2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Duyulur canım ben 7+0 ken duydum.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım :) 8+6 günlüğüm bende. geçen yıl martta doğum yapan arkadaşım burdan çok şey öğrenip çok şey kazandı. umuyorum bizimde öyle olur :)

duyulur canım bende 6 haftalıkken duymustum

Benim bulantılarım çok fena diğer kayıplarımda böyle belirtilerim olmadı hatta kızımda çok rahat geçirdim bu fena geçiyor ama 3 kayıptan sonra korkuyorum inanın

sana kesinlikle katılıyorum bende öyle düşünüyorum :)

Benim bulantılarım çok fena diğer kayıplarımda böyle belirtilerim olmadı hatta kızımda çok rahat geçirdim bu fena geçiyor ama 3 kayıptan sonra korkuyorum inanın
Mide bulantilari bebegin saglikli gelistiginin habercisiymis o sekilde okumustum bir yerde cnm.korkma sag salim kucagina alirsin insallah yavrunu.

Benimde icim bulaniyo sanki acikmisim gibi surekli bir aclik hissi.ilk hamileligimde 2.ayda baslamisti bulantilar 1 ay surmustu bakalim bunda ne zaman baslayip biticek.bu arada sizde surekli idrara cikiyomusunuz.

Kizimda hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım sigarayı bundada öğrendim tek tük içtim keseyi gördüğüm an bıraktım evet çok zor oldu canım çok istedi ki hala canım çok içmek istiyor ama icmiyorum içersen içerim biliyorum bir iki Fırt dahi cekmiyorum çok zor içmeyen bilmez bunu ama Rabbim güç Weriyorum yalniz bi anda borakacaksin azaltarak olacak bsey değil ben sigarayı içerken bebeğin o nefeste sigara dumanına maruz kaldığını düşünüp icmiyorum

Maalesef bende aynı durumdayım.
Nasıl vicdan azabı çekiyorum anlatamam... Napcaz bilmiyoruz canın
T toprak_c Ben de cok zorlandim.gunde 1 paketten fazla iciyordum. ogrendikten sonra ilk 1 ay kadar gunde 1 tane ictim ama sonra korktum biraktim.9 ay boyunca sigara icip saglikli dogum yapanlar var tabi ama riske atmamak lazim. Nikotin direk kana karisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…