- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.661
Ayniyiz canim hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar;
cumartesi bende hamile olduğumu ögrendim Allah izin verirse haziranın sonunda doğum olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayniyiz canim hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar;
cumartesi bende hamile olduğumu ögrendim Allah izin verirse haziranın sonunda doğum olacak :)
yaaa gerçekten mi çok sevindim Rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almayı nasip ederAyniyiz canim hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar;
Amin ınsyaaa gerçekten mi çok sevindim Rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
Benim 182.69yaaa gerçekten mi çok sevindim Rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
Bende senin gibi düşündüğüm için ilk gebeliğimde yaptırmadım bunda da düşünmüyorum sadece detaylı ultrason yaptırdım
@muallimiahir benim bir oğlum var .... kız olsun isterim ama içimden geçen erkek olduğu ...gebelikten öncede 2. çocuğumun da erkek olacağını düşünürdüm ... ama ... rüyalardan da konuşulmuş... rüyalarım daha doğrusu kabuslarım
da hep 2 erkek görüyordum ...bu hafta da hep kız gördüm .... hatta dün gece ... rüyamda nasıl koşturuyorum oğlumun okul kıyafetlerini ütülemişim hazırlamışım kızımınkileri yıkamamışım bile @Yazmira35 o kabuslardan bende de var
Benim 182.69
Evet cok gzl birbhis amankaf cok tkildi intten baktigim kadariyla 5+4 um bgun ve 6mm cikti intte herkesn bu haftalarda 7mm cikmis :/ busekilde olan vrmi acepçıkmaz da bizdeki gebelik karnı değil ...
yani zaten gebelik dolayısıyla belimiz kalınlaşıyormuş bu haftalarda .. karındaki şişlik ... hepimizde var .
tablodaki bilgilerden yaş ve çocuk sayısını da verebilirsin dilersen ...tekrar hoş geldin ....komuşu illerdeymişiz ...
hayırlı olsun ...sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allahım
hadi gözün aydın canım ...darısı kalp atımının başına .. ne güzel his değil mi ?
tablodaki bilgilerden yaş ve çocuk sayısını da verebilirsin dilersen ...tekrar hoş geldin ....komuşu illerdeymişiz ..
Dikkatimden kaçmış tamamen. 28 bitiyor, artık kaç yazmalı bilemiyorum :) Benim ikinci gebeliğim ancak ilkinde kürtaj oldum
Canım benim 20sinde 3.8 iken 21inde 5.20 mm olmuş. Yani seninki yarın 7mm yi geçer bile inşallah.Evet cok gzl birbhis amankaf cok tkildi intten baktigim kadariyla 5+4 um bgun ve 6mm cikti intte herkesn bu haftalarda 7mm cikmis :/ busekilde olan vrmi acep
İnsallah ama boyle kucuk olmasi sikintilimi demek ki :///Canım benim 20sinde 3.8 iken 21inde 5.20 mm olmuş. Yani seninki yarın 7mm yi geçer bile inşallah.
aaa bak gaz bende de fena idi ... gazman gibi dolaşıyordum o geçti bana şişlik devam ...
resmen bileklerimde çorapların izi çıkıyor , hiç olmazdı .... ödem işte
İnsallah ama boyle kucuk olmasi sikintilimi demek ki :///
Kızlar tahlil sonuçlarım çıktı.15.000 çıktı sizce nasıl?
Evet ben de detaylı ultrason yaptıracağım sadece
ay güldüm yazına ben de ilk hamilelikte erkek olacağını rüyamda görmüştüm ve öyle hissediyordum oğlum oldu. ama şimdi bunu hiç hissedemiyorum inşallah kız olur
Evet cok gzl birbhis amankaf cok tkildi intten baktigim kadariyla 5+4 um bgun ve 6mm cikti intte herkesn bu haftalarda 7mm cikmis :/ busekilde olan vrmi acep
Değildir caňım. Benim sat 6eylül, 7.haftamdayım ve kesem iki gün önce 5.20 mm çıktı. Bebeklerimiz sat a göre olamayabiliyor, benim ki kesin geç döllenme. Seninde iki-üç günlük bir gecikmesi vardır belki. Gönlünü ferah tut annesi :)İnsallah ama boyle kucuk olmasi sikintilimi demek ki :///
Harika bence, çok sevindim canım. Sıra kendisini görmede, kalp atımını duymada inşKızlar tahlil sonuçlarım çıktı.15.000 çıktı sizce nasıl?
Saol cnm artk beklicm sitresli br bekleyis yine beni beklio bna rahatlk yk :))))15.000 çok iyi sonuç ... kaçıncı haftasın bilmiyorum da ...gebeliğin var demek :)
amin inşallah diyelim sana da bana da bir kız
canıım benim , 1.si 1 günde çok değişiyor bu zamanlarda ... gelişim öyle hızlı oluyor kiiiii ..... 5+4 ile 5+5 çok fark ediyor ..2 .si o ölçümleri dr 5 kez tekrarlasa 5inde de aynı sonucu bulmaz .... ortalama bir ölçü giriyor ....
A aeengineer ekliyorum bilgilerini ..benim gibi buçuk de :))
İyi cok skur ama kese 6mm cikti bna az gbi geldi oyuzdn cnm skkin brazCanımm, nasıl geçti kontrolün