- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.621
yemekle aranız nasıl? bende mide bulantısı vs yok ama iştahım çok arttı vitamin filan da kullanmıyorum bu hızla gidersem çok kilo alırım diye endişeleniyorum.
bir de göğüsler acayip şişti balon gibi çok acıyor
Annelerin icine doguyo canım.sanki bbek bizle konusuyor.ben hamile olduğumu öğrenmeden hissettim.ben hamileyim hatta oğlum bak burda dedim de inandıramadim esime.ben bunları söyledigimde adetime 1 hafta vardı.icimde bi bebek sevgisi belirdi.U Umudumbitmedi_ benim bir oğlum var .... kız olsun isterim ama içimden geçen erkek olduğu ...gebelikten öncede 2. çocuğumun da erkek olacağını düşünürdüm ... ama ... rüyalardan da konuşulmuş... rüyalarım daha doğrusu kabuslarım
da hep 2 erkek görüyordum ...bu hafta da hep kız gördüm .... hatta dün gece ... rüyamda nasıl koşturuyorum oğlumun okul kıyafetlerini ütülemişim hazırlamışım kızımınkileri yıkamamışım bile@Yazmira35 o kabuslardan bende de var
Kızlar karnımda inanılmaz bi şişkinlik hissediyorum bi de su içmekte çok sorun yaşıyorum normalde 3,5 lt den aşağı su içmezdim son 10 gündür falan 1,5 içebilsem şükrediyorum çok zararlı mı su içememek
Annelerin icine doguyo canım.sanki bbek bizle konusuyor.ben hamile olduğumu öğrenmeden hissettim.ben hamileyim hatta oğlum bak burda dedim de inandıramadim esime.ben bunları söyledigimde adetime 1 hafta vardı.icimde bi bebek sevgisi belirdi.
Bu benim ilk bebegim onun icin kiz yada erkek olsun farketmez.senin oğlun varmış.çok normal kıź istemen.inş rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyler.sağliklı hayirli bi kızın olur
Hiç aklıma kötüyü getirmek istemiyoruçok güzel haberlerle haftaya bekliyoruz inşallah canım
hepimiz de o tedirginlik hala var aslında ... o yüzden sıkı sıkı bağlanamadık henüz buraya .. ben kendi adıma öyleyim açıkcası ... şöyle 3 ayı bi atlatsam Allahın izni ile
Hiç aklıma kötüyü getirmek istemiyorugetirmeyenimde.
Bir kac gun daha dayanırsan zaten Allahin izniyle kalp atisini duyarsın biraz bekleAh bir ben bir Allah biliyor ya.
Dayanamıyorumne bileyim herkes daha gitme daha erken vs. Dedi diye bekledim Bende.
İnşallah canım inşallahCanım geç döllenme olmuştur o zaman bebek geriden geliyor.. kan değerine göre 5. haftada gözükmesi de normal endişe etme
Kan verdim bir saate çıkar sonuçlar.inşallah dediğin gibi geç döllenmedirCanım üzülme geç döllenmedir, benim sat 9 Eylül daha dün öğrendim ve değerim 87,çok düşük ama sonuçta var.
Kızımda değerim onbin deyken kese daha yeni oluşmaya başlamıştı,hiç üzme kendini moralini yüksek tut
Bir kac gun daha dayanırsan zaten Allahin izniyle kalp atisini duyarsın biraz bekle
Kızlar benim canım çok cips istiyor.2 ayďır yemedim.eşim de almıyor hiç.yasak diyip duruyor.gece gündüz aklıma cips geliyor.şöyle önüme serseler yok demicem ne var ne yok silip süpürecem.siz ne yapiyorsunuz.cips yiyormusunuz
Daha önce yazmış mıydım unuttum
Şuan 8. hafta içindeyim ultrasona göre 7+4 galiba ... satta 8.0
alnım pütür pütür isilik gibi görünmez ama hissedilir sivilce doldu (ki hiç sivilcem yoktur benim )
Göğüs hassasiyeti yok gibi .. yok yani .. öyle sıkıp zorluyorum resmen de acıyor
bulantı çok ..ama içten içe hafif hafif sürekli ..daha öyle lavaboya koşmuşluğum yok ...
gerginlik çok ...
halsizlik pek yok ... baş dönmesi çoooooooooooooooook bana onu progestana bağlıyorum , uyku halini de ....
durumlar bu
Kızlar benim canım çok cips istiyor.2 ayďır yemedim.eşim de almıyor hiç.yasak diyip duruyor.gece gündüz aklıma cips geliyor.şöyle önüme serseler yok demicem ne var ne yok silip süpürecem.siz ne yapiyorsunuz.cips yiyormusunuz
Canımmmmmmm o kadar sevindim ki mesajına Allahta seni sevindiren inşallahcok gecmis olsun. ilkinde belki de rahmin temizlendi. saglikli gebelik olsaydi zaten sonlanmazdi boyle dusunmek lazim aslinda. simdiki bebisinin rizki varsa muhakkak dogar. veren de Allah alan da. tevekkulle sabredebilmek insana gercekten apayri bi huzur veriyo... insallah sag salim kucagina alirsin. duani bol bol et canim. ben burdaki tum hamislere ediyorum. bu aksamki dualarima seni de katacagim hakkinda en hayirli olan neyse insallah o olur :)
Valla ben her istediğimi yiyorum[/QUOTE
Bu gidişle fena kilo alırım inşallah alırım
Sadece arada sigara çekiyor canım onu da bir şekilde koreltiyorim.
Ama geçen bir firt çektim yalan yok
Kiz yazık bebeğe.içme şu lanet şeyi.
Ayy
Bende anlatayım biraz Şu an 5+6 yim .
Bende de aşırı gaz var. Çok hemde .
Göğüslerim hele bırakın dokunmayı, değmek imkansız o yüzden geceleri uyusam bile onun acısına uyanıyorum
Mide bulantim sabahları biraz var onun dışında iyiyim.
En çok yakindigim ise çok yorgun ve uykusuz hissediyorum
Salak gibi dolanıyorum.
Ama genelinde iyiyim çok şükür.
Valla biri cips dese agzimın suyu akiyor.yoksa ben aşeriyor olmamayayımhiç sevmem . 40 yıl yemesem aklıma gelmez .
bence sende yeme . çok sağlıksız yahu .
Çok canın istiyorsa şu an .... o isteğini köreltecek kadar ...1 patatesten mesela ... kendi cipsini yap ... aynısı olmasa da idare et işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?