• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba arkadaşlar sat 10 eylül .bugün kontrolüm vardı .keseyi gördük .doktor kese çok küçük içinde başka bişeyde görünmüyor .geçen hafta beta hcg baktım 1808 idi.sizce normal mi :KK43: Dr şuan beş haftalık görünüyor dedi. Çok üzgünün :KK43:

Canım üzülme geç döllenmedir, benim sat 9 Eylül daha dün öğrendim ve değerim 87,çok düşük ama sonuçta var.

Kızımda değerim onbin deyken kese daha yeni oluşmaya başlamıştı,hiç üzme kendini moralini yüksek tut

Nedir bu baş dönmesi yaaa. İnanılmaz başım dönüyor ayakta duramıyorum

yemekle aranız nasıl? bende mide bulantısı vs yok ama iştahım çok arttı vitamin filan da kullanmıyorum bu hızla gidersem çok kilo alırım diye endişeleniyorum.
bir de göğüsler acayip şişti balon gibi çok acıyor :olamaz:
Yemek bulantilardan daha iyi bence en azindan kendini iyi hissedebiliyorsun. Benim bulantilarim 1 haftadir var acken bulaniyor ama yemek de yiyemiyorum tiksiniyorum. Oglumla da ilgilenmek zorundayim ama halsizim.. saglila kavusalim yavrularimiza da onemli olan o..

Yemek bulantilardan daha iyi bence en azindan kendini iyi hissedebiliyorsun. Benim bulantilarim 1 haftadir var acken bulaniyor ama yemek de yiyemiyorum tiksiniyorum. Oglumla da ilgilenmek zorundayim ama halsizim.. saglila kavusalim yavrularimiza da onemli olan o..
Geçmiş olsun canim ben de aynı durumdayım. Herşeyden insanlarin yanından geçerken bile midem bulanıyor. Allah yardımcımız olsun bebisler sağlıcakla büyüsünler de biz dayanırız.

kızlar sizden kan tahlili istediler mi doktorum dedi sağlık ocağında da yapıolar die hastanede sordum 180tl dedi hastanede yaptırmadım sağlık ocağında yapılıo diye testin listesi bu

Normal devlet hastanesine de gidebilirsiniz kadın dığuma randevu alıp. Ben öyle ypmıştım. Dr yazdı testleri ben ertesi gün devlet has.kadın doğuma randevu aldım, hem o da kontrol etmiş oldu hem de testleri yaptırdı. Çıktıktan sonra netten çıkarttım sonuçlar kendi Dr.uma gösterdim. Sağlık ocakları hepsini yapıyor mu bilmiyorum.

Merhaba ben Konya’dan Ahu.Hayırlısı ile hepiniz yavrularınızı kucağınıza alın inşALLAH.
2012 kızım 2015 kasım doğumlu oğlum var.
Sat 9 eylül ve basından beri lekelenmem var . Bu altıncı gebeliğim 2 düşüğüm 1 kürtajım var.
Az önce dr geldim vaj.ultrasyon ile kalp atısını duyduk❤️Ama düşük teklikten hala devam ediyor vücudun atmaya çalışıyor dedi.
Rabbim korktuğumuzdan emin eylesin.hayırlı evlatlar versin.:KK200::KK54:

Cumartesi ikindi vaktinde yazmışım en son ... ordan itibaren okudum geçmişi :confused:

En son kayınvalidemin daha öğrenmediğini yazmışım ki .... ne şom ağızlıyım ... cumartesi akşamı eşimin tüm ailesi aniden bana geldi (gelmek zorunda kalındı ) ben şok o ayrı :KK57:

o gün haberleri oldu ...

N naznaz16 :KK200: canım Rabbim 3 güzel prensesine sağlıklı hayırlı güzel ömürler nasip etsin ... metanetini çok sevdim ... hakkında hayırlısı , inşallah bir dahaki sefere gelip bize yakışıklı paşanın da müjdesini verirsin :KK68:

N naznaz16 :KK200: canım Rabbim 3 güzel prensesine sağlıklı hayırlı güzel ömürler nasip etsin ... metanetini çok sevdim ... hakkında hayırlısı , inşallah bir dahaki sefere gelip bize yakışıklı paşanın da müjdesini verirsin :KK68:
inşallah canım sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

G gokse_4141 canım hayırlı olsun keseyi görmüşsün :KK68: kesenin sat a göre +/- 1 hafta olması normal sayılır diye biliyorum canım .

@Arbe-deli canım sende bugün kontrole gidecekmişsin .... güzel haberle gel bakalım :KK68:

Pamuksekermavis Pamuksekermavis canım kalp atışı için gidecekmişsin ... hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz canım :KK68:

Amazing_Queen Amazing_Queen canım sende güzel haberlerle gelmişsin ... kalp atımı da duyulmuş :KK200:

E erem2009 canım senin de kontrolün güzel geçmiş ... :KK68:

Beybisi123 Beybisi123 değiştirdim canım :KK68:

BALIMSIN BALIMSIN canım keseyi görmüşsün hayırlı olsun :KK68: 6+4 de görmüştüm canım ... olabilir ... 1 hafta önce sonra ... döllenme zamanına göre çok değişir bu ...

Yeni gelen arkadaşlar var herkese kocaman hoş geldiniz diyeyim :KK200: Ben arkadaşların alıntılarını yaptım .... görünce bana bilgilerini yazarlarsa sevinirim ...

İlk sayfada tablomuz var ....bilgilerini verenleri ekliyorum şimdi ... eksik olanlarda lütfen ilk saydaki tablodaki bilgileri bana yazarlarsa eklerim hemen ....:KK68:

Merhaba ben Konya’dan Ahu.Hayırlısı ile hepiniz yavrularınızı kucağınıza alın inşALLAH.
2012 kızım 2015 kasım doğumlu oğlum var.
Sat 9 eylül ve basından beri lekelenmem var . Bu altıncı gebeliğim 2 düşüğüm 1 kürtajım var.
Az önce dr geldim vaj.ultrasyon ile kalp atısını duyduk❤️Ama düşük teklikten hala devam ediyor vücudun atmaya çalışıyor dedi.
Rabbim korktuğumuzdan emin eylesin.hayırlı evlatlar versin.:KK200::KK54:

Merhaba Güzel Anneler;

Bende aranıza bugün itibariyle katıldım.Dün sabah ögrendim hamiş olduğumu evde test yaptım akşamda acilde kan testi ile kesinleştirdik:)
2. gebeliğim 2010 doğumlu bir oğlum var ama çok garip bi heyecandayım ilk gibi tecrübesiz gibi :).Sağlıkla bebişlerimiz hepimizin kucağına gelsin inşallah

Merhaba arkadaşlar sat 10 eylül .bugün kontrolüm vardı .keseyi gördük .doktor kese çok küçük içinde başka bişeyde görünmüyor .geçen hafta beta hcg baktım 1808 idi.sizce normal mi :KK43: Dr şuan beş haftalık görünüyor dedi. Çok üzgünün :KK43:

Merhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihim 6eylül, 4ekimde adet olmam gerekirken olmadım. Bat'tan iki gün sonra ve yedi gün sonra idrar testi yaptım, negatifti. 13 gün sonra doktora gittim, transvajinal muayene etti ve birşey göremedi doktor, bundan dolayı da Tarlusal adet söktürücü yazdı. Emin olmak için kan testide yaptırmamı istedi. Kan testi çıktıktan sonra aradılar ve ilacı içmememi, değerin pozitif olduğunu söylediler. Yalnız değer 280miş ve düşük bulmuşlar, 4gün sonra gel dediler. İnanın 4gün müydü, bir ömür mü bilemiyorum. O kadar çok şey okudum ki o süreçte. Olan mide bulantım kesilmişti(ilk gebeliğim de öyle olmuştu), karnım şişti ve alt karnıma kramplar giriyordu. Artık başıma dış gebelik geldiğini düşünmeye başlamıştım.

4gün geçti, değerim 2000 olmuş, ultrason da bakıldı ve kesem 3 mm idi. 7.haftada olmama rağmen 4-5haftalık görünüyormuş, tabi kanama alanı da görüldü ve progestan kullanmaya başladım.

Demem o ki; kendi ilk gebeliğimin belirtileri ile şuan ki gebeliğimin belirtileri tamamen FARKLI. Hepimiz moral bulmaya çalışıyoruz ama burada yazan belirtilere göre karamsarlığa kapılmayın arkadaşlar. Ben dış gebelik ile ilgili yazan tüm belirtileri yaşamıştım ve o hisse kapıldım. Hamilelikte en önemli aşama MORAL. Ne olursa olsun doktorunuzu hemen arayın.

Umuyorum şuan hamilelik haberini alan tüm anne adayları o hisse sorunsuz kavuşurlar. Anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımda bu tatlı telaşları yaşarlar inşallah.

Bu arada tahmini doğum zamanım 27.06.2017, Bursa'dayım. :)))

Herkese merhaba bende katilabilirmiyim.:emir_bebek:

Selam arkadaşlar, hepinizin hamileliği hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Son adet tarihim 9 eylül'dü,geçen hafta test yaptım çıkmadı, bugün tekrar yaptım silik çizgi çıktı, kan sonucum da 88,7 çıktı, sanırım geç döllenme oldu, acaba ben de Haziran annesi mi olacağım.

Sonunda bende buradayım şükürki daha çok minik ama haziran doğum allah izin verirse araniza katılabilirim dimi

Aramiza hosgeldiniz arkadaslar insallah saglikli hamilelikler gecirirsiniz.Ben listeye eklendim mi acaba? Sat 18 Eylul bat 16 ekim 4+5im henuz keseyi gormeye gitmedim pazartesi insallah gidicem

@muallimiahir benim bir oğlum var .... kız olsun isterim ama içimden geçen erkek olduğu ...gebelikten öncede 2. çocuğumun da erkek olacağını düşünürdüm ... ama ... rüyalardan da konuşulmuş... rüyalarım daha doğrusu kabuslarım :KK57:
da hep 2 erkek görüyordum ...bu hafta da hep kız gördüm .... hatta dün gece ... rüyamda nasıl koşturuyorum oğlumun okul kıyafetlerini ütülemişim hazırlamışım kızımınkileri yıkamamışım bile :rolleyes::rolleyes: Yazmira35 Yazmira35 o kabuslardan bende de var

Yeni gelen arkadaşlar var herkese kocaman hoş geldiniz diyeyim :KK200: Ben arkadaşların alıntılarını yaptım .... görünce bana bilgilerini yazarlarsa sevinirim ...

İlk sayfada tablomuz var ....bilgilerini verenleri ekliyorum şimdi ... eksik olanlarda lütfen ilk saydaki tablodaki bilgileri bana yazarlarsa eklerim hemen ....:KK68:

Tşk ederim canım.ben inş gebeliğim sağlıklı şekilde devam ederse o zaman veririm bilgileri.haftaya tekrar gideceğim o zaman belli olacak.

Günaydın kızlar, 2li test yaptıracak mısınız? Bana doktorum 29 kasım için randevu almamı söyledi şimdiden ancak ben yaptırmak istemiyorum ilk hamileliğimde de yaptırmamıştım... Çünkü yanlış sonuç çok çıkıyor ve bana da ters bir sonuç çıkması durumunda hamileliğimin hep bu üzüntü ve endişe içinde geçmesini istemiyorum sonuçta bebeği de aldırmam o yüzden gerek yok diye düşünüyorum
Bende senin gibi düşündüğüm için ilk gebeliğimde yaptırmadım bunda da düşünmüyorum sadece detaylı ultrason yaptırdım

beniim beniim 2.li test yaptırmayacağım ... öyle karar aldım . o gün gelince ne olur bilmiyorum tabii ki de ...
oğlumda 2. 3lü testleri yaptırmıştım ... kilom çoktu ... gebelik öncesi sigara vardı ... yaş 31 di ... vs vs derken zaten istatistiksel olarak risk yüzdesi artmış çıkıyordu...
Şimdi yaş 38 ...yine sigara vardı son ana kadar ..bi kilo yoktu şimdi .. o yüzden belli kriterlere göre hesaplanan testleri istemiyorum .

ense kalınlığı ölçülüyordu ..o ayrı mı idi unuttum da .. öyle ise o olabilir ... bilemiyorum işte .

Tşk ederim canım.ben inş gebeliğim sağlıklı şekilde devam ederse o zaman veririm bilgileri.haftaya tekrar gideceğim o zaman belli olacak.

çok güzel haberlerle haftaya bekliyoruz inşallah canım :KK19:

hepimiz de o tedirginlik hala var aslında ... o yüzden sıkı sıkı bağlanamadık henüz buraya .. ben kendi adıma öyleyim açıkcası ... şöyle 3 ayı bi atlatsam Allahın izni ile

Back