2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ausencia benim ilk bebeğim ve kalp atışını duyduk.
Eşim kalp atışını videoya çekmişti kayınpederime dinletti adamcağız ağlamaya başladı. Kendimi çok garip hissettim, suçluluk duyuyorum. 7 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmemiştik hadi bi başlayalım hemen olmaz zaten dedik Allah hemen nasib etti ama ben hala kendimi hazır hissetmiyorum depresif endişeli bi ruh hali içersindeyim, bu durum da kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor.
gibigibiyim bende sigara içiyordum ve içmekten büyük bi zeyk alıyordum. Ne yalan söyleyeyim öğrenir öğrenmez bırakamadım. Azaltarak gittim. Bende kahve yok ama kolayı çok severim yemeğin yanında 1 bardak. İki üç haftadır onu da içmiyorum. Aslında haksızlık bu belli bi miligrama kadar kafein izni var bende arada mesela haftada 1 normal kola içsem olmaz mı? Zero ya da diet aspartam olduğu için katiyen içmem ama.

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler i aldım ben. Sen hangi kitapları aldın?

Aaaaaaaaaa hay atana rahmet :)) bende ilk gebelikten kitaplar vardı ...dur bulup çıkarayım ... 8 sene öncesinden ama birinden çok memnundum ... ay sağol ya ... unutmuşum ben onları tamamen

Düzenleyeyim bilgilerini canım

kola sadece kafein içerdiği için değil de .. tüm içeriği gereği önerilmiyor .. gebelikte değil , onun dışında da .
kafein evet 200 mg kadar serbest deniliyor maksimum .

tabii ne kadar az alınırsa , demir eksikliği vs yaşamamak için iyi .

Aaaaaaaaaa hay atana rahmet :)) bende ilk gebelikten kitaplar vardı ...dur bulup çıkarayım ... 8 sene öncesinden ama birinden çok memnundum ... ay sağol ya ... unutmuşum ben onları tamamen

Ah çok sevindim hatırlattığıma :) bizimle de paylaşın lütfen beğendiğiniz kitapları. Ben normalde çok severim okumayı, şimdilik tarzım değişti artık çocuk doğup hatta büyüyene kadar

benim 5+1 de gözüktü canım 10 gün sonra gel demişti bana 6+3 te kalp atışını duyduk çok şükür
Hayirli olsn Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin iyiymis insallah bnide hemen cagirir :)) tskler cnm bilgi icin

Arkadaslar bgun belim cok agrio oturrken bile rhatsiz oluorum surekli belim agrio oturamiom rhat edemiom bu sekil olan varmi ?

Ah çok sevindim hatırlattığıma :) bizimle de paylaşın lütfen beğendiğiniz kitapları. Ben normalde çok severim okumayı, şimdilik tarzım değişti artık çocuk doğup hatta büyüyene kadar

Buldummmmmmmmmm

bir tane daha vardı o da çıkar bir yerden ... ama en sevdiğim bebeğinizi beklerken sizi neler beklerdi sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…