- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.661
yaaa aman diyim sakın alma
benim bir komsum vardı binada afedersin sözüm meclisten dısarı
essek kadar bebesini alırdı 1. sınıfa gien karnına dayar gezdirirdi neymiş kucagına al diyomu s
yahu öbür bebeğin de senin için önemli
birde yanında yatırırdı annesiyle babasının arasında o koca zıran bebesi yatrdı kızlar kusura bakmayın ben böyle seylere sinirleniyrm
Helal Sana bende Allah saglik versin 2 tane var cok zor 3. De cok zorlanicam gibi hissediyorum esin destek olmasi cok onemli
ben işte ikisinide kaldırdımcanım decavit bana da verdi içinde folik asit var ayrıca almana gerek yok folik asiti fazlası iyi değil
canım aspirinle iğne arasında en az 8 saat olması lazım onu atlama sakın.. Bi de vitamin kilo yapmaz ben nerdeyse 2 yıldır kesintisiz multivitamin kullanıyorum bişey olmadıben işte ikisinide kaldırdım
sabahları folik asite devam
öglen asprin aksam iğnemi vurulucam
sabahları zaten pekmez içiyorm iki yemek kasıgı
kayısı kurusu yiyorum
anacığım bunları içersem asırı kilo alırım ben
su an zaten bulantı yok yiyorm istediğimi
kilo almayada basladım sişerim iyice
inşallah olmaz canımBenim ilkinde hic olmadi bulanti.simdi de henuz olmadi, insallah olmaz, sartlandirma kendini belki hic olmaz
bizimki 14 kg, dr kesinlikle kucağına alma dedi 10 kg dan sonrası tehlikeliymiş
Agrim o gun gecti sukur csnim sinir sıkışması olmus su bizim damar damar ustune binme dedikleri durum :) zeytinyagi ile iyice ovalamistim gecti. Bugun bulantilarim basladifnd_50 seni merak ettim ? ağrıların nasıl oldu canım ?
nisamelek tsh için bende dr ile görüşmeni tavsiye edecektim ki @herkesgibiyim açıklamış güzel
yaaa aman diyim sakın alma
benim bir komsum vardı binada afedersin sözüm meclisten dısarı
essek kadar bebesini alırdı 1. sınıfa gien karnına dayar gezdirirdi neymiş kucagına al diyomu s
yahu öbür bebeğin de senin için önemli
birde yanında yatırırdı annesiyle babasının arasında o koca zıran bebesi yatrdı kızlar kusura bakmayın ben böyle seylere sinirleniyrm
Canım emzirmek konusunda doktorlar bişey dedi mi? emzirmende bi sakınca yok muymuş?10.5 aylık bebeğim var mecburen hep kucağımda Karnimizdaki Allah a emanet. Ve ben birde emziriyorum.
Doktora sormadım ama emzirdigimi biliyor sıkıntı olsa söylerdi. Tandem emzirme diye birşey var araştırdım bir sorun görmedim devam ediyorum. Bebeğim de de bi sıkıntı olmadı çok şükür ishal vs.Canım emzirmek konusunda doktorlar bişey dedi mi? emzirmende bi sakınca yok muymuş?
Merhaba canım çok geçmiş olsun.Bende de ritim bozukluğu çıktı bir kaç kan testi istedi bakalım ne dicek ?Kafaya çok takma bende de çok oluyor çarpıntı gebelikten öncede arada oluyordu şimdi fazlalaştı geçecek inşaallah bu günlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecekGünaydın kızlar kardiyo sonuçlarım çıktı bugün herşeyi doktor gördü.. Çarpıntım şu anda sürekli değilmiş (holter cihazı takıldı p.tesi) ama 145 lere falan çıktığı olmuş gün içinde -ki hiç hareket etmedim nerdeyse.. Neyse işte bunu takip edelim dedi zaten gebelik var ilaçlık bi durumda değilsin dedi.. Biraz tedirginim hiç böyle bişey yoktu bende
5+2 demek 6.haftanın içi oluyor bence tam doldur öyle git üstten muayene olursunuz en azındanTSK ederim yani bu hafta görünür mu benim tlf da uygulama var onda 5 hafta 2 gün gösteriyor burada tam 6 hafta gösteriyor acaba hangisi doğru
10.5 aylık bebeğim var mecburen hep kucağımda Karnimizdaki Allah a emanet. Ve ben birde emziriyorum.
ayy bunu iyi dedin yaaacanım aspirinle iğne arasında en az 8 saat olması lazım onu atlama sakın.. Bi de vitamin kilo yapmaz ben nerdeyse 2 yıldır kesintisiz multivitamin kullanıyorum bişey olmadı
yokkk olmadı:)))Peki bir sey oldu mu?
anlamazlar daha onlar da çok küçük.. bizim evde tabureler var bazen tabureye ya da sadalyeye çıkabilirsin diyorum arabada koltuğuna koyarken de artık büyüdün kendin çıkabilirsin diyorum böyle diyince çok hoşuna gidiyor hemen tırmanmaya başlıyor bazen işe yarıyor bunlar ama bazen de yaramıyor maalesefHadi yaa Benim de 13 kusur.nasil anlatiyim ki kucagima almamam gerektigini
maşallah canım sıkıntı olmasın yeterDoktora sormadım ama emzirdigimi biliyor sıkıntı olsa söylerdi. Tandem emzirme diye birşey var araştırdım bir sorun görmedim devam ediyorum. Bebeğim de de bi sıkıntı olmadı çok şükür ishal vs.
benim arkadasımdada vardı ritim bozukluğuMerhaba canım çok geçmiş olsun.Bende de ritim bozukluğu çıktı bir kaç kan testi istedi bakalım ne dicek ?Kafaya çok takma bende de çok oluyor çarpıntı gebelikten öncede arada oluyordu şimdi fazlalaştı geçecek inşaallah bu günlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?