- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.801
.Ben iyice kötüleştim gripte eklendi, acile gitsem ne gibi bir müdahale ederler bilginiz var mı ?
Inş canim görürüz herşey rutin olduğunda rahatliycazBen 5+4'te gittiğimde çok belli belirsiz görünmüştü. Dr hatta oluşuyor gibi dedi. Sonraki gidişte bebeği de gördük kalp sesini de duyduk. Hiç merak etme. Sen de göreceksin.
Ben ilk hamileliğimde kızımın kelebek gibi kanat çırpışını 13. haftada hissetmiştim. Bakalım bunu ne zaman hissedeceğim.
Ay ne güzel rapor alabilmesi. Burada drlar ihtiyacın olsa bile çok zor veriyor.
Ben yaşamadım ama ablamın arkadaşının da kanaması çoktu ve çok şükür sağlıklı bir çocuğu var. Korkman çok normal tabii ama hiçbir şey olmayacağına kendini inandır. Çok geçmiş olsun.
Bana ağızdan verdi günde 3 tane hafta ikide iğne verdi vajinadan kullanmadımBendeki farkta iki hafta.. Bu arada Progestanı vajinal kullanman sevindirici.. Doktorların bu ayrıntıyı atlamamaları lazım aslında..
Çok ağır gelmiyor mu? 3tane bide.. Doktor bana, vajinal daha etkili dedi.. Çünkü etki edeceği yer direk orası.. Ben bir kere ağız yolu ile aldım, 200 mg olandan.. Yok böyle bir baş dönmesi.. 5doktor gezdim, biride ağız yolu ile al demedi, çok şükür.. Kendileri dediler hep vajinal al diye..Bana ağızdan verdi günde 3 tane hafta ikide iğne verdi vajinadan kullanmadım
100 mg benimki cnm yan etkisi olmadi benim kanamam yok ama içiyorumÇok ağır gelmiyor mu? 3tane bide.. Doktor bana, vajinal daha etkili dedi.. Çünkü etki edeceği yer direk orası.. Ben bir kere ağız yolu ile aldım, 200 mg olandan.. Yok böyle bir baş dönmesi.. 5doktor gezdim, biride ağız yolu ile al demedi, çok şükür.. Kendileri dediler hep vajinal al diye..
37 buçuk canımSerum verirler en kötü ateş var mı
.
Ben de çok fena grip oldum ..ne uyku ne birşey var.bide bulantilar sarstı beni.doktor bişey vermiyor canım.komşum da hamile ona vermedi bi ilaç..meyveyle falan idare et demis
Bende de yok, çok şükür..100 mg benimki cnm yan etkisi olmadi benim kanamam yok ama içiyorum
Masallah canim. Kesenin icinde neden 2 tane sey var
CANIM BENCE DE DOKTORUN DEDİĞİ GİBİ MAŞALLAH 8 HAFTADAN BÜYÜK GİBİ
Kızlar kanamam devam edıyor hemde baya baya. Hergun bır ped degıstırıyorum.kese yerınde. Ikı gunde bır doltordayım. Progestan ıgnesını her hafta vuruluyırum her gun 3 tane 200mg progestan alıyorum.ısı gucu bıraktım.yatıyorum sadece yemek ve tuvalete kalkıyorum bırde alelacele haftada 1 kez banyo.ne kadar surecek bılmıyorum 5 haftalık hamıleeyım.kalp atıslarını hrnu duymadım.bursada yasıyorum 3 farklı doktor gezdım hepsının gorusu aynı yatacaksın ve ılaclarını kullanacaksın.ne kadar surecek bu kanama. Moralim cok bozuk.yardım edın bu sekılde bır olay yasayan varmı
Bende üst solunum yolları enfeksiyonu oldum. Bogazlarim yutkunamayacak şekildeydi dr bana imumax 16 verdi emziren anneler bebekler hamıleler kullanabiliyor anında iyi geldi 1 gun kullandim spreyi ertesi güne gerek kalmadi.
Ben de çok fena grip oldum ..ne uyku ne birşey var.bide bulantilar sarstı beni.doktor bişey vermiyor canım.komşum da hamile ona vermedi bi ilaç..meyveyle falan idare et demis
Benimde hiç bişeyim yok çok şükür ama bana da verdi 100 lük günde 4 kere valla ben bazen içiyorum bazen içmiyorum100 mg benimki cnm yan etkisi olmadi benim kanamam yok ama içiyorum
Çok değil cnm bence dinlen bol su iç geçmiş olsun37 buçuk canım
Canım sata göre 1hafta geri demek, satın 18Eylül gibi demek.. Geç döllenme oldu demek..
Ancak sonraki mesajlarda, bir hafta önde demişsin, kafam karıştı.. Bebek önde ise, satını bir hafta öne, bebek geride ise satını bir hafta ileri alacaksın.. Kendine yeni bir sat belirliyorsun yani.. Ama zamanla, bebekler sat ile uyumlu hale geliyor.. Büyüdükleri sürece, sıkıntı yok.. Bir hafta ileri ya da geri farketmez..
Sana yine yazıyorum canım, birçok arkadaşta demiş, hepimiz Progestanı vajinal yoldan alıyoruz.. Aksi halde, yan etkileri çok fazla.. Ben medicalpark, jimer ve doruk hastanelerine gittim.. Üç farklı yerdeki beş farklı doktorda vajinal al dedi hapı.. Hem daha etkili hemde yan etkisi az dediler.. Ama doktor ile baş dönmesini konuştuğun halde, ağız yolu ile al dedilerse, bilemem tabi.. Doktor demediği sürece için rahat etmeyecek biliyorum..
Bu arada kesede iki görüntü var, ne ola ki? Bebekte solda, kız mı yoksa?
:)) önemli değil cnm. Progestanı ağızdan alıyorsun ya onu vajinadan al demek istemiştim kendi doktorum bana da söylemedi vajinadan al diye ama başka bi doktor söyledi vajinadan al daha etkili. Kullandığın hapı vajinadan fitil olarak kullan diyeYa çok özür dilerim canım ama anlamadım dediğini ya kusura bakma..
Olabilir canim. Ultrasonda cok sacma gorunyuler cikabiliyor bazenValla bende kendi kendime onu sordum ama biri kafası. Biri gövdesi imiş. Arkadaşım öyle dedi.
:)) önemli değil cnm. Progestanı ağızdan alıyorsun ya onu vajinadan al demek istemiştim kendi doktorum bana da söylemedi vajinadan al diye ama başka bi doktor söyledi vajinadan al daha etkili. Kullandığın hapı vajinadan fitil olarak kullan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?