• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Değildir caňım. Benim sat 6eylül, 7.haftamdayım ve kesem iki gün önce 5.20 mm çıktı. Bebeklerimiz sat a göre olamayabiliyor, benim ki kesin geç döllenme. Seninde iki-üç günlük bir gecikmesi vardır belki. Gönlünü ferah tut annesi :)
İnsallah cnm cok saol destegin icin artk beklicm yine sitresli br sekilde :/ yapck bsey yk nasip hersyn hayrlsii RABBİM SAGLİKLA KUCAGİKİZA ALMAYİ NASİP EDER İNSALLAH AMİNNNNN

benım de bugun 6. hafta Sata göre ama henüz doktora gitmedim 7. haftada giderim diyordum ama sizi okudukça heveslendim meraklandım belki haftasonuna doğru giderim. hiç belirtim yok normal seyrınde devam ediyor herşey bakalım kızım herkese yayın yapmış sağolsun mınık kelebeğim abla olacağım diye aile sırlarımızı dökmüş henüz 4 yasında ne duysa evde kreşte anlatıyor. canını sevdiğim.

15.000 çok iyi sonuç ... kaçıncı haftasın bilmiyorum da ...gebeliğin var demek :)

amin inşallah diyelim sana da bana da bir kız :anne:

canıım benim , 1.si 1 günde çok değişiyor bu zamanlarda ... gelişim öyle hızlı oluyor kiiiii ..... 5+4 ile 5+5 çok fark ediyor ..2 .si o ölçümleri dr 5 kez tekrarlasa 5inde de aynı sonucu bulmaz .... ortalama bir ölçü giriyor ....

@aeengineer ekliyorum bilgilerini ..benim gibi buçuk de :))
Dr 5+3 dedi.ama pek iç açıcı konuşmadı :(

Canim gozun aydin sevindim ben de bugun doktora gittim ustten bakti keseyi gorduk haftaya carsamba kalp atisi icin cagirdi.israrla sigara icme dedi yine doktorum zor oluyo ama tutuyorum kendimi
Gozun aydin cnm Rabbim kalp atisini duymayida nasip ederninsallah. İyi yaptin cnm bnde brktm sigarayi mecbr :) kesenin boyu kac acaba ?

Kızlar benim canım çok cips istiyor.2 ayďır yemedim.eşim de almıyor hiç.yasak diyip duruyor.gece gündüz aklıma cips geliyor.şöyle önüme serseler yok demicem ne var ne yok silip süpürecem.siz ne yapiyorsunuz.cips yiyormusunuz

Bu kadar canim istese kesin yerdim.o kdr sikma kendini bosuna bence.
Canim makarna cekti.kocaaa bi tabak soslu makarna yiyorum su an :kk77:

Kizlar bendede acayip bir şişlik ödem ve kabizlik var yaa:( napicam 9 ay bildigin balina gibi olurum bu gidisle

benım de bugun 6. hafta Sata göre ama henüz doktora gitmedim 7. haftada giderim diyordum ama sizi okudukça heveslendim meraklandım belki haftasonuna doğru giderim. hiç belirtim yok normal seyrınde devam ediyor herşey bakalım kızım herkese yayın yapmış sağolsun mınık kelebeğim abla olacağım diye aile sırlarımızı dökmüş henüz 4 yasında ne duysa evde kreşte anlatıyor. canını sevdiğim.

Oyy minik prenses ..ne çok sevinmiş demek abla olacağına :KK68:

Hayırlı olsun bu arada :KK19:

Dr 5+3 dedi.ama pek iç açıcı konuşmadı :KK43:

neden 10.500 güzel hcg .. . dr un sorun gördüğü şey ne imiş ?

Al sende.ben bi gün seytana uyup aşağidaki bakkala dalacam.Allah ne verdiyse artık.

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: dal gitsin yahu :)

Kızlar ben bugün çok değişik şeyler yaşadım.ben geçen hafta hamile olduğumu iş yerine söyledim bugün işten çıkmamı istediler doktor için muayene izni almam bile sorun oluyordu duyar duymaz hemen bana bunu sundular.bu akşam karar verip işten çıkacağım
İkincisi benim için en önemlisi
Bugün kafamı dinlemek için işten çıktım öğlen doktora gittim keseye bakılması için görünmedi son sat: 20 Eylül beta verdim bugün tekrar 9004 çıktı değerim sizce durum ne gözükmesi normalmiş
Moralim cokkkk bozuk işi gücü unuttum bunu dusunuyorm.karindan ultrasonla baktı alttan muayene yaptirmdm

Bu kadar canim istese kesin yerdim.o kdr sikma kendini bosuna bence.
Canim makarna cekti.kocaaa bi tabak soslu makarna yiyorum su an :kk77:

Makarna zararli mi da yahuu yicen tabi afiyet seker olsun:dondurma:ben bulantidan zaten anca yogurtlu makarna manti yiyebiliyorum

Back