• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar uzun zaman olmuş bildirim gelmeyince kimse yazmadı sandım sayfalarca yazılmış meger,ben ilk düşügümde bu haftalarda kanamalarım ve asırı kasık agrılarım oluyodu çok şükür bunda kanama yok agrı da az az arada bir geliyor.sabahları iştahım hiç olmuyor karnım açlıktan gurulduyor oyle zorla yiyorum.bulantım fln yok henüz bazen acaba gercekten orada mı diyorumhenüz muayene olmadım ama carsamba günü kanda baktırdım 604 cikmisti. Aksamlari hemen uyuyorum resmen eve gidiyorum ve sabaha kadar uyuyorum. 4+4um
sende olan her şey ben de de var canım
ben de 6+0 oldum.

Kızlar uzun zaman olmuş bildirim gelmeyince kimse yazmadı sandım sayfalarca yazılmış meger,ben ilk düşügümde bu haftalarda kanamalarım ve asırı kasık agrılarım oluyodu çok şükür bunda kanama yok agrı da az az arada bir geliyor.sabahları iştahım hiç olmuyor karnım açlıktan gurulduyor oyle zorla yiyorum.bulantım fln yok henüz bazen acaba gercekten orada mı diyorumhenüz muayene olmadım ama carsamba günü kanda baktırdım 604 cikmisti. Aksamlari hemen uyuyorum resmen eve gidiyorum ve sabaha kadar uyuyorum. 4+4um
Gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah sbahlari bndede o sekilde simdilerde midem de hafif bulanr gibi degerinde cok iyi masallah carsmba gidersn kese gozukur insallah buyuk ihtimal tebrikler

Kızlar aranızda sigara kullanan var mıııı??

Ausencia Ausencia benim ilk bebeğim ve kalp atışını duyduk.
Eşim kalp atışını videoya çekmişti kayınpederime dinletti adamcağız ağlamaya başladı. Kendimi çok garip hissettim, suçluluk duyuyorum. 7 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmemiştik hadi bi başlayalım hemen olmaz zaten dedik Allah hemen nasib etti ama ben hala kendimi hazır hissetmiyorum depresif endişeli bi ruh hali içersindeyim, bu durum da kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor.
gibigibiyim gibigibiyim bende sigara içiyordum ve içmekten büyük bi zeyk alıyordum. Ne yalan söyleyeyim öğrenir öğrenmez bırakamadım. Azaltarak gittim. Bende kahve yok ama kolayı çok severim yemeğin yanında 1 bardak. İki üç haftadır onu da içmiyorum. Aslında haksızlık bu belli bi miligrama kadar kafein izni var bende arada mesela haftada 1 normal kola içsem olmaz mı? Zero ya da diet aspartam olduğu için katiyen içmem ama.

canım bende günde 1 pakete yakın içiyordum ama bi iki yaktım içemedim midem bulandı sonra zaman geçti baktım yine istiyo canım allahım dedim bir daha bulanırsa ağzıma sürmiycem dedim ve bulandı :) şimdi konusu olmuş senin profil resmini görünce bi iç çekiyorum sen demeden tiryaki olduğunu anlamıştım canım :)

ve kola beni daha çok zorluyor. içmiyorum öğrendiğimden beri ama ağzım sulanıo resmen canım çok fena istiyor. günde 2lt içen biri olarak kolay olmuyor. Allahım yardımcı olsun bizlere sende yavaş yavaş bırakırsın inşallah içmeyen anlayamaz ne zor olduğunu iyi bişi değil ama bırakamıyorsun.... :KK14::KK14::KK14:

Bende de kronik bronşit var, grip olunca öksürüğümü herkes duyar. ilaç içmeyi de hiç sevmem, hep ballı zencefil ıhlamurla hallederdim, gene onları kullanacağım artık :)
Allah korusun canım inşallah bişey olmaz da gerek kalmaz.. Dikkat etmek lazım havalar kötü ve enfekte kişilerle fazla temasa girme dikakt et.. Benim de öyle işte gripten önce öksürüğüm başlar ve inanırmısın bu kez resmen karın kası yaptım öksürmekten.. keseyi de daha görmemiştim aha dedim bebek daha gelmeden gidecek :( Ama Allah koruyo bişey olmamış şükür.. Hala da var öksürüğüm ama artık afedersiniz böyle dışarı atma aşamasına geçtim sıkıntım yok :) Dikkat edin hasta olmayın hiçbiriniz aman :KK74:

B
canım bende günde 1 pakete yakın içiyordum ama bi iki yaktım içemedim midem bulandı sonra zaman geçti baktım yine istiyo canım allahım dedim bir daha bulanırsa ağzıma sürmiycem dedim ve bulandı :) şimdi konusu olmuş senin profil resmini görünce bi iç çekiyorum sen demeden tiryaki olduğunu anlamıştım canım :)

ve kola beni daha çok zorluyor. içmiyorum öğrendiğimden beri ama ağzım sulanıo resmen canım çok fena istiyor. günde 2lt içen biri olarak kolay olmuyor. Allahım yardımcı olsun bizlere sende yavaş yavaş bırakırsın inşallah içmeyen anlayamaz ne zor olduğunu iyi bişi değil ama bırakamıyorsun.... :KK14::KK14::KK14:
en iciyordum ama ogrendigimden beri 2,3 tane icmisimdir kendime de soz verdim icmiycem artik diye o yuzden canim ceksede icmiyorum

Günaydın hanimlar ben yemek yiyememehe basladim midem cok kötü oluyor sizde durumlar nasil

Günaydın canım :KK3::KK3:

bende koku hassasiyeti yok yemeklerde .. parfümde var bir tek ..eşimin en sevdiğim parfümüne sabah hacı yağı muamelesi yaptım resmen ... :KK70:

mide bulantım var ama hafif hafif ...kusma yok .

valla benim de midem bulanıyo ama sigaradan başka herşeyden :KK70: inşallah benim de bulanır bakalım bugün 4 e düşürmeye çalışcam inşallahh giderek azaltarak bitiririm önümüzdeki günlerde.. Benim kuzenim normalde sigara içmezdi ağzına sürmezdi sigara aşermiş hamileyken :skandal: Doktor da iç canın istediyse demiş hamilelikte sigaraya başladı kız çok enteresan bebeği doğdu hala içiyo :skandal:.. Canın çok istiyosa sen de yarım bardak falan nefsini körelticek kadar iç kola canım o kadardan bişey olmazki çok sıkma kendini stres yapmak daha kötü doktorlar hep böyle söylüyolar.. Tabi yine de sen bilirsin ben şimdi yanlış yönlendirmiyim :oops:

Günaydın canım :KK3::KK3:

bende koku hassasiyeti yok yemeklerde .. parfümde var bir tek ..eşimin en sevdiğim parfümüne sabah hacı yağı muamelesi yaptım resmen ... :KK70:

mide bulantım var ama hafif hafif ...kusma yok .

ben ne yapayım ben parfüm üretimi yapılan yerdeyim sabahtan akşama kadar yukarda yerim ama her yer kokuyor. 9 ay geçmez burda :)

Ya icim rahatladi biraz hep bir tedirginim bir dusuk bir kimyasal yasayinca insallah saglikla kucaklarimiza aliriz bebisleri.aksam bazen cok usuyorum ozellikle ayaklarim snra birden sicak basiyo.sizde de varmi usume
Var özellikle akşamları, gündüz hareketli olduğum için heralde üşümüyorum ama özellikle iki gün önce yarım saatte bir üstüme bi hırka giydim bi çıkardım.

Allah korusun canım inşallah bişey olmaz da gerek kalmaz.. Dikkat etmek lazım havalar kötü ve enfekte kişilerle fazla temasa girme dikakt et.. Benim de öyle işte gripten önce öksürüğüm başlar ve inanırmısın bu kez resmen karın kası yaptım öksürmekten.. keseyi de daha görmemiştim aha dedim bebek daha gelmeden gidecek :KK43: Ama Allah koruyo bişey olmamış şükür.. Hala da var öksürüğüm ama artık afedersiniz böyle dışarı atma aşamasına geçtim sıkıntım yok :) Dikkat edin hasta olmayın hiçbiriniz aman :KK74:

gebeliğimle beraber faranjit olduğumu öğrenmişti bende ... daha siz gelmemiştiniz buralara :))
çok tedirgin olmuştum .
bir de üzerine ellerimde lekeler çıktı .. o da bir enf. hastalığı imiş el ağız hastalığı diye ....
şükür ki hepsi geçti .. bir etkisi de olmadı inşallah olumsuz .
öksürük biraz var ... ama ben onu ciğerler temizleniyor ona bağlıyorum :KK66::KK66:

B

en iciyordum ama ogrendigimden beri 2,3 tane icmisimdir kendime de soz verdim icmiycem artik diye o yuzden canim ceksede icmiyorum

:super::super::super::super::super::super::super::super:

Kızlar ya sizde üşüyüp sonra sıcaklıyomusunuz geçen cuma kan testlerim vs yapıldı değerlerim iyi çıktı şükür ama bu hormonlar ne zormuş ya

ben öyleyim sabahta yazdım hatta .... bi sıcak basıyor ... sonra bi üşüyorum ... kan değerlerim bende çok iyi çıktı ... öncesinde de baktırırdım her sene ..iyidir hep.

ben ne yapayım ben parfüm üretimi yapılan yerdeyim sabahtan akşama kadar yukarda yerim ama her yer kokuyor. 9 ay geçmez burda :)

hadi ya ... ay çok zor . düşünemiyorum kendimi ... eşime dedim valla .. in arabada sık artık .

Günaydın hanimlar ben yemek yiyememehe basladim midem cok kötü oluyor sizde durumlar nasil
Açken midemi sanki üşütmüşüm gibi bi his oluyor tokken midem iyice bulanmaya başlıyor. Benim sabah değil akşam bulantılarım oluyor. Ne aç ne tok olacak şekilde yiyorum artık. Karnım doyarsa hem midem bulanıyor hem taş gibi olup hazımsızlıktan ağrımaya başlıyor. Sabah 1 dilim ekmeği bölüp tost yaptım mesela.

valla benim de midem bulanıyo ama sigaradan başka herşeyden :KK70: inşallah benim de bulanır bakalım bugün 4 e düşürmeye çalışcam inşallahh giderek azaltarak bitiririm önümüzdeki günlerde.. Benim kuzenim normalde sigara içmezdi ağzına sürmezdi sigara aşermiş hamileyken :skandal: Doktor da iç canın istediyse demiş hamilelikte sigaraya başladı kız çok enteresan bebeği doğdu hala içiyo :skandal:.. Canın çok istiyosa sen de yarım bardak falan nefsini körelticek kadar iç kola canım o kadardan bişey olmazki çok sıkma kendini stres yapmak daha kötü doktorlar hep böyle söylüyolar.. Tabi yine de sen bilirsin ben şimdi yanlı yönlendirmiyim :oops:

:rolleyes: kuzeninde enteresanmış cidden hiç içme içmemen gereken zamanda başla :) ben içsem tutamam kendimi die tutuyorum zorluyorum valla gerisi gelir die. ama sigara istiyo canım şu konuyu okuyunca istemeye başladııı direnmem lazım direeen meraaalll :) :olamaz::olamaz::olamaz::skandal:

gebeliğimle beraber faranjit olduğumu öğrenmişti bende ... daha siz gelmemiştiniz buralara :))
çok tedirgin olmuştum .
bir de üzerine ellerimde lekeler çıktı .. o da bir enf. hastalığı imiş el ağız hastalığı diye ....
şükür ki hepsi geçti .. bir etkisi de olmadı inşallah olumsuz .
öksürük biraz var ... ama ben onu ciğerler temizleniyor ona bağlıyorum :KK66::KK66:
Ay canım benim sana da çok geçmiş olsun.. Tedirgin olunmaz mı hem de nasıl olmuşsundur.. Öksürürken ağladım ben bebeğim gidicek diye diye :( insan çok korkuyo.. Doktor ateşin 37,5 i geçmesin dedi diye sapık gibi 10 dakikada 1 ateş ölçtüm.. Çok kötü bişey ya sen de antibiyotik alamadın diye mi çıktı acaba ellerindeki şeyler vücut öyle attı demekki

:rolleyes: kuzeninde enteresanmış cidden hiç içme içmemen gereken zamanda başla :) ben içsem tutamam kendimi die tutuyorum zorluyorum valla gerisi gelir die. ama sigara istiyo canım şu konuyu okuyunca istemeye başladııı direnmem lazım direeen meraaalll :) :olamaz::olamaz::olamaz::skandal:
hahahha aman aman o kadar bırakmışken içilir mi canım aşkolsun yaa bırakmaya çalışıyorum şurda sen de böyle yaparsan ben napıyım:KK67: :mad: diren diren içmemişken sakın öyle bişey yapma.. Sen çeyrek bardak kola iç bi rahatlarsın :KK19:

#direnmeral :halay::halay::halay:

Ay canım benim sana da çok geçmiş olsun.. Tedirgin olunmaz mı hem de nasıl olmuşsundur.. Öksürürken ağladım ben bebeğim gidicek diye diye :KK43: insan çok korkuyo.. Doktor ateşin 37,5 i geçmesin dedi diye sapık gibi 10 dakikada 1 ateş ölçtüm.. Çok kötü bişey ya sen de antibiyotik alamadın diye mi çıktı acaba ellerindeki şeyler vücut öyle attı demekki

canım ben senelerdir antibiyotik içmem , içemem .... ülseratif kolit hastasıyım ... antibiyotikler , ağrı kesiciler hiç iyi gelmez bağırsaklarıma ...

bende hastalık çok ... MS hastasıyım ..bağışıklığım düşük ... ama her şekilde hayata tutunup , sağlıklı beslenme spor vs ile ve ennn önemlisi de beni sıkan stres yapan herkesi ve her şeyi hayatımdan çıkararak üstesinden geliyorum şükür

Back