siz bakın , anlarsanız kızlar ultrason fotosunu atmaya çalışacağım ...
Korkma canım benimde sadece kesem 5+2 de görünmüştü.ama yolk saçta oluşmuş demişti.benim bildiğim 3binlerde yolk saç görünmüyor.sonra 7+0 da gittim bebeğide kalp atışınıda gördük.Merhaba kızlar, yeni geldim doktordan. 5+2 haftadayım şuan. Belki görürüz demişti bebeği ama göremedik. Hcg dün 3000 küsürlerdeydi. 17000 civarı ancak görüyoruz dediEki Görüntüle 2026529 sonra da. Yolk sac varmı peki dedim oda henüz yok dedi. Kafam karıştı 10 gün sonraya tekrar gel bakalım dedi. Birde siz bakın , anlarsanız kızlar ultrason fotosunu atmaya çalışacağım ...
Dun ben cok kotuydum.gece uyutmadi mide bulantisi.gunduz devam etti.isyerinde ruh gibiydi yuzum.zaten beyaz tenliyim.boyle olunca daha da beyazliyorm.eve gitmicem die direndim. Uyku bastiriyor tabi.ama ona da direniyorum.calisiyoruz yavrum anneni idare etmen gerekiyor diyorum:)Çalışan anneler, size de 4ten sonra uyku bastırıyor mu? eve gidip uzandığınızı hayal ediyor musunuz? :) bu arada benim hiç bulantım, baş dönmem vs yok. arada adet olmuşum gibi ağrım oluyor sadece. işte bir de bu uyku isteğinde artış. böyle başladı böyle gider mi yoksa başlar mı bulantı ilerki haftalarda ne dersiniz?
Sizde varmı yolk sac.
Haftaya bebekde oluşabilir, boş gebelikte olabilir deyince tereddüt de kaldım bi an.
Evet karından baktı. Alttan baksaktamı göremeyiz dedim yok görünmez dedi. Bakalım artık bekleyeceğiz :)bende de henüz yok yolk sac.. umarım bebeğimizi görürüz en kısa zamanda. 5+4 sata göre ilk defa vajinal ultrason ile bugun bakıldı 5+0 dedi doktor. ben de merak içindeyim her sey normal mi ? olması gerektiğinden geride mi ? bu kaygılar gerçekten kötü. senin ultrason karından mı yapıldı ?
Hahaha şimdiden bukadar düşünmen iyi değil bence yaa zaman düşünceleri davranışları değiştirir Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne iyi bir duadır.. ama kötüleri gördükçede 15 yıl sonrası için korkmuyor değilim bendeMesajimi okudumda. evlat olsam beni anne diye scmezdim:))))) yok yok saka yapiyorum ya. Gayette tatli bir insanim. Yok caaaanim ne abartmadi asdfgjkk.
Tamam tamam abartmisim. Sacmalamisim hatta.durun durun vurmayin arkadaslar:)
ah ah öğleye kadar öyle zor toparlıyorum ki kendimi yorgunluk ve bulantıdan. ve şansıma işler çok yoğun. bulantısı olmayan anneler ciddi anlamda şükretsin çünkü berbat bir duygu. kızımda 9. hafta da falan baslamıstı ama bunda öğrendigim günlerdebaşladı bulantılar. hiç olmaz inş senin canım.Çalışan anneler, size de 4ten sonra uyku bastırıyor mu? eve gidip uzandığınızı hayal ediyor musunuz? :) bu arada benim hiç bulantım, baş dönmem vs yok. arada adet olmuşum gibi ağrım oluyor sadece. işte bir de bu uyku isteğinde artış. böyle başladı böyle gider mi yoksa başlar mı bulantı ilerki haftalarda ne dersiniz?