2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allahım bu bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin ben ilk defa şimdiden korkuyorum hayırlısı bakalım.

Evet canım hiç 41 olamadım hayatımda.. maalesef.

Ausencia

Yaşım20, SAT 27 ağustos 2017, Tahmini doğum tarihi 4 haziran 2018 ,şehir kayseri
Kalp atışı izlendi.
Beni de tabloya ekler misiniz?

İnşallah canım ben şimdi hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu olmusum çok fenayım kızlar dikkat edin kendinize banada bol dua edin
Canim kizilcik suyu bulabilirsen al gunde bir bardak ic cok faydasi oluyor yurt disinda yasiyorum ben burda doktorlarin ilk onerisi idrar yolu enfeksiyonuna gecmis olsun bian ewwel gecer insallah

bi an yanlış okuduğumu filan sandım bende kendime aşırı zayıfım derdim hadi inşallah bebişin sana bol bol yedirsin kan can olsun doğum sonrası daha yorucu ve hareketli geçiyor o yüzden hamilelikte aldığın her kilo şu an senin için avantaj olur..

bana saglık ocagı doktoru verdi. kadın dogumcumda dun sordu kan srubu başlandımı diye.

Geçmiş olsun. Baş ağrısı için ilaç almak istemediğinde ikiye böldüğü patatesi alnına tülbentle sabitlerdi. İstersen bir dene. Su içemiyorsan o da baş ağrısı yapıyor. Bir de nane yağını sinüslerine ve burun deliklerinin yakınına sürünce de yarım saat içinde ağrı kesiliyor.

Yaa birebir ben 46 47 kiloyum hayatım da hiç daha fazla olduğumu bilmem hamileliğimi 60 kiloyla bitirmek istiyorum ama benim için çok zor, metabolizmam sağolsun sürekli lavabodayım

Ausencia canım merhaba uzun zamandır bakamıyordum buraya. Bizim haberlerimiz var :) geç döllenme olmuş tahmini doğum tarihi değişti haliyle 27.06. Pazartesi de kalp atışını duyduk ponçiğimin çok şükür. :))

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu birden bire (

Canim birden bire olmadi aslinda.5+5de keseyi gordum sorun yoktu.6+5de kese bostu,doktorum saglikli gebelik olmayabilir bekleyelim dedi.7+5de embriyo olusmustu,kalp atisi azdi.yine bekleyelim dedi.ben gec dollenme oldugunu dusunmustum ama 8+5de kese yine bostu cunku embriyoyu vucut emmis.yok olmus
Kanamam falan da olmayinca anlamamistim ama zaten bi belirsizlik vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…