• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar karnımda inanılmaz bi şişkinlik hissediyorum bi de su içmekte çok sorun yaşıyorum normalde 3,5 lt den aşağı su içmezdim son 10 gündür falan 1,5 içebilsem şükrediyorum çok zararlı mı su içememek :KK43:
AHH BU ŞİŞKİNLİK.

tuvalete cıkamıyordum o zaman tamam şişlik şişkinlik vardı. ama iki gundur çıkıyorum tuvalete hala şişkinlşik devam ve karnım şiş 7 haftalık gebelikte

karın çıkar mı?

Merhaba arkadaşlar sat 10 eylül .bugün kontrolüm vardı .keseyi gördük .doktor kese çok küçük içinde başka bişeyde görünmüyor .geçen hafta beta hcg baktım 1808 idi.sizce normal mi :KK43: Dr şuan beş haftalık görünüyor dedi. Çok üzgünün :KK43:

Merhaba arkadaşım, benim sat 6eylül. 20 Ekim'de kan değerim 2000di ve 21 Ekim'de kesem gayet küçüktü. Geç döllenme olduğu için bebek görülmedi. Sen zaten keseyi gördüğün için üzülme hiç. Benden daha geç satın ama değerin daha iyi caňım

Kızlar benim canım çok cips istiyor.2 ayďır yemedim.eşim de almıyor hiç.yasak diyip duruyor.gece gündüz aklıma cips geliyor.şöyle önüme serseler yok demicem ne var ne yok silip süpürecem.siz ne yapiyorsunuz.cips yiyormusunuz
bence az da olsa tadına bak :)

ben oyle yaptım

ama abartmadan :)

AHH BU ŞİŞKİNLİK.

tuvalete cıkamıyordum o zaman tamam şişlik şişkinlik vardı. ama iki gundur çıkıyorum tuvalete hala şişkinlşik devam ve karnım şiş 7 haftalık gebelikte

karın çıkar mı?
Kızlar bende de aynısı oldu. 30.-35. günlerde test negatif olmasına rağmen görenler sen hamile misin diye soruyordu. 3-4 aylık sanıyorlardı. Ben dış gebelik bile sandım. Folik asit gaz yapıyormuş, başka nedeni var mı bilemiyorum. Doktor ne desem normal dedi

Kızlar bende de aynısı oldu. 30.-35. günlerde test negatif olmasına rağmen görenler sen hamile misin diye soruyordu. 3-4 aylık sanıyorlardı. Ben dış gebelik bile sandım. Folik asit gaz yapıyormuş, başka nedeni var mı bilemiyorum. Doktor ne desem normal dedi
doktor normal diyor evet
ama karnımda balon var hissi beni çok rahatsız ediyor.

düz ve hafif bir karın geri de kaldı :)

Daha önce yazmış mıydım unuttum o_O

Şuan 8. hafta içindeyim ultrasona göre 7+4 galiba ... satta 8.0

alnım pütür pütür isilik gibi görünmez ama hissedilir sivilce doldu (ki hiç sivilcem yoktur benim )

Göğüs hassasiyeti yok gibi .. yok yani .. öyle sıkıp zorluyorum resmen de acıyor :KK48::KK48::KK48:

bulantı çok ..ama içten içe hafif hafif sürekli ..daha öyle lavaboya koşmuşluğum yok ...

gerginlik çok ...

halsizlik pek yok ... baş dönmesi çoooooooooooooooook bana onu progestana bağlıyorum , uyku halini de ....

durumlar bu :KK51:
Merhaba, benim sat 6eylül. Tahmini doğum 27.06.2017.. Bursa'dayım, keseyi gördük sadece, teşekkür ediyorum

AHH BU ŞİŞKİNLİK.

karın çıkar mı?
Valla ben sabak kalkıyorum 1,5 aylık akşam yatıyorum 4 aylık :D

ben folik asidi nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum hiç böyle olmamıştım :(

Nedir bu baş dönmesi yaaa. İnanılmaz başım dönüyor ayakta duramıyorum
Progestan kullanıyorsanız o yapıyor olabilir. Etkisini en aza indirmek için vajinal al dedi bana doktorum. Bir kez akşam ağız yoluyla aldım ama ertesi gün başım döndü sürekli. Diğer yolla ciddi bir sıkıntısı olmuyor

AHH BU ŞİŞKİNLİK.

karın çıkar mı?

çıkmaz da bizdeki gebelik karnı değil ...

yani zaten gebelik dolayısıyla belimiz kalınlaşıyormuş bu haftalarda .. karındaki şişlik ... hepimizde var .

Merhaba, benim sat 6eylül. Tahmini doğum 27.06.2017.. Bursa'dayım, keseyi gördük sadece, teşekkür ediyorum

tablodaki bilgilerden yaş ve çocuk sayısını da verebilirsin dilersen ...tekrar hoş geldin ....komuşu illerdeymişiz ...

Valla ben sabak kalkıyorum 1,5 aylık akşam yatıyorum 4 aylık :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

merhaba arkadaşlar;
cumartesi bende hamile olduğumu ögrendim Allah izin verirse haziranın sonunda doğum olacak :)

hayırlı olsun ...sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allahım :KK68:

Cokkk sukur kesem gorundu :anneadayı::nazar:
Ausencia Ausencia

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

hadi gözün aydın canım ...darısı kalp atımının başına .. ne güzel his değil mi ?

çıkmaz da bizdeki gebelik karnı değil ...

yani zaten gebelik dolayısıyla belimiz kalınlaşıyormuş bu haftalarda .. karındaki şişlik ... hepimizde var .

tablodaki bilgilerden yaş ve çocuk sayısını da verebilirsin dilersen ...tekrar hoş geldin ....komuşu illerdeymişiz ...

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hayırlı olsun ...sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allahım :KK68:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

hadi gözün aydın canım ...darısı kalp atımının başına .. ne güzel his değil mi ?

aminnn Allah razı olsun

Back