2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aslında bende yemek istiyorum aklıma türlü türlü yemekler geliyor ama yiyemiyorum yine de şükür diyorum hamileliğe dair tek belirtim bulantı bulandıkca hah diyorum bebeğim yerinde geçecek inşallah bu süreçte kendimi eve kapattım ama napalım idare etcez :)

Biraz bekle canim drlar gerçekten çok moral bozuyolar. Vajinadan cok daha net görülürdü

Mide bulantılarım da ondan hiç bahsetmiyorum bile canım. Yarın kontrolüm var. Geçen kontrolde kanama alanı var demişti. İnşallah bu kez hep olumlu şeyler söyler doktor.

İnşallah canım .
Demin de yazdım bir çoğumuzda kanama alanı oldu .. geçen de var devam eden de . Rabbim sıkı sıkı tutundursun yavrularımızı

Aynen ya canları sağolsun
ilaç bende hiç almıyorum ..almam da geçer umarım . Migren tutar benim ara ara zaten ilaç almazdım .. kafamı sıka sıka uyurdum ..şimdi gelmezse ne güzel olur ...
boyun fıtığı mı vardı sende ? kas ağrısı mı ?

Okurken istemsizce a haaaa benden çok yiyen biri ilk kez dedim :))

Su yudum yudum da olsa iç ama .... birden dikmek mide bulandırıyor evet ama bardak önümde yudum yudum içmek iyi geliyor

Aaaaa aaaaaa ne demek dilim varmıyor arkadaşım :)) bak bana 38 ..şurda 3 ay sonra 39 olacağım ....
Bu arada bende Kocaelindeyim

aynen canım aynen

.
Ben de 34üm canım neden öyle diyorsun aaaaben de kocaelidenim golcukten.Sen nerdeydin?Allah tamamına erdirsin sağlıkla bu arada

Ausencia ellerine sağlık eksik bilgi yaş 30 tahmini doğum 22 haziran ancak sezeryanla olacağı için daha erken hamilelik haftalarda olur arkadaşlar bu malesef 3. Sezeryan olacak Allah nasip ederse çevrenizde yaşayan varmı bu durumu ben korkuyorum ameliyattan aynı yeri tekrar tekrar açmak zordur Allahım hepimize yardım etsin inşallah

Rabbim kolaylıklar nasip etsin canım ..hele o günler gelsin Allahın izni ile ..sezeryandaki arkadaşlarımıza bol bol okuruz bizde buradan .

Bilgileri ekledim bu arada

Rabbim kolaylıklar nasip etsin canım ..hele o günler gelsin Allahın izni ile ..sezeryandaki arkadaşlarımıza bol bol okuruz bizde buradan .

Bilgileri ekledim bu arada
Ellerine sağlık teşekkürler ederim,hamilenin duası kabul olurmuş tabiki bende bol bol okurum hepinize

Bende 37 3 gebeligim hiç yaşamamış gibi oldum suan aradan 13 yıl geçti herşey çok değişmiş orası kesin

Bende 37 3 gebeligim hiç yaşamamış gibi oldum suan aradan 13 yıl geçti herşey çok değişmiş orası kesin

79 u görünce adının yanında yaşıtız sandım bende ..

sen bu arada henüz neden listede yoksu arkadaşım , ilk sayfadaki tabloda ?

Gebeligin kotu yanlarından biri hastalikta ilac kullanamiyorsun elin kolun baglaniyor.kas agrisi ama acilma duzlesme ne ararsan var.fibromiyalji var iste o fena zorluyor beni.Allah yardimcimiz olsun gazamiz mübarek olsun

Arkadaşlar kilo aldınız mı? Ben çok kilo almak istemiyorum. Kızımda 11 kg almıştım ama almamak için epey çabalamıştım. Dr yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben 30 40 dk ayakta durunca bile yoruluyorum. Bir de ilk trimesterde yürüyüş yapmaktan çekiniyorum. Siz yürüyüş yapıyor musunuz?
Bu ara canım ekşi, baharatlı ve acılı şeyler istiyor. İştahım şimdilik normal. Sonra açılır mı bilmem. Siz de durum nedir?

İştahım iyi yada kötü diyemem ama hiçbişey yiyemiyorum o yüzden muhtemelen de kilo verdim, oğlum da 52 kiloyla doğuma girmiştim, bulantılar geçince bu sefer 9 aya kadar 60 olma planım var, kısmetse tabii... şu an 46-47 kiloyum çok halsiz ve güçsüzüm yürüyüş filan kesinlikle yapamam ilk 3 ayda da gerek yok bence

Bencede cnm ilk aylar dinlen son aylarda yürüyüş ideal olur benimde kilom 65 alırım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…