- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.581
Günaydınlar hayırlı huzurlu haftalar olsun bu arada herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar hayırlı huzurlu haftalar olsun bu arada herkese
İlginiz için teşekkür ederim. İnşallah .bana dua edinGönlünüzü ferah tutun.
Moralinizi bozmayın.
Kendinize çok çok dikkat edin.
Herşey güzel olacak inşallah
İlginiz için teşekkür ederim. İnşallah .bana dua edin
aynrn canım Allah’a kaldı.inşallah güzel haberlerini alırızTabi ki Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin.
Siz moralinizi yüksek tutun bol bol dua edelim. Gerisi Rabbime kaldı.. artık tevekkül edeceğiz.
Bende daha gidip hiç görmedim dr. Dan bilgi almadım erken diye. Sabirsızım çok.
Allah yardımız olsun ne diyim.bende seninle aynı durumdayım.ağlama .çöxüm değil herşey olacağına varıyor.sana dua edecem.Kızlar bugün dr a gittim. Kese var bir de yuvarlak bişey. Kalp atışı için 1 hafta sonra gelirsiniz dedi. Bir de bebek normalde 6 hafta ama ben regl tarihinden 15 gün sonra test yaptım tek çizgiydi yani geç döllenme olmalı. Ya bu dr lar niye böyle hepsi başka bir şey diyor. Biri 4 haftalık biri 5 diğeri 5+4 diyor ama geç döllenme demiyor bu sefer insan gelişmemiş mi acaba diye düşünüyor.
Ve acaip şekilde midem bulanıyor. Herşey kokuyor ve hicbir şey yiyemiyorum. Ağlıcam sanirim
Sağol canim Allah razı olsun. Gerçekten insanın morali bozuluyor iyi olayım diyorum ama kaygı endişe pesimi bırakmıyor.Allah yardımız olsun ne diyim.bende seninle aynı durumdayım.ağlama .çöxüm değil herşey olacağına varıyor.sana dua edecem.
Kızlar Merhaba sat im 7 eylül bugün muayene oldum karindan Dr kese gayet iyi görünüyor dedi 1 hfta sonra bebeği görebilmek için çağırdı Sata göre 6 +4 um kese 6 haftalik dedi . Bebeğin de gözükmesi gerekmiyor muydu bu tarihte tedirgin oldum. Bebeklerinizi kaçıncı haftada gördünüz
İnşallah teşekkürlermerhaba, benim sat 6 eylül ben ayın 20sinde kalp atışını duydum ama kişiden kişiye gebelikten gebeliğe değişir bu takılma 1 hafta sonra gittiğinde duyarsın inşallah kalp atışlarını
Canım geç döllenme olmuştur o zaman bebek geriden geliyor.. kan değerine göre 5. haftada gözükmesi de normal endişe etmeMerhaba arkadaşlar sat 10 eylül .bugün kontrolüm vardı .keseyi gördük .doktor kese çok küçük içinde başka bişeyde görünmüyor .geçen hafta beta hcg baktım 1808 idi.sizce normal mi Dr şuan beş haftalık görünüyor dedi. Çok üzgünün
Guzel heberlerle gel canim insallahkızlar bugün akşam üzeri kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz lütfen sağlıkla kalp atışlarını duyabileyim
dua edin =) çok heyecanlıyım,
inşallah kalp atışlarını duyarız inşallah inşallah
evet benden istedi ama ben zaten kendi doktoruma gitmeden sağlık ocağına gidip tüm testleri yaptırmıştım yine de ilaveten bir kaç test istedi ama sağlık ocağında yaptırma dedi nedense.. doğru çıkmayabiliyor sonuçlar dedi ben de özelde yaptırdım.kızlar sizden kan tahlili istediler mi doktorum dedi sağlık ocağında da yapıolar die hastanede sordum 180tl dedi hastanede yaptırmadım sağlık ocağında yapılıo diye testin listesi bu
Canim ben de acibademde yaptırdım bunun dışında birkaç test daha istedi ben 500 tl verdim hepsine.kızlar sizden kan tahlili istediler mi doktorum dedi sağlık ocağında da yapıolar die hastanede sordum 180tl dedi hastanede yaptırmadım sağlık ocağında yapılıo diye testin listesi bu
evet benden istedi ama ben zaten kendi doktoruma gitmeden sağlık ocağına gidip tüm testleri yaptırmıştım yine de ilaveten bir kaç test istedi ama sağlık ocağında yaptırma dedi nedense.. doğru çıkmayabiliyor sonuçlar dedi ben de özelde yaptırdım.
Canim ben de acibademde yaptırdım bunun dışında birkaç test daha istedi ben 500 tl verdim hepsine.
Kız nasil dayaniyosunnmmGünaydın bizim de yarın 6. Haftamız bitiyor.
Ben daha hic dr. A gitmedim hata mı yaptım acaba . Bugün randevu alacağım ne zamana alsam ki.
Cumaya almıştım aslinda ama o dr. Dan vazgeçtim.
Gene cumaya mı alsam.
Kiz bnde hic doktora gitmedm Iste bu persembe veya cuma gidicegimm:)Kız nasil dayaniyosunnmm