- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.641
valla bilmiyorumki canım daha önce de gebeliklerimde çarpıntı hissediyodum uykudan kan ter içinde uyanıyodum.. ama pek önemsenmemişti.. bu sefer kardiyolojiye gönderdi.. Uykuda oluyo genelde çarpıntıyla uyanıyorum panik atak o şekilde mi olur hiç bilmiyorum.. Bi de bugün eko çekildi o sırada da 115-145 arası çıktı 5-6 dakika boyunca incelediler ultrason gibi bişeyle biraz merdiven çıkmıştım hastanede ekoya girmeden önce.. Holter kayıtlarında da sabah uyandığımda ve akşam eve biraz (500 m bile değil) o sıralarda hep 145 çıkmış..geçmiş olsun panik atak mı var?
2,5 yaşında canım
valla bilmiyorumki canım daha önce de gebeliklerimde çarpıntı hissediyodum uykudan kan ter içinde uyanıyodum.. ama pek önemsenmemişti.. bu sefer kardiyolojiye gönderdi.. Uykuda oluyo genelde çarpıntıyla uyanıyorum panik atak o şekilde mi olur hiç bilmiyorum.. Bi de bugün eko çekildi o sırada da 115-145 arası çıktı 5-6 dakika boyunca incelediler ultrason gibi bişeyle biraz merdiven çıkmıştım hastanede ekoya girmeden önce.. Holter kayıtlarında da sabah uyandığımda ve akşam eve biraz (500 m bile değil) o sıralarda hep 145 çıkmış..
benim bulantım yok su an 4 haftalığım benKızlar günaydın bende iş durumundan fazla bakamıyorum gruba, benim üçüncü hamileliğim bir tane oğlum var 6 yaşında, ikinci hamileliğimde düşük yaptım ama hamile olduğumu erken öğrenmesem adet görüyorum zannederdim ve düşük yaptığımı anlamazdım, sadece kanama oldu ve kese kayboldu bende kendimi hiç hamile gibi hissedemedim o yüzden, bunda da hemen gitmek istemiyorum. İlk hamileliğimde bulantılarım çok zorladı beni mutfağın kapısından içeri giremedim 4 ay ama sonrası çok keyifliydi, bunda henüz başlamadı, sizlerin bulantılar kaçıncı haftada başladı.
Kızlar günaydın bende iş durumundan fazla bakamıyorum gruba, benim üçüncü hamileliğim bir tane oğlum var 6 yaşında, ikinci hamileliğimde düşük yaptım ama hamile olduğumu erken öğrenmesem adet görüyorum zannederdim ve düşük yaptığımı anlamazdım, sadece kanama oldu ve kese kayboldu bende kendimi hiç hamile gibi hissedemedim o yüzden, bunda da hemen gitmek istemiyorum. İlk hamileliğimde bulantılarım çok zorladı beni mutfağın kapısından içeri giremedim 4 ay ama sonrası çok keyifliydi, bunda henüz başlamadı, sizlerin bulantılar kaçıncı haftada başladı.
Ferro sanol hapina bende basladim asiri kansizlik varmis bende cunku bir de folik asidi birakmalisin cunku ferro sanol un icinde zaten var ama decavit icin biraz erkenmis gibi geldi bana. Ama bir zarari da yok canimDecavir ve ferro sanol icin erken degil mi? Su an sadece folik asit diye biliyorum. Digerleri ne icin?
Helal Sana bende Allah saglik versin 2 tane var cok zor 3. De cok zorlanicam gibi hissediyorum esin destek olmasi cok onemlien büyük 7 ortanca 4.5 küçük 3 canım.tok ben tek başıma büyüttüm
Ferro sanol hapina bende basladim asiri kansizlik varmis bende cunku bir de folik asidi birakmalisin cunku ferro sanol un icinde zaten var ama decavit icin biraz erkenmis gibi geldi bana. Ama bir zarari da yok canim
kızlar size asıl sorum su dün yine saskoloz gibi gittim geldim doktora sormak istediklerim vardı
cene caldım geldim espri yaptık güldük agzımı ayırdım geldim
kızlar sziler su an hangi hapları kulanıyorsunz
doktor bana decavit verdi gyno ferro sanol verdi kan hapı başlattı
aldım bende ama içmedim ben
gün içinde folik asit alıyorm öglen asprn içiyorm
aksamda kan sulandırıcı hibor vuruyorm
bunları ne arada içecem ben yaa
Kızlar ben bugün 5+2 yim sizce doktora gitmeli miyim ya alayım mı randevu ? Kafam çok karışık.
Geçen hafta gittiğim de ayın 12 sinde doktor bakmadı. Geri gönderdi.
Off kilosu da vardir.Allah bagislasin.Benim de 2 yasinda ve aliyorum tabii ki kucagima, doktora da sorayim da bakalim ne diyecek
ben sua an ikisinide içmeyip sabahları folik asidime devam edeyim diyorum(ferroda var zaten dediğin gibi o yüzden dün iki ilacıda aldım ilaç dolabına koydum ilerleyen zamanlarda folik bitince baslarım)Ferro sanol hapina bende basladim asiri kansizlik varmis bende cunku bir de folik asidi birakmalisin cunku ferro sanol un icinde zaten var ama decavit icin biraz erkenmis gibi geldi bana. Ama bir zarari da yok canim
canım decavit bana da verdi içinde folik asit var ayrıca almana gerek yok folik asiti fazlası iyi değilkızlar size asıl sorum su dün yine saskoloz gibi gittim geldim doktora sormak istediklerim vardı
cene caldım geldim espri yaptık güldük agzımı ayırdım geldim
kızlar sziler su an hangi hapları kulanıyorsunz
doktor bana decavit verdi gyno ferro sanol verdi kan hapı başlattı
aldım bende ama içmedim ben
gün içinde folik asit alıyorm öglen asprn içiyorm
aksamda kan sulandırıcı hibor vuruyorm
bunları ne arada içecem ben yaa
Kızlar ben bugün 5+2 yim sizce doktora gitmeli miyim ya alayım mı randevu ? Kafam çok karışık.
Geçen hafta gittiğim de ayın 12 sinde doktor bakmadı. Geri gönderdi.
yaaa aman diyim sakın almabizimki 14 kg, dr kesinlikle kucağına alma dedi 10 kg dan sonrası tehlikeliymiş
bende sanırım ikisini bir arada görmeye gidecem kızlar hem kese hem kalp atımı içn en mantıklısı buben 6+2 de kalp atışını duymuştum istersen 6.haftayı biraz geçsin öyle git şimdi gidersen sadece kese görünür kalp atışı için haftaya tekrar gitmen gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?