2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar karnımda inanılmaz bi şişkinlik hissediyorum bi de su içmekte çok sorun yaşıyorum normalde 3,5 lt den aşağı su içmezdim son 10 gündür falan 1,5 içebilsem şükrediyorum çok zararlı mı su içememek

yiyorummmmmmmmm .... zararlı .... hamur işi vs değil ama git gel git gel sürekli... bir şeyler atıyorum ağzıma ... çünkü sürekli bulantım var

Annelerin icine doguyo canım.sanki bbek bizle konusuyor.ben hamile olduğumu öğrenmeden hissettim.ben hamileyim hatta oğlum bak burda dedim de inandıramadim esime.ben bunları söyledigimde adetime 1 hafta vardı.icimde bi bebek sevgisi belirdi.
Bu benim ilk bebegim onun icin kiz yada erkek olsun farketmez.senin oğlun varmış.çok normal kıź istemen.inş rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyler.sağliklı hayirli bi kızın olur

bende 2.5 3 ten aşağı içmezdim ... maalesef bulantı ile beraber 2 litreyi zorla içiyorum şuan ....
ne kadar içsek o kadar yararlı diyeyim .
Şöyle düşünelim ..bebeğimizin yaşadığı yaşayacağı ortam su ... bu suyun azalmaması gerekir ..
ayrıca ödem gebelikte büyük sorun ... su içmek ödemi atar .

amin canım aminnn

Hiç aklıma kötüyü getirmek istemiyoru getirmeyenimde.

Daha önce yazmış mıydım unuttum

Şuan 8. hafta içindeyim ultrasona göre 7+4 galiba ... satta 8.0

alnım pütür pütür isilik gibi görünmez ama hissedilir sivilce doldu (ki hiç sivilcem yoktur benim )

Göğüs hassasiyeti yok gibi .. yok yani .. öyle sıkıp zorluyorum resmen de acıyor

bulantı çok ..ama içten içe hafif hafif sürekli ..daha öyle lavaboya koşmuşluğum yok ...

gerginlik çok ...

halsizlik pek yok ... baş dönmesi çoooooooooooooooook bana onu progestana bağlıyorum , uyku halini de ....

durumlar bu

Kan verdim bir saate çıkar sonuçlar.inşallah dediğin gibi geç döllenmedir

hiç sevmem . 40 yıl yemesem aklıma gelmez .
bence sende yeme . çok sağlıksız yahu .
Çok canın istiyorsa şu an .... o isteğini köreltecek kadar ...1 patatesten mesela ... kendi cipsini yap ... aynısı olmasa da idare et işte :)))

Ayy

Bende anlatayım biraz Şu an 5+6 yim .

Bende de aşırı gaz var. Çok hemde .

Göğüslerim hele bırakın dokunmayı, değmek imkansız o yüzden geceleri uyusam bile onun acısına uyanıyorum

Mide bulantim sabahları biraz var onun dışında iyiyim.

En çok yakindigim ise çok yorgun ve uykusuz hissediyorum

Salak gibi dolanıyorum.

Ama genelinde iyiyim çok şükür.

Valla ben her istediğimi yiyorum

Bu gidişle fena kilo alırım inşallah alırım

Sadece arada sigara çekiyor canım onu da bir şekilde koreltiyorim.

Ama geçen bir firt çektim yalan yok

Canımmmmmmm o kadar sevindim ki mesajına Allahta seni sevindiren inşallah

aaa bak gaz bende de fena idi ... gazman gibi dolaşıyordum o geçti bana şişlik devam ...
resmen bileklerimde çorapların izi çıkıyor , hiç olmazdı .... ödem işte

Valla biri cips dese agzimın suyu akiyor.yoksa ben aşeriyor olmamayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…