- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #6.781
![Ausencia](/data/avatars/s/408/408637.jpg?1483222157)
Sat. 13 eylül
Bdt. 20 haziran
Yaş. 32
3. Çocuk
İstanbul
Kalp atışları duyuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+5de kalp atışı duymamaniz normal canım 6+3de duymuştum ben ama erken döllenme benim sanırım.cunku adet olmadan 5 gün önce idrarda çıkmıştı. Yani döllenmeyi alakalı. 6+5de görürsün normalde ama goremezsen telaş yapma geç dollenmisse 8.haftalara sarkabilir. İnşallah bı an önce kalp atışlarını duyarsinbırsey sormak ıstıyorum 5+5 ıken kalp atısı ve bebegı göremedık vajınal ultrasonda kese vardı fakat bebek yopktu cuma bırdaha gıdıcem korkuyorum cnm cuma 6+5 olcaz görünürmü kac haftaya kadar normal bebek görünmesı
Canım tam ben de soracaktım artık nerelerdesin diye,hiç bu kadar yokluğuna alışık değiliz :) Neyse ki MS değilmiş. Evet gebelikte magnezyum eksiklginden kramplar oluyor canım.Şimdi girdim siteye canım .
Dünden beri yoktum .
Alışkanlık önce diyet bölümüne :)
O gün ağrılarım 2-3 saat sonra kesildi ... masaj yaptırmıştım , sonrada yüksekte tutup bacağımı yattım .
Bir daha da gelmedi ... Şükür MS değildi yani , MS ataklarım en az 48 saat sürer , ve daha kötüdür Rabbim yaşatmasın bir daha .
Biraz araştırdım , magnezyum eksikliği .. kalsiyum fazlalılığı ... kan basıncı vs .. gebelikte yaparmış ...
Rabbim bagislasin oglunu ve bebegini saglıklı bir sekilde kucagina alman dilegiyle bebisiniyok canım benim ilk değil 2. bebek :) oğlum var 7 yaşında o çok istedi kardeş Rabbim nasip ederse
ben oğlumda hamilelik yaşamadım diyebilirim hiç bulantı kasıkta ağrı bilmedim
tabi her hamilelik farklı oluyor bu biraz zorlayacak sanırım ee bide yaşda ilerliyor belki onunda etkisi var
benim iştahım yerinde bulantılarımda var ama sağlıkla gelsin inşallah her bir bebiş annesinin kucağına
geçtiğine çok sevindim canım magnezyum eksikliği kasilmada yapıyor diye biliyorum çok şükür bir daha gelmez inşallahŞimdi girdim siteye canım .
Dünden beri yoktum .
O gün ağrılarım 2-3 saat sonra kesildi ... masaj yaptırmıştım , sonrada yüksekte tutup bacağımı yattım .
Bir daha da gelmedi ... Şükür MS değildi yani , MS ataklarım en az 48 saat sürer , ve daha kötüdür Rabbim yaşatmasın bir daha .
Biraz araştırdım , magnezyum eksikliği .. kalsiyum fazlalılığı ... kan basıncı vs .. gebelikte yaparmış ...
gözün aydın canım benim oğlumda 20 aylık. ikinci kuzum için ben de heyecanlıyım ve merak ediyorum işler nasıl olacak?
benim sat 25 eylül yakınmış tarihiler. hayırlı olsun gebeliğin de . benim de ilki erkek :) kaç yaşında oğlun
Evet rapor çıkarttım Dr kendi söyledi yoksa bilmiyordum Ücret ödenmiyor sanırım ilaçlarımın hepsine 20 tl ödedim 1 aylık iğne progestan vitamin coraspin varSiz iğnelere para ödüyormusunuz, ücretsizmi raporla ?
Kanaması olan tanıdıklarım vardı, hiçbirşey olmadan aldılar yavrularını kucaklarına.. İnşallah sana da nasip olur canım.. Üzülme, bol dinlen..Kızlar kanamam devam edıyor hemde baya baya. Hergun bır ped degıstırıyorum.kese yerınde. Ikı gunde bır doltordayım. Progestan ıgnesını her hafta vuruluyırum her gun 3 tane 200mg progestan alıyorum.ısı gucu bıraktım.yatıyorum sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum bırde alelacele haftada 1 kez banyo.ne kadar surecek bılmıyorum 5 haftalık hamıleeyım.kalp atıslarını hrnu duymadım.bursada yasıyorum 3 farklı doktor gezdım hepsının gorusu aynı yatacaksın ve ılaclarını kullanacaksın.ne kadar surecek bu kanama. Moralim cok bozuk.yardım edın bu sekılde bır olay yasayan varmı
.Şimdi girdim siteye canım .
Dünden beri yoktum .
.Kızlar kanamam devam edıyor hemde baya baya. Hergun bır ped degıstırıyorum.kese yerınde. Ikı gunde bır doltordayım. Progestan ıgnesını her hafta vuruluyırum her gun 3 tane 200mg progestan alıyorum.ısı gucu bıraktım.yatıyorum sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum bırde alelacele haftada 1 kez banyo.ne kadar surecek bılmıyorum 5 haftalık hamıleeyım.kalp atıslarını hrnu duymadım.bursada yasıyorum 3 farklı doktor gezdım hepsının gorusu aynı yatacaksın ve ılaclarını kullanacaksın.ne kadar surecek bu kanama. Moralim cok bozuk.yardım edın bu sekılde bır olay yasayan varmı
Ben 5+4'te gittiğimde çok belli belirsiz görünmüştü. Dr hatta oluşuyor gibi dedi. Sonraki gidişte bebeği de gördük kalp sesini de duyduk. Hiç merak etme. Sen de göreceksin.bırsey sormak ıstıyorum 5+5 ıken kalp atısı ve bebegı göremedık vajınal ultrasonda kese vardı fakat bebek yopktu cuma bırdaha gıdıcem korkuyorum cnm cuma 6+5 olcaz görünürmü kac haftaya kadar normal bebek görünmesı
Ben ilk hamileliğimde kızımın kelebek gibi kanat çırpışını 13. haftada hissetmiştim. Bakalım bunu ne zaman hissedeceğim.aynen :) ilk hamilelikse 19. haftadan sonra sanırım hissediliyor ama 2.lerde daha erken hissedilirmiş
Ay ne güzel rapor alabilmesi. Burada drlar ihtiyacın olsa bile çok zor veriyor.Dikkat et yinede kendine. Arkadaşım 2 ay rapor aldı mide. Bulantısı yüzünden. Seni de zorlayan birşey olursa bence de al.
Ben yaşamadım ama ablamın arkadaşının da kanaması çoktu ve çok şükür sağlıklı bir çocuğu var. Korkman çok normal tabii ama hiçbir şey olmayacağına kendini inandır. Çok geçmiş olsun.Kızlar kanamam devam edıyor hemde baya baya. Hergun bır ped degıstırıyorum.kese yerınde. Ikı gunde bır doltordayım. Progestan ıgnesını her hafta vuruluyırum her gun 3 tane 200mg progestan alıyorum.ısı gucu bıraktım.yatıyorum sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum bırde alelacele haftada 1 kez banyo.ne kadar surecek bılmıyorum 5 haftalık hamıleeyım.kalp atıslarını hrnu duymadım.bursada yasıyorum 3 farklı doktor gezdım hepsının gorusu aynı yatacaksın ve ılaclarını kullanacaksın.ne kadar surecek bu kanama. Moralim cok bozuk.yardım edın bu sekılde bır olay yasayan varmı
Serum verirler en kötü ateş var mıBen iyice kötüleştim gripte eklendi, acile gitsem ne gibi bir müdahale ederler bilginiz var mı ?
.kızlar merhaba, benim gibi migreni tutan var mı? 3 gündür sürekli biri geçmeden biri başlıyor bugün artık başımın ağrısı en üst seviyeye çıktı. Sanırım östrojenim artmaya başladı yine. Yumurtlama dönemimde tutuyor genelde ona da östrojene bağlıyordum. Birde kan sulandırıcı bende alerji yaptı, vurduğum an bacaklarımı kırmızılıklar basıyor ve kaşıntısından sabaha kadar uyuyamıyorum. Çarşamba kontrolüm var iğneyi değiştirmeyi denicem fakat iğne raporluydu umarım değişebilir. ocak ayına kadar iğnem var gözüküyor bi yolu vardır umarım iade etmenin
Dr vajinal alma dediği için almıyorum. Kendi druma da görüneceğim. Gittiğim dr nöbetçi kadın doğumcuydu.
Bendeki farkta iki hafta.. Bu arada Progestanı vajinal kullanman sevindirici.. Doktorların bu ayrıntıyı atlamamaları lazım aslında..Bugün dra gittik. Bunda da geç döllenme olmuş. 7+2 olmam gerekirken dr ölçümlere göre 6+2 dedi. Ben geriden mi geliyor deyince hayır sorun yok, geç döllenme olmuştur dedi. İki kez sordum. Sorun olmadığını söyledi. Coraspin yazdı. Ağızdan aldığım Progestan'ı da alttan almamı söyledi. Pazardan beri leke yok aslında ama yine de kullanacağım ben. Haftaya kontrol var zaten.