• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlginiz için teşekkür ederim. İnşallah .bana dua edin :KK43:

Tabi ki Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin.

Siz moralinizi yüksek tutun bol bol dua edelim. Gerisi Rabbime kaldı.. artık tevekkül edeceğiz.
Bende daha gidip hiç görmedim dr. Dan bilgi almadım erken diye. Sabirsızım çok. :confused:

Tabi ki Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin.

Siz moralinizi yüksek tutun bol bol dua edelim. Gerisi Rabbime kaldı.. artık tevekkül edeceğiz.
Bende daha gidip hiç görmedim dr. Dan bilgi almadım erken diye. Sabirsızım çok. :confused:
aynrn canım Allah’a kaldı.inşallah güzel haberlerini alırız

Kızlar bugün dr a gittim. Kese var bir de yuvarlak bişey. Kalp atışı için 1 hafta sonra gelirsiniz dedi. Bir de bebek normalde 6 hafta ama ben regl tarihinden 15 gün sonra test yaptım tek çizgiydi yani geç döllenme olmalı. Ya bu dr lar niye böyle hepsi başka bir şey diyor. Biri 4 haftalık biri 5 diğeri 5+4 diyor ama geç döllenme demiyor bu sefer insan gelişmemiş mi acaba diye düşünüyor.
Ve acaip şekilde midem bulanıyor. Herşey kokuyor ve hicbir şey yiyemiyorum. Ağlıcam sanirim:KK61:

Kızlar Merhaba sat im 7 eylül bugün muayene oldum karindan Dr kese gayet iyi görünüyor dedi 1 hfta sonra bebeği görebilmek için çağırdı Sata göre 6 +4 um kese 6 haftalik dedi . Bebeğin de gözükmesi gerekmiyor muydu bu tarihte tedirgin oldum. Bebeklerinizi kaçıncı haftada gördünüz

Kızlar bugün dr a gittim. Kese var bir de yuvarlak bişey. Kalp atışı için 1 hafta sonra gelirsiniz dedi. Bir de bebek normalde 6 hafta ama ben regl tarihinden 15 gün sonra test yaptım tek çizgiydi yani geç döllenme olmalı. Ya bu dr lar niye böyle hepsi başka bir şey diyor. Biri 4 haftalık biri 5 diğeri 5+4 diyor ama geç döllenme demiyor bu sefer insan gelişmemiş mi acaba diye düşünüyor.
Ve acaip şekilde midem bulanıyor. Herşey kokuyor ve hicbir şey yiyemiyorum. Ağlıcam sanirim:KK61:
Allah yardımız olsun ne diyim.bende seninle aynı durumdayım.ağlama .çöxüm değil herşey olacağına varıyor.sana dua edecem.

Kızlar Merhaba sat im 7 eylül bugün muayene oldum karindan Dr kese gayet iyi görünüyor dedi 1 hfta sonra bebeği görebilmek için çağırdı Sata göre 6 +4 um kese 6 haftalik dedi . Bebeğin de gözükmesi gerekmiyor muydu bu tarihte tedirgin oldum. Bebeklerinizi kaçıncı haftada gördünüz

merhaba, benim sat 6 eylül ben ayın 20sinde kalp atışını duydum ama kişiden kişiye gebelikten gebeliğe değişir bu takılma 1 hafta sonra gittiğinde duyarsın inşallah kalp atışlarını

Merhaba arkadaşlar sat 10 eylül .bugün kontrolüm vardı .keseyi gördük .doktor kese çok küçük içinde başka bişeyde görünmüyor .geçen hafta beta hcg baktım 1808 idi.sizce normal mi :KK43: Dr şuan beş haftalık görünüyor dedi. Çok üzgünün :KK43:
Canım geç döllenme olmuştur o zaman bebek geriden geliyor.. kan değerine göre 5. haftada gözükmesi de normal endişe etme :nazar:

kızlar sizden kan tahlili istediler mi doktorum dedi sağlık ocağında da yapıolar die hastanede sordum 180tl dedi hastanede yaptırmadım sağlık ocağında yapılıo diye testin listesi bu

Eklentiler

• kan testi.jpg
    kan testi.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 63
kızlar sizden kan tahlili istediler mi doktorum dedi sağlık ocağında da yapıolar die hastanede sordum 180tl dedi hastanede yaptırmadım sağlık ocağında yapılıo diye testin listesi bu
evet benden istedi ama ben zaten kendi doktoruma gitmeden sağlık ocağına gidip tüm testleri yaptırmıştım yine de ilaveten bir kaç test istedi ama sağlık ocağında yaptırma dedi nedense.. doğru çıkmayabiliyor sonuçlar dedi ben de özelde yaptırdım.

yemekle aranız nasıl? bende mide bulantısı vs yok ama iştahım çok arttı vitamin filan da kullanmıyorum bu hızla gidersem çok kilo alırım diye endişeleniyorum.
bir de göğüsler acayip şişti balon gibi çok acıyor :olamaz:

Canim ben de acibademde yaptırdım bunun dışında birkaç test daha istedi ben 500 tl verdim hepsine.

evet benden istedi ama ben zaten kendi doktoruma gitmeden sağlık ocağına gidip tüm testleri yaptırmıştım yine de ilaveten bir kaç test istedi ama sağlık ocağında yaptırma dedi nedense.. doğru çıkmayabiliyor sonuçlar dedi ben de özelde yaptırdım.

Canim ben de acibademde yaptırdım bunun dışında birkaç test daha istedi ben 500 tl verdim hepsine.

teşekkür ederim ilkinde istemedi benden yada yaptırdım hatırlamıyorum :) neyse gideyim sağlık ocağında yaptırayım da yapamadığı testler varsa hastanede yaptırırım.

Back