- 27 Ekim 2017
- 40
- 102
- 8
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.401
Canım yaa evet bu saat oldu şimdi bakabiliyorum, okulda koşturmaca var sürekli bugün okul çıkışı eşimin memleketine geldik. Kına düğün var,çoook yorucu :) Ama bu koşturmaca bı yandan iyi oluyor günler geciveriyor gibi. Ayın 11ine kadar nasıl sabrederek diyordum. Daha geçmişi okumayı bitirmeden alintilayayim dedim. Genelde okuyorum sizi ama yazmaya vaktim yok şimdilik,bulacam en yakın zamanda :) hepimizin telaslari aynı.. tatlı telaslar. Çok yakın hissediyorum hepinizi kendime,aynı dönemden geçiyoruz ya muhteşem bir duyguMyhsa canım seni de bir dürteyim :)) senle de denk gelemiyoruz ...
@dusunceli kizz vardı yahu ...bizim haziran annelerinin deneği demiştim ona :)) ilk o yaşıyordu herşeyi Haziran başı olunca .. o da gelmiyor sanki
inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana tutunur canım..Selamün aleyküm kızlar şuan hastanedeyim düşük rislim var dua ederseniz sevinirim
ayyy hiç deme bu karnım çok fena. Gorenin anlamaması mümkün değil,5 aylık hamileyim resmen. Yani bebek olsa gobusteki neyse bebek daha fasulye kadar göbek Diyarbakır karpuzu kadar :)Folik asitin gaz yaptığını biliyorum ben.. Direk karnı şişiriyor, şimdiden 4aylık hamileye çeviriyor..
Kızlar bilmiyorum saçma bir sorumu ama iki gün arayla evde test yaptim sizce koyulasma ıyimi kimyasal gebelik olacak diye korkuyorum beta hcg 122 çıktı çok az geldi bu değer bana
Bak geç döllenme oldu diyosun canım,bhcg değeri döllenme zamanıyla ilgili çünkü bebek dollendikten sonra rahme yerlesmeye başlıyor ve bhcg salgilaniyor. 10 üzeri hamilesin demek. Ben öğrendiğimde 18di :) Bata 5 gün kala. Ama dediğim gibi döllenme erken olmuş bende. İki gün sonra iki kat artış varsa hiç sorun etme. İnşallah sağlıklı bir bebektir ve birlikte geçiririz 9 ayı :)Benim geç döllenme oldu 20 sinde adet olmam lazımdı olmadım 31 inde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı bi gün sonra ikinci çizgi belli olmaya başladı bugünde beta hcg yaptırdım 122 çıktı yani 3 _ 4 gun oluyo daha hamile olduğumu öğreneli
Amin canım inşallahBak geç döllenme oldu diyosun canım,bhcg değeri döllenme zamanıyla ilgili çünkü bebek dollendikten sonra rahme yerlesmeye başlıyor ve bhcg salgilaniyor. 10 üzeri hamilesin demek. Ben öğrendiğimde 18di :) Bata 5 gün kala. Ama dediğim gibi döllenme erken olmuş bende. İki gün sonra iki kat artış varsa hiç sorun etme. İnşallah sağlıklı bir bebektir ve birlikte geçiririz 9 ayı :)
Amin Allah razı olsun canımRabbim korktuğuna uğratmasın canım. Sağlıkla tutunsun sana bebişin sağlıkla da kucağına al inşallah
Bu şişkinlik o yuzden miiiiiiiii. Ya benim normalde de gobek.vardi simdi daha bi şey oldu sonumuz hayir ola :)Folik asitin gaz yaptığını biliyorum ben.. Direk karnı şişiriyor, şimdiden 4aylık hamileye çeviriyor..
Canım yaa evet bu saat oldu şimdi bakabiliyorum, okulda koşturmaca var sürekli bugün okul çıkışı eşimin memleketine geldik. Kına düğün var,çoook yorucu :) Ama bu koşturmaca bı yandan iyi oluyor günler geciveriyor gibi. Ayın 11ine kadar nasıl sabrederek diyordum. Daha geçmişi okumayı bitirmeden alintilayayim dedim. Genelde okuyorum sizi ama yazmaya vaktim yok şimdilik,bulacam en yakın zamanda :) hepimizin telaslari aynı.. tatlı telaslar. Çok yakın hissediyorum hepinizi kendime,aynı dönemden geçiyoruz ya muhteşem bir duygu
inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana tutunur canım..
sabah öğle akşam bulanıyor anladıkta gece niye bulanır bu mide yaa
Benim de SAT 16 Eylül ama tahmini doğum tarihi 23 Haziran yazıyor. Neden böyle fark var acaba?Ausencia merhabalar yaşım 27.il Aydın .sat 16 eylül .tahmini Doğum tarihi 25 haziran .ilk gebeliğim ve kalp atışlarını duyduk .tek kese
.Günaydınlaaaar Haziranın Güzel anneleri
Kahvaltı öncesi bi selam bırakayım ... geçmişi gelince okurum .
Yeni gelen arkadaşlarda hooş gelmişler , tabloya eklerim gelince
Külçe gibiyim bu sabah .. bakmayın çiçek böcek emojilerine:) onları koymak kadar kolay olsa keşke ...
Uyumadığım bir gece yine.
Gece gece bulantı ...kusma.
Birde sırt ,omuz boyun ağrısı...
Yahu aus 6 gr bebek taşıyorsun daha ne ağrısı demeyin ... benim göbek 6 aylık resmen
Neyse tahminim genişlemenin verdiği gerilme ağrıları bunlar .
Içim rahat endişem yok fakat resmen ağrım var .
Şurdan şuraya kol kaldırmaya halim yok .
Yok bi degebelik hastalık değil , hasta gibi dolanmasana ,bak keyfine diyen bilmişler var ya
Yahu 24 saatin 20 saati bulantı ... en az 2 saati kustum kusucam telaşı .... geceler kabuslu ...gündüzler ağrılı...
Yapacak bi ton iş .... bir evlat daha ... eeee katyaaa kahvemi getir canım da diyemiyoruz .
Ayyyyy ne dolmuşum sabah sabah
Gidip yemek yiyeyim ... bunlar hep açlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?