2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben iyice kötüleştim gripte eklendi, acile gitsem ne gibi bir müdahale ederler bilginiz var mı ?
.
Ben de çok fena grip oldum ..ne uyku ne birşey var.bide bulantilar sarstı beni.doktor bişey vermiyor canım.komşum da hamile ona vermedi bi ilaç..meyveyle falan idare et demis

Ben 5+4'te gittiğimde çok belli belirsiz görünmüştü. Dr hatta oluşuyor gibi dedi. Sonraki gidişte bebeği de gördük kalp sesini de duyduk. Hiç merak etme. Sen de göreceksin.

Ben ilk hamileliğimde kızımın kelebek gibi kanat çırpışını 13. haftada hissetmiştim. Bakalım bunu ne zaman hissedeceğim.

Ay ne güzel rapor alabilmesi. Burada drlar ihtiyacın olsa bile çok zor veriyor.

Ben yaşamadım ama ablamın arkadaşının da kanaması çoktu ve çok şükür sağlıklı bir çocuğu var. Korkman çok normal tabii ama hiçbir şey olmayacağına kendini inandır. Çok geçmiş olsun.
Inş canim görürüz herşey rutin olduğunda rahatliycaz

Bana ağızdan verdi günde 3 tane hafta ikide iğne verdi vajinadan kullanmadım
Çok ağır gelmiyor mu? 3tane bide.. Doktor bana, vajinal daha etkili dedi.. Çünkü etki edeceği yer direk orası.. Ben bir kere ağız yolu ile aldım, 200 mg olandan.. Yok böyle bir baş dönmesi.. 5doktor gezdim, biride ağız yolu ile al demedi, çok şükür.. Kendileri dediler hep vajinal al diye..

Çok ağır gelmiyor mu? 3tane bide.. Doktor bana, vajinal daha etkili dedi.. Çünkü etki edeceği yer direk orası.. Ben bir kere ağız yolu ile aldım, 200 mg olandan.. Yok böyle bir baş dönmesi.. 5doktor gezdim, biride ağız yolu ile al demedi, çok şükür.. Kendileri dediler hep vajinal al diye..
100 mg benimki cnm yan etkisi olmadi benim kanamam yok ama içiyorum

.
Ben de çok fena grip oldum ..ne uyku ne birşey var.bide bulantilar sarstı beni.doktor bişey vermiyor canım.komşum da hamile ona vermedi bi ilaç..meyveyle falan idare et demis

Arkadaslar doktora gidin ona vermedi hamileyim demeyin tam bir ay grip oldum gecmek bilmedi 10 gun once kulak sancısıyla gttm bakın hem emziriyorum hemde hamileyim kulak burun bogaza gttm doktor heryerin iltihap dedi orta kulak iltihap sinuzit kac gece uyuyamadım antibiyotık verdi gecirir ins dedi bugun kontrole gttm kulagm hala tıkalı zamanla gecicekmiş sakız cigneyerek yani ihmal etmeyin lutfen ben gecer gecer die gunlerce yattım daha kotuleşiosanz gidin antibiyotik zır veriolar ama hastalık ilerlemişse oda az fayda edio

Geçmişi okumayı bitirdim ....

Şimdi bi meyve arası vereyim :) sonra tabloya geçeyim .

Geçmişte gebeliği sonlanan bir arkadaşımızı daha okudum :KK43: Bilerek etiketlemiyorum adını , ben geç okudum şimdi tekrar anımsatmayayım ona.
Rabbim en kısa sürede , yeni ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin kendisine tatlılavinya:KK200:

Kızlar kanamam devam edıyor hemde baya baya. Hergun bır ped degıstırıyorum.kese yerınde. Ikı gunde bır doltordayım. Progestan ıgnesını her hafta vuruluyırum her gun 3 tane 200mg progestan alıyorum.ısı gucu bıraktım.yatıyorum sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum bırde alelacele haftada 1 kez banyo.ne kadar surecek bılmıyorum 5 haftalık hamıleeyım.kalp atıslarını hrnu duymadım.bursada yasıyorum 3 farklı doktor gezdım hepsının gorusu aynı yatacaksın ve ılaclarını kullanacaksın.ne kadar surecek bu kanama. Moralim cok bozuk.yardım edın bu sekılde bır olay yasayan varmı

Benimde kanamam oldu bende Bursadayim üzülme. Kendini yorma yat dinlen ayaklarının altına 2 yastık koy ve gerek olmadıkça kalkma. Canım geçecek inşalla h benimki çok şükür kanamam bitti ama kahverengi lekelenmem devam ediyor. Daha çok küçük olduğu için duyulmaz ben de duymadım 8. Haftadayım. Dert etme bunları herşey güzel olacak inşallah. :KK200:

.
Bende üst solunum yolları enfeksiyonu oldum. Bogazlarim yutkunamayacak şekildeydi dr bana imumax 16 verdi emziren anneler bebekler hamıleler kullanabiliyor anında iyi geldi 1 gun kullandim spreyi ertesi güne gerek kalmadi

Canım sata göre 1hafta geri demek, satın 18Eylül gibi demek.. Geç döllenme oldu demek..
Ancak sonraki mesajlarda, bir hafta önde demişsin, kafam karıştı.. Bebek önde ise, satını bir hafta öne, bebek geride ise satını bir hafta ileri alacaksın.. Kendine yeni bir sat belirliyorsun yani.. Ama zamanla, bebekler sat ile uyumlu hale geliyor.. Büyüdükleri sürece, sıkıntı yok.. Bir hafta ileri ya da geri farketmez..
Sana yine yazıyorum canım, birçok arkadaşta demiş, hepimiz Progestanı vajinal yoldan alıyoruz.. Aksi halde, yan etkileri çok fazla.. Ben medicalpark, jimer ve doruk hastanelerine gittim.. Üç farklı yerdeki beş farklı doktorda vajinal al dedi hapı.. Hem daha etkili hemde yan etkisi az dediler.. Ama doktor ile baş dönmesini konuştuğun halde, ağız yolu ile al dedilerse, bilemem tabi.. Doktor demediği sürece için rahat etmeyecek biliyorum..
Bu arada kesede iki görüntü var, ne ola ki? Bebekte solda, kız mı yoksa? :KK200:

Canım merhaba öncelikle ben sanırım yanlış yazmışım kusura bakmayın. Doktor sata göre 1 hafta geride dedi . Normalde 8 haftalik ama 7 görünüyor dedi. Ben yanlış yazdım herhalde özür dilerim. :110:

Bende çekirge doruk hastanesine gidiyorum. Dr. Başta vajinal dedi ama daha sonra da ağızdan dedi ve ağızdan olanı yazdı kağıda. Bende bugün lekelenmem var diye onu söylemeyi unuttum . Bitmesine de az kaldı aslında. Bitsin öyle gidip konuşayım diyordum. Bakalım olmadı mesaj atarım dr. Hanıma. :KK16:

Bu arada görüntüde sizde fark etmişsiniz iki tane birşey gözüküyor ustte olanın orda kalp atıyordu ultrason ekranında ve altta ki baya alttaydı ama ben o an kalp atışına bakarken o alttaki ni sormadım dr. Da bisi demedi. Eve geldim arkadaşıma sordum üsteki kafası altta ki gövdesi dedi. Çok şaşırdım. Geçen hafta pazartesi gittiğim de ufacık noktaydı ne çabuk büyüdü. Ben hatta görüntüyü elime alınca acaba ikiz mı demedim değil ama arkadaşım öyle deyince :skandal:bilemedim Bende. :oops:

Ya çok özür dilerim canım ama anlamadım dediğini ya kusura bakma.. :dua:
:)) önemli değil cnm. Progestanı ağızdan alıyorsun ya onu vajinadan al demek istemiştim kendi doktorum bana da söylemedi vajinadan al diye ama başka bi doktor söyledi vajinadan al daha etkili. Kullandığın hapı vajinadan fitil olarak kullan diye

:)) önemli değil cnm. Progestanı ağızdan alıyorsun ya onu vajinadan al demek istemiştim kendi doktorum bana da söylemedi vajinadan al diye ama başka bi doktor söyledi vajinadan al daha etkili. Kullandığın hapı vajinadan fitil olarak kullan diye

:) evet konuşacağım bakalım dr. La .inatla o ağızdan verdi

Back