2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
geçmiş olsun panik atak mı var?
valla bilmiyorumki canım daha önce de gebeliklerimde çarpıntı hissediyodum uykudan kan ter içinde uyanıyodum.. ama pek önemsenmemişti.. bu sefer kardiyolojiye gönderdi.. Uykuda oluyo genelde çarpıntıyla uyanıyorum panik atak o şekilde mi olur hiç bilmiyorum.. Bi de bugün eko çekildi o sırada da 115-145 arası çıktı 5-6 dakika boyunca incelediler ultrason gibi bişeyle biraz merdiven çıkmıştım hastanede ekoya girmeden önce.. Holter kayıtlarında da sabah uyandığımda ve akşam eve biraz (500 m bile değil) o sıralarda hep 145 çıkmış..

Gecmis olsun

benim bulantım yok su an 4 haftalığım ben
daha erken ondan belki
ama ilk gebeliğimdede hiçç kusmadım cok sükür

Benim ilkinde hic olmadi bulanti.simdi de henuz olmadi, insallah olmaz, sartlandirma kendini belki hic olmaz

Decavir ve ferro sanol icin erken degil mi? Su an sadece folik asit diye biliyorum. Digerleri ne icin?
Ferro sanol hapina bende basladim asiri kansizlik varmis bende cunku bir de folik asidi birakmalisin cunku ferro sanol un icinde zaten var ama decavit icin biraz erkenmis gibi geldi bana. Ama bir zarari da yok canim

Kızlar ben bugün 5+2 yim sizce doktora gitmeli miyim ya alayım mı randevu ? Kafam çok karışık.

Geçen hafta gittiğim de ayın 12 sinde doktor bakmadı. Geri gönderdi.

kızlar herkese selam
tüm yazılanları okudum herkese musmutlu hamilelikler diliyorum, düşük yaşayan arkadaşlar olmuş Allah daha sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda nasip etsin..
ben de dün 4+5 te keseyi gördüm 7 mm dedi :) Ausencia
Afiyet hastanesine gittim Reyhan Topuz dan randevum vardı. Bildiğin mahkeme duvarı suratlı kaba ilgisiz ve çabucak başından savarcasına davranan bi doktor.. şahsen kimseye tavsiye etmem.

iyi bir doktor bakıyorum hastaneden de ziyade. özellere güvenim kalmadı her şey iyi deyip son anda sezaryene alanlarla dolu özeller.. bana iyi bi devlet hastanesi ve doktor tavsiye edecek olan var mı ben ümraniye'deyim ?

Ferro sanol hapina bende basladim asiri kansizlik varmis bende cunku bir de folik asidi birakmalisin cunku ferro sanol un icinde zaten var ama decavit icin biraz erkenmis gibi geldi bana. Ama bir zarari da yok canim

Ben daha kanima da baktirmadim ki Kendi dr.uma gitmedim henuz.ayrica ilk oglumu da hala emziriyorum. Bana da verir buyuk ihtimal o zaman hepsini

kızlar herkese selam
tüm yazılanları okudum herkese musmutlu hamilelikler diliyorum, düşük yaşayan arkadaşlar olmuş Allah daha sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda nasip etsin..
ben de dün 4+5 te keseyi gördüm 7 mm dedi :) Ausencia
Afiyet hastanesine gittim Reyhan Topuz dan randevum vardı. Bildiğin mahkeme duvarı suratlı kaba ilgisiz ve çabucak başından savarcasına davranan bi doktor.. şahsen kimseye tavsiye etmem.

iyi bir doktor bakıyorum hastaneden de ziyade. özellere güvenim kalmadı her şey iyi deyip son anda sezaryene alanlarla dolu özeller.. bana iyi bi devlet hastanesi ve doktor tavsiye edecek olan var mı ben ümraniye'deyim ?

ne çok ilaç vermiş şimdiden.. kan değerlerin mi düşük acaba bu yüzden mi verdi? genelde ilk 3 ay folik asit sonra folik asit bırakıp diğer vitaminler veriliyor. Ben folik asiti bile içmiyorum şuan oğlum sağolsun kapağını açıp yere dökmüş hep...

ben sua an ikisinide içmeyip sabahları folik asidime devam edeyim diyorum(ferroda var zaten dediğin gibi o yüzden dün iki ilacıda aldım ilaç dolabına koydum ilerleyen zamanlarda folik bitince baslarım)
öglen asprinimi içiyorm
aksamda yatmadan önce ignemi vuruyorm kan cıvıtıcı
şimdilik böyle devam edecem ilerleyen zada zaten vitemin baslayınca içerim decaviti

herkes folik asit alıyor mu? benim kafam karıştı folik asit bakımından zengin gıdaların hepsini yiyorum fazlası da zararlı otizmle ilgisi olduğu söyleniyor kafam karıştı
FOLİK ASİTTEN ZENGİN YİYECEKLER (YÜKSEK MİKTARDAN AZA SIRAYLA)
• Karaciğer
• Yeşil yapraklı sebzeler (Ispanak, semizotu, tere, roka, marul, maydanoz)
• Diğer organ etleri
• Kırmızı et
• Kuru baklagiller
• Yumurta
• Yoğurt
• Süt
• Tam taneli tahıllar (buğday, çavdar v.b.)

Kaynak: Folik Asit ve B12 hamilelikte zararlı mı?

canım decavit bana da verdi içinde folik asit var ayrıca almana gerek yok folik asiti fazlası iyi değil

Kızlar ben bugün 5+2 yim sizce doktora gitmeli miyim ya alayım mı randevu ? Kafam çok karışık.

Geçen hafta gittiğim de ayın 12 sinde doktor bakmadı. Geri gönderdi.

ben 6+2 de kalp atışını duymuştum istersen 6.haftayı biraz geçsin öyle git şimdi gidersen sadece kese görünür kalp atışı için haftaya tekrar gitmen gerekir.

bizimki 14 kg, dr kesinlikle kucağına alma dedi 10 kg dan sonrası tehlikeliymiş
yaaa aman diyim sakın alma
benim bir komsum vardı binada afedersin sözüm meclisten dısarı
essek kadar bebesini alırdı 1. sınıfa gien karnına dayar gezdirirdi neymiş kucagına al diyomu s
yahu öbür bebeğin de senin için önemli
birde yanında yatırırdı annesiyle babasının arasında o koca zıran bebesi yatrdı kızlar kusura bakmayın ben böyle seylere sinirleniyrm

ben 6+2 de kalp atışını duymuştum istersen 6.haftayı biraz geçsin öyle git şimdi gidersen sadece kese görünür kalp atışı için haftaya tekrar gitmen gerekir.
bende sanırım ikisini bir arada görmeye gidecem kızlar hem kese hem kalp atımı içn en mantıklısı bu
yoksa her hafta stres olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…