• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Isin nasip ve bilim kismi birlesiyor ve bu tatli mi tatli tosbikler dunyaya geliyosa demek:))
Bilim kadını değilim amma yaratılış mucizesini izlediğimde rabbim sen gerçekten cok büyüksün diyorum şuan büyük bir mekanizma rahmimizin icinde işliyor ve iki genden yepyeni bir insan inşaa oluyor bizde buna sahit oluyoruz muhteşem bir his muhteşem bir düzen muhteşem bir nizam..

Kordon bagi ile nasil hamile kalmis ben cumleyi simdi idrak ettim. Nasil olmus o.
Allah yiyecegi ekmegi olmayanin canini alirmis hala yasiyorsan demekki kismetin vardir derdi hep ananem. Bu cumlenin dogru oldgnu dusunuyorum ve bebek kisminda da buna inaniyorum.
Gerçekten bir tane bile degil kaç örnek var en son çare kordonlarını bağlatmak olarak dusune n kadınların hamile kalması yani mucizelerimiz cok.degerli

Kizlar kimseyi kinamak icin demiyorum ama kendi tercihimden bahsediyim.
Kuzenim hamiş falan diye bahseder.dedimki bana oyle hitap etme ben sevmiyorum. Hamiş ve bebiş kelimelerini sevmiyorum.
3ayligiz 1yasindayiz gibi bizli cumleleri sevmiyorum.hatta bunu psikologlarda bahsetmisti die hatirliyorum.
Bebegim bir birey.ve tekil eklede bu isi halledebilirim diye dusunuyorum.
Etrafi kinamiyorum.ama ben kendim asla kullanmiyorum:)

Bilim kadını değilim amma yaratılış mucizesini izlediğimde rabbim sen gerçekten cok büyüksün diyorum şuan büyük bir mekanizma rahmimizin icinde işliyor ve iki genden yepyeni bir insan inşaa oluyor bizde buna sahit oluyoruz muhteşem bir his muhteşem bir düzen muhteşem bir nizam..
Ve oyle buyuk bir mucizeki su asamada biz hic bir sey yapmiyoruz ama o kendiliğinden olusuyor buyuyor canlaniyor benim şaşkınlığim kabul ediyorum biraz da bencilliğimden yoksa aslinda biz de 2. Bebegi dusunuyorduk ama ben ozellikle surekli yaz gecsin oyle diyordum yazi rahat gecirebilmek adına tüm kış esime yaz gecsin oyle dedim ve yaz tatiline ciktigimiz gün hamile olduğumu öğrendim neymis efendim buyuk konusmamak gerekiyormus onu anladimrabbime cok sukurki rahat bir hamilelik geçiriyorum.

Gerçekten bir tane bile degil kaç örnek var en son çare kordonlarını bağlatmak olarak dusune n kadınların hamile kalması yani mucizelerimiz cok.degerli
Bende bunu anlamiyorum.korunan kisim kadin olmasida ilginc. Eger korunmak istiyorsan esinin vucuduna bisey olmasin diye karsi trfta gayet guzel korunabilir. Neyse sosyal olaylara girmiyim:)
Nasip olayinda haklisin. Surpriz bebeklerde cok tatli oluyo.oyle bir yegenim varda. Dunya tatlisi.

E

evet canım benim ilk hamileliğim 5yıldır istiyorduk bekliyorduk şükür :dua: benim adetimin gecikmesinden sanırım 5gün sonra falan 3500dü değerim :anneadayı: evet iki kat yorucu ama bir seferde de büyüyecekler inşallah

Aynen cnm bende öyle düşünüyorm.ilk hamileliğin olması daha iyi.ekstra ilgilenmen gereken bebeğin de yok.çok güzel olur inşallah.Allah m sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende bunu anlamiyorum.korunan kisim kadin olmasida ilginc. Eger korunmak istiyorsan esinin vucuduna bisey olmasin diye karsi trfta gayet guzel korunabilir. Neyse sosyal olaylara girmiyim:)
Nasip olayinda haklisin. Surpriz bebeklerde cok tatli oluyo.oyle bir yegenim varda. Dunya tatlisi.
Ahh ahhh erkekler hep bencil erkekler hep kendini düşünüyor ne yazik ki bu konuda size katiliyormkatiliyorm

Kizlar 2. 3. 4.cocuga sahip olan arkadaslara madalya vermek isterdim. Kizlar ne kadar guclu kadinlarsiniz. Sizi tebrik ederim. Esleriniz size her gun tesekkur etse az kalir inanin ki. Ben 27 yasindayim.annelige kendimi daha yeni alistiriyorum. Ben lisesine kdr dusununce kendimi kasıyorum. Kismet olayinada inaniyorum. Kismetiyle gelirler lafim yk. Ama dusunmekten beynim durmuyor. Mesela camdan bakiyorum. Cocuk bakkala gidiyor. Beni aliyor bir dusunce. Yada sigara iciyor. Aman Allahim. Dehsete dusuyorum.ya icerse ya bisey olursa acaba gpsli saat mi alip taksam. Acaba ya bisey olursa. Ya biri ona kotu bisey yaparsa. Ben isteyken ya hasta olursa. Ya hasta oldugunda ilelerse.dusunmekten beynim aciyor bazen.
Ayni serdar ortacin sarkisi gibiyim.kafamda deli sorular.kolayca cozemiyorum.

Mesajimi okudumda. evlat olsam beni anne diye scmezdim:))))) yok yok saka yapiyorum ya. Gayette tatli bir insanim. Yok caaaanim ne abartmadi asdfgjkk.
Tamam tamam abartmisim. Sacmalamisim hatta.durun durun vurmayin arkadaslar:)

Slm kizlar.masallah baya kalabaliklasmisiz. Bi sorum var hepinize her gun adet sancisi yasiyorum 3 haftaa omce kanamam.olmustu hatirlarsiniz ozaman dan beri gecmed.agrilarim.hrrgun adet.olck gibiyim..benim.gibi.olan var mi?

Günaydın Mart annişleri :) bir sorum var; normal şartlarda önümüzdeki hafta için tatil planımız vardı, tabii hamile olduğumu öğrenmeden önce yapılmış bir plan. ne dersiniz denize girmemin bir sakıncası var mı?
Bende haftaya tatile gidicem.Aile doktoruma söyledim dikkat et dedi sadece güneşte cok durma dedi.tabi uzman doktorumada sorup muayene olup öyle gidicem. Inşallah birşey olmadan gider geliriz allaha emanet:)

Bi arkadadum da senin gibi yapiyordu canim ve bebek beyinde tumorle doğdu ve sebep içtiği sigaraymış lutfen kendini zorla ve içme bu yazdığımı sakın unutma
Offf çok ağır oldu bende bıraktim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez benimde içen bir arkadaşım var hamilelkklerinde de içti bir çocuğunda aşırı sinir panik atak var diğerinde zeka geriliği lütfen zehirlemeyin bebeklerinizi bide herkes şuda içiyordu bişey olmadı diyor ya benim bu arkadasimada sorsanız bende içtim ama bişey olmadı der kabul etmezler sigaradan oldugunu

Kizlar 2. 3. 4.cocuga sahip olan arkadaslara madalya vermek isterdim. Kizlar ne kadar guclu kadinlarsiniz. Sizi tebrik ederim. Esleriniz size her gun tesekkur etse az kalir inanin ki. Ben 27 yasindayim.annelige kendimi daha yeni alistiriyorum. Ben lisesine kdr dusununce kendimi kasıyorum. Kismet olayinada inaniyorum. Kismetiyle gelirler lafim yk. Ama dusunmekten beynim durmuyor. Mesela camdan bakiyorum. Cocuk bakkala gidiyor. Beni aliyor bir dusunce. Yada sigara iciyor. Aman Allahim. Dehsete dusuyorum.ya icerse ya bisey olursa acaba gpsli saat mi alip taksam. Acaba ya bisey olursa. Ya biri ona kotu bisey yaparsa. Ben isteyken ya hasta olursa. Ya hasta oldugunda ilelerse.dusunmekten beynim aciyor bazen.
Ayni serdar ortacin sarkisi gibiyim.kafamda deli sorular.kolayca cozemiyorum.
Bu sorular hic bitmiyor biliyormusun 20 aylik oglum var parka iniyoruz el tutmak istemiyor kendi yuruycek oyle seneryolar yaziyorumki ya simdi duserse ya basini tasa vurursa kaymak icin kayaga cikiyo orda da ya duserse hep tetiktesin annelik boyle bisey yemek yerken banyo yaparken oyun oynarken surekli bir koruma ic gudusu var.

Slm kizlar.masallah baya kalabaliklasmisiz. Bi sorum var hepinize her gun adet sancisi yasiyorum 3 haftaa omce kanamam.olmustu hatirlarsiniz ozaman dan beri gecmed.agrilarim.hrrgun adet.olck gibiyim..benim.gibi.olan var mi?
Kanamam yok.hiç olmadıda.ama hergün adet kramplarım giriyor ara ara.bugün 8+3 Günlüğüm canım.

Kasiklarimda 2 gun kramp ve sanci oldu ama bu gun hafifledi yok gibi adet sancisi hic yasamadigim icin bilemiyorum ayni seymi.rahimimiz genisliyo bebek kendine yer yapiyo sanirim bundan dolayi bu sancilar canin gecicek insallah zamanla.

Offf çok ağır oldu bende bıraktim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez benimde içen bir arkadaşım var hamilelkklerinde de içti bir çocuğunda aşırı sinir panik atak var diğerinde zeka geriliği lütfen zehirlemeyin bebeklerinizi bide herkes şuda içiyordu bişey olmadı diyor ya benim bu arkadasimada sorsanız bende içtim ama bişey olmadı der kabul etmezler sigaradan oldugunu
Aman Allah korusun ya boyle bir riski goze almayin kizlar hem sizin caniniza hem bebeginizin canina yazik ben ilk hamileligimde yedigime ictigime o kadar dikkat ettimki hatta kimyasal hic birsey kullanmadim bile.canimin cok cektigi seyler oluyodu azicik tadiyodum dusunun artik.

Selam arkadaşlar aranıza katılmanın mutluluğuyla benim serüvenim farklı 5. Gebeliğim beş yaşında bir kızım var ve 3 kaybım var şuan 7+5 günlük hamileyim ama stresten korkudan doktora bile gidemiyorum bungün bir cesaret gittim ama ultrason cihazlarını görünce bile geriliyorum doktorum olmadığından muane olamadım yarına kaldı kalp atışını bi duysam rahatlıycam duyulur değil mi?

Adet sancilari benim psilolojimi cok bozdu. Bide kanamadan dolati her an korkuyorum tkrar baslayacak diye.:cry: su agrilar ne zaman gececek ya:KK42:
Birde hamileliğe dair hiçbir belirtim yok başından beri benim.bende çok tedirginim ama normalmiş ilk üç ay.

Back