- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.641
AHH BU ŞİŞKİNLİK.Kızlar karnımda inanılmaz bi şişkinlik hissediyorum bi de su içmekte çok sorun yaşıyorum normalde 3,5 lt den aşağı su içmezdim son 10 gündür falan 1,5 içebilsem şükrediyorum çok zararlı mı su içememek
Merhaba arkadaşlar sat 10 eylül .bugün kontrolüm vardı .keseyi gördük .doktor kese çok küçük içinde başka bişeyde görünmüyor .geçen hafta beta hcg baktım 1808 idi.sizce normal miDr şuan beş haftalık görünüyor dedi. Çok üzgünün
bence az da olsa tadına bak :)Kızlar benim canım çok cips istiyor.2 ayďır yemedim.eşim de almıyor hiç.yasak diyip duruyor.gece gündüz aklıma cips geliyor.şöyle önüme serseler yok demicem ne var ne yok silip süpürecem.siz ne yapiyorsunuz.cips yiyormusunuz
Kızlar bende de aynısı oldu. 30.-35. günlerde test negatif olmasına rağmen görenler sen hamile misin diye soruyordu. 3-4 aylık sanıyorlardı. Ben dış gebelik bile sandım. Folik asit gaz yapıyormuş, başka nedeni var mı bilemiyorum. Doktor ne desem normal dediAHH BU ŞİŞKİNLİK.
tuvalete cıkamıyordum o zaman tamam şişlik şişkinlik vardı. ama iki gundur çıkıyorum tuvalete hala şişkinlşik devam ve karnım şiş 7 haftalık gebelikte
karın çıkar mı?
doktor normal diyor evetKızlar bende de aynısı oldu. 30.-35. günlerde test negatif olmasına rağmen görenler sen hamile misin diye soruyordu. 3-4 aylık sanıyorlardı. Ben dış gebelik bile sandım. Folik asit gaz yapıyormuş, başka nedeni var mı bilemiyorum. Doktor ne desem normal dedi
Merhaba, benim sat 6eylül. Tahmini doğum 27.06.2017.. Bursa'dayım, keseyi gördük sadece, teşekkür ediyorumDaha önce yazmış mıydım unuttum
Şuan 8. hafta içindeyim ultrasona göre 7+4 galiba ... satta 8.0
alnım pütür pütür isilik gibi görünmez ama hissedilir sivilce doldu (ki hiç sivilcem yoktur benim )
Göğüs hassasiyeti yok gibi .. yok yani .. öyle sıkıp zorluyorum resmen de acıyor
bulantı çok ..ama içten içe hafif hafif sürekli ..daha öyle lavaboya koşmuşluğum yok ...
gerginlik çok ...
halsizlik pek yok ... baş dönmesi çoooooooooooooooook bana onu progestana bağlıyorum , uyku halini de ....
durumlar bu
Aynen, hayatımda ilk defa karnım bu kadar şiş. Bazen yürürken vs içime çekmeye çalışıyorum ama çekemiyorum bile.doktor normal diyor evet
ama karnımda balon var hissi beni çok rahatsız ediyor.
düz ve hafif bir karın geri de kaldı :)
Valla ben sabak kalkıyorum 1,5 aylık akşam yatıyorum 4 aylıkAHH BU ŞİŞKİNLİK.
tuvalete cıkamıyordum o zaman tamam şişlik şişkinlik vardı. ama iki gundur çıkıyorum tuvalete hala şişkinlşik devam ve karnım şiş 7 haftalık gebelikte
karın çıkar mı?
ben folik asidi nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum hiç böyle olmamıştımKızlar bende de aynısı oldu. 30.-35. günlerde test negatif olmasına rağmen görenler sen hamile misin diye soruyordu. 3-4 aylık sanıyorlardı. Ben dış gebelik bile sandım. Folik asit gaz yapıyormuş, başka nedeni var mı bilemiyorum. Doktor ne desem normal dedi
Progestan kullanıyorsanız o yapıyor olabilir. Etkisini en aza indirmek için vajinal al dedi bana doktorum. Bir kez akşam ağız yoluyla aldım ama ertesi gün başım döndü sürekli. Diğer yolla ciddi bir sıkıntısı olmuyorNedir bu baş dönmesi yaaa. İnanılmaz başım dönüyor ayakta duramıyorum
Valla biri cips dese agzimın suyu akiyor.yoksa ben aşeriyor olmamayayım
Gazı çıkarabilecek yöntem bulmak galibaben folik asidi nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum hiç böyle olmamıştım
progesteron hormonundan kaynaklı sanırımben folik asidi nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum hiç böyle olmamıştım
maşallah Rabbim haftaya salı günü bana da bu duyguyu yaşatsınCokkk sukur kesem gorundu
Aminnnn cnm insallahhhh Rabbim sevincli haber almani nasip etsinmaşallah Rabbim haftaya salı günü bana da bu duyguyu yaşatsın
AHH BU ŞİŞKİNLİK.
karın çıkar mı?
Merhaba, benim sat 6eylül. Tahmini doğum 27.06.2017.. Bursa'dayım, keseyi gördük sadece, teşekkür ediyorum
Valla ben sabak kalkıyorum 1,5 aylık akşam yatıyorum 4 aylık
merhaba arkadaşlar;
cumartesi bende hamile olduğumu ögrendim Allah izin verirse haziranın sonunda doğum olacak :)
amin inşallah canımAminnnn cnm insallahhhh Rabbim sevincli haber almani nasip etsin
çıkmaz da bizdeki gebelik karnı değil ...
yani zaten gebelik dolayısıyla belimiz kalınlaşıyormuş bu haftalarda .. karındaki şişlik ... hepimizde var .
tablodaki bilgilerden yaş ve çocuk sayısını da verebilirsin dilersen ...tekrar hoş geldin ....komuşu illerdeymişiz ...
hayırlı olsun ...sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allahım
hadi gözün aydın canım ...darısı kalp atımının başına .. ne güzel his değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?