• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde 6+1de karindan goremedik ne yolk sac ne.bebek :( keseniz kac mm cikti acaba? 16mmden sonra gorunmesi gerekiyormus sanirim. Bazilarinin da 20den sonra gorunmus ama nadir :( bende carsambayi bekliyorum mecburen.

Benimde 6+1de karindan goremedik ne yolk sac ne.bebek :KK43: keseniz kac mm cikti acaba? 16mmden sonra gorunmesi gerekiyormus sanirim. Bazilarinin da 20den sonra gorunmus ama nadir :KK43:
Benim kese 16×11 ortalama 13.7mm cikti. Keseye gore 6+3 yaziyor ultrasonda.
bende carsambayi bekliyorum mecburen.
Merhaba kızlar, yeni geldim doktordan. 5+2 haftadayım şuan. Belki görürüz demişti bebeği ama göremedik. Hcg dün 3000 küsürlerdeydi. 17000 civarı ancak görüyoruz dediEki Görüntüle 2026529 sonra da. Yolk sac varmı peki dedim oda henüz yok dedi. Kafam karıştı 10 gün sonraya tekrar gel bakalım dedi. Birde siz bakın , anlarsanız kızlar ultrason fotosunu atmaya çalışacağım ...

bende de henüz yok yolk sac.. umarım bebeğimizi görürüz en kısa zamanda. 5+4 sata göre ilk defa vajinal ultrason ile bugun bakıldı 5+0 dedi doktor. ben de merak içindeyim her sey normal mi ? olması gerektiğinden geride mi ? bu kaygılar gerçekten kötü. senin ultrason karından mı yapıldı ?

Günaydın Mart annişleri :) bir sorum var; normal şartlarda önümüzdeki hafta için tatil planımız vardı, tabii hamile olduğumu öğrenmeden önce yapılmış bir plan. ne dersiniz denize girmemin bir sakıncası var mı?
Canım hiç bir sakınca Yok ben bol bol yüzüyorum doktor her fırsatı değerlendirmemi söyledi en sağlıklısı Deniz havuzu tercih etmiyorum kimyasal kullanılıyor neticede ve su sirkülasyonu olmuyor ;)

Benimde 6+1de karindan goremedik ne yolk sac ne.bebek :KK43: keseniz kac mm cikti acaba? 16mmden sonra gorunmesi gerekiyormus sanirim. Bazilarinin da 20den sonra gorunmus ama nadir :KK43:
Haftası yazmıyor kuzum ama 11.8 mm die bişiy var işaretlememiş kese boyutunu o kese mm si sanırım

aranızda hamile olduğunu öğrenip sigarayı bırakamayan var mı :110:
ben tek tük dayanamayıp içiyorum içim içimi yiyor sonra kendime söz veriyorum bir daha içmeyeceğim diye ama bir bakıyorum yine içiyorum:silah: hamile olduğumu öğrenmeden önce 1 paket içiyorsam şimdi 5 tane falan içiyorum inş biran önce bırakırım :olamaz: buraya bunu yazarken bile içmeyeceğim bir daha diyorum içimden :KK61:
Waaaaw ama çok değil mi 5 tane ? Bende tiryakiydim bıraktım bazen aklıma geliyor ama içmiyorum sana yol açmak gibi olmasın da doktorum bana en çok 3 tane demişti canın çok isterse ama ben içmiyorum bence düşüre düşüre bırak ;)

Benimde 6+1de karindan goremedik ne yolk sac ne.bebek :KK43: keseniz kac mm cikti acaba? 16mmden sonra gorunmesi gerekiyormus sanirim. Bazilarinin da 20den sonra gorunmus ama nadir :KK43: bende carsambayi bekliyorum mecburen.
8. Haftaya kadar goremeyen var, sıkma hic canını. Bazen doktorun kullandigi aletlerden de gorunmeyebiliyor.

Sen görmüşmüydün canım. Kaçıncı haftada gördysen eğer?

Canım ben 5+2 de kesemi gördüm 14 mm di.. 7+3 de bebeğimin kalp atışını duydum 9 mm di bebek.. belki geç döllenmedir senin ben kendimi 6+ larda hesaplarken doktora kese için gittiğimde 5+2sin demişti.. bazen geriden ya da ileriden gelip gidebiliyomuş..

Bayanlar merhaba. Bende bikaç sf önce aynı durumdan bahsetmiştim, hatta ultrason görüntüsünü eklemiştim. Sat a göre 6+6 da gittim. Ancak dr daha küçük olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir dedi. Kese 12.5 mm. Bebek görünmedi. Yolk sac vardı anladığım kadarıyla. Yurtdışındayım dr lâ pek iletişim kuramadı. 10 gün sonra gel dedi. Yani ben daha ileri safhadayım ama durum böyle. Siz panik yapmayın şimdilik.. Normaldir..

Back