- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.681
çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun.. Doktor şu aşamada ilaçlık durumda değilsin dedi ilerleyen zamanlarda artarsa tekrar görüşelim dedi.. Ben de akışına bırakıcam zaten kendimden çok bebek için endişelenip gitmiştim.. Allah yardımcısı olsun hepimizinMerhaba canım çok geçmiş olsun.Bende de ritim bozukluğu çıktı bir kaç kan testi istedi bakalım ne dicek ?Kafaya çok takma bende de çok oluyor çarpıntı gebelikten öncede arada oluyordu şimdi fazlalaştı geçecek inşaallah bu günlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek
ben öğlene doğru 11 gibi coraspini alıyorum akşam 8 gibi de iğne yapıyorum.. Dün iğneyi unuttumayy bunu iyi dedin yaaa
hep öglen içiyorm aspirini.iğneyi gece 11:00 de vuruyorm
gecen öglen bir kez unutmusum saat dört yada 5 te içtim bir kez
allah esirgesin
ben sua an ikisinide içmeyip sabahları folik asidime devam edeyim diyorum(ferroda var zaten dediğin gibi o yüzden dün iki ilacıda aldım ilaç dolabına koydum ilerleyen zamanlarda folik bitince baslarım)
öglen asprinimi içiyorm
aksamda yatmadan önce ignemi vuruyorm kan cıvıtıcı
şimdilik böyle devam edecem ilerleyen zada zaten vitemin baslayınca içerim decaviti
yok iğne cok önemli yaaa onu hiç unutmamaben öğlene doğru 11 gibi coraspini alıyorum akşam 8 gibi de iğne yapıyorum.. Dün iğneyi unuttumEşim 11 gibi geldi işten iğneni yaptın mı diyince ben şokk sonra hemen yaptı iğneyi telefonuma da alarm kurdu çok dalgınım yaa herşeyi unutuyorum
canım iğne dozu için bana bi tahlil yapılmadı yaa o nasıl oluyoki?kızlar yaa bendede su sıkıntı var ben bazen inanmıyorm karsıdaki insnlara
buna pinpiriklik yada vesvese diyelim hamileyken olan bişey
cocgumla ilgili olunca
doktor iğnenin dozunu ayrladımı dogru baktımı degerlerime
kalabalıkta gözünden kaçtımı dikkatini verdimi
yaaa bu iğne dozu yanlıssa
diye kafam karısıyor
dünde sormayı unuttum eşim yedik naneyi diyor huyumu biliyor ya:))
der duru kızım diyor artık annen arabada kaç kere tekrarladım bunu eve gelene kadar
ben öğlene doğru 11 gibi coraspini alıyorum akşam 8 gibi de iğne yapıyorum.. Dün iğneyi unuttumEşim 11 gibi geldi işten iğneni yaptın mı diyince ben şokk sonra hemen yaptı iğneyi telefonuma da alarm kurdu çok dalgınım yaa herşeyi unutuyorum
yapar evet ferro kuru kayısı al tabakla kucagına ye kan yapar can yapar ishal yapar:))))Ben kendimi bildim bileli kansizlik var.ferro kabizlik yapiyor gebelikte helee.maltofer surup kullanmaya baslamstm ama gebe kalinca biraktim suan.baslarinda kullanma biraz daha gecsin baslaticam dedi doktorum.yoksa bende de fazlasiyla demir eksikligi vs var
ahhaaaa hastalığım vesvesem bulastı :))) saka sakacanım iğne dozu için bana bi tahlil yapılmadı yaa o nasıl oluyoki?
alarm kur telefonununaBen de sabah kahvaltidan sonra progestanla birlikte corasprini folic triomu iciyorum.igneyi aksam bes gibi yapiyorum kendigilinden olustu bu duzen.unutcam diye odum kopuyor
BEN TAM YİYEMİYORUM MAALESEFarkadaşlar bende dünden beri mide rahatszlıgı var tam iştahla yemek yerken bi anda kusacak gibi oluyorum.sizde de varmı?
yapar evet ferro kuru kayısı al tabakla kucagına ye kan yapar can yapar ishal yapar:))))
allah korusun isahlde iyi degilde bagırsakların calısır
yokkk olmadı:)))
öyle blinçsizce hamile kalıp dogurup büyütenlere bişey olmaz canım
maşşallah iki bebeside tosun gibi
kadında zaten iri yarı güreşçi gibi bir boy var ayak var kürek kadar:))
43 numara ayyakkabı giyen bir kadına sence bişey olurmu
normal dogum yaptı doktora ayagını bir acarken carparsa mazallh doktor ebe sakatlanır
öyle iri kuvvetli sen düşün
hahahah valla ben bayılıyorum genelde tedavili hamileliğimde annem eşim el ele iğnelerimi yapmışlardı kendime toplamda 2 defa iğne yaptım onda da gözümü kapatarak batırabiliyorum zaten herşey batırana kadar.. Kaç gündür eşim ve misafir olan arkadaşım yapıyodu eşim yokken.. Dün kendim yapıcaktım işte unuttum ( işime öyle geldi heraldeyok iğne cok önemli yaaa onu hiç unutmama
allarm iyi yaptın ablamda 11 alarmını kurup vuruyordu
senin iğneyi eşin mi vuruyor
benim eşim bunu yapsın bayılır
kızlar yaa bendede su sıkıntı var ben bazen inanmıyorm karsıdaki insnlara
buna pinpiriklik yada vesvese diyelim hamileyken olan bişey
cocgumla ilgili olunca
doktor iğnenin dozunu ayrladımı dogru baktımı degerlerime
kalabalıkta gözünden kaçtımı dikkatini verdimi
yaaa bu iğne dozu yanlıssa
diye kafam karısıyor
dünde sormayı unuttum eşim yedik naneyi diyor huyumu biliyor ya:))
der duru kızım diyor artık annen arabada kaç kere tekrarladım bunu eve gelene kadar
Aynen bende de dün başladı canim. Sürekli midem kıpır kıpır oynuyor sanki. Dün eşimle sarildik parfüm kokuyor Allahım sanki çöp gibi geldi bana o koku. Cocuk verdigim tepkiye şok oldu banyo yapıp geldiarkadaşlar bende dünden beri mide rahatszlıgı var tam iştahla yemek yerken bi anda kusacak gibi oluyorum.sizde de varmı?
valla ben dün 3 saat gecikmeli yaptım inğneyi bişey olmaz inşallahBen de sabah kahvaltidan sonra progestanla birlikte corasprini folic triomu iciyorum.igneyi aksam bes gibi yapiyorum kendigilinden olustu bu duzen.unutcam diye odum kopuyor
canim ilerleyen zamanlarda kanin pihtilasma zamanini olcen tahliller var ondan yaptirabilirsin ayrica zaten detayli ush ye gorecegiz damarlarda direnc vs falan varmi onlara bakilacakahhaaaa hastalığım vesvesem bulastı :))) saka saka
yaa bu iğnelerin dozu oluyor canım
hani degerlerine göre kan pıtılaşmasındaki ben 3500 hibor vuruyorm
işte nasıl ayarladı diye kafaya takıyom ben takıgımmmm biraz
bende tahlil yapılmadım doktor sonucuma bakarak verdi iğnemi
sen ne vuruyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?