2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende senin gibi düşündüğüm için ilk gebeliğimde yaptırmadım bunda da düşünmüyorum sadece detaylı ultrason yaptırdım

Evet ben de detaylı ultrason yaptıracağım sadece

ay güldüm yazına ben de ilk hamilelikte erkek olacağını rüyamda görmüştüm ve öyle hissediyordum oğlum oldu. ama şimdi bunu hiç hissedemiyorum inşallah kız olur

Evet cok gzl birbhis amankaf cok tkildi intten baktigim kadariyla 5+4 um bgun ve 6mm cikti intte herkesn bu haftalarda 7mm cikmis :/ busekilde olan vrmi acep

aaa bak gaz bende de fena idi ... gazman gibi dolaşıyordum o geçti bana şişlik devam ...
resmen bileklerimde çorapların izi çıkıyor , hiç olmazdı .... ödem işte

Ayneeen gazman gibiyim yaa

Bazen de icim çekiliyor öyle bir tuvaletim geliyor ki kabız oluyorum ama elim ayağım kesiliyor. Dışarıda olsam bayılırım yani kesin

Kızlar tahlil sonuçlarım çıktı.15.000 çıktı sizce nasıl?

15.000 çok iyi sonuç ... kaçıncı haftasın bilmiyorum da ...gebeliğin var demek :)

amin inşallah diyelim sana da bana da bir kız

Evet cok gzl birbhis amankaf cok tkildi intten baktigim kadariyla 5+4 um bgun ve 6mm cikti intte herkesn bu haftalarda 7mm cikmis :/ busekilde olan vrmi acep

canıım benim , 1.si 1 günde çok değişiyor bu zamanlarda ... gelişim öyle hızlı oluyor kiiiii ..... 5+4 ile 5+5 çok fark ediyor ..2 .si o ölçümleri dr 5 kez tekrarlasa 5inde de aynı sonucu bulmaz .... ortalama bir ölçü giriyor ....

A aeengineer ekliyorum bilgilerini ..benim gibi buçuk de :))

İnsallah ama boyle kucuk olmasi sikintilimi demek ki :///
Değildir caňım. Benim sat 6eylül, 7.haftamdayım ve kesem iki gün önce 5.20 mm çıktı. Bebeklerimiz sat a göre olamayabiliyor, benim ki kesin geç döllenme. Seninde iki-üç günlük bir gecikmesi vardır belki. Gönlünü ferah tut annesi :)

Saol cnm artk beklicm sitresli br bekleyis yine beni beklio bna rahatlk yk :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…