• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
yaaa aman diyim sakın alma
benim bir komsum vardı binada afedersin sözüm meclisten dısarı
essek kadar bebesini alırdı 1. sınıfa gien karnına dayar gezdirirdi neymiş kucagına al diyomu s
yahu öbür bebeğin de senin için önemli
birde yanında yatırırdı annesiyle babasının arasında o koca zıran bebesi yatrdı kızlar kusura bakmayın ben böyle seylere sinirleniyrm

:) haklısın canım bizimki 2,5 ya fazla laftan anlayacak bir yaşta değil anlasa da işine gelmediğinden inada bindirebiliyor 2yaş sendromundan ötürü ben de hiç istemiyorum ama mecbur kalıyorum çoğu zaman :(

Helal Sana bende Allah saglik versin 2 tane var cok zor 3. De cok zorlanicam gibi hissediyorum esin destek olmasi cok onemli

alışırsın canım benim hiç yardım edenim yoktu tek başıma bugünlere getirdim.eşim sağolsun işten gelince yardım ederdi çocuklarla ilgilenirdi.yani 3 çocuk büyüdü büyük 2 ye gidiyor ortanca anaokulu küçük yanımda kalıyor .bir de benim 3 .kızım var belki kızlar daha uysaldır bilemedim ki;)Rabbim herkese sağlıkla gönlündekini almayı nasip etsin kucağına.

canım decavit bana da verdi içinde folik asit var ayrıca almana gerek yok folik asiti fazlası iyi değil
ben işte ikisinide kaldırdım
sabahları folik asite devam
öglen asprin aksam iğnemi vurulucam
sabahları zaten pekmez içiyorm iki yemek kasıgı
kayısı kurusu yiyorum
anacığım bunları içersem asırı kilo alırım ben
su an zaten bulantı yok yiyorm istediğimi
kilo almayada basladım sişerim iyice

ben işte ikisinide kaldırdım
sabahları folik asite devam
öglen asprin aksam iğnemi vurulucam
sabahları zaten pekmez içiyorm iki yemek kasıgı
kayısı kurusu yiyorum
anacığım bunları içersem asırı kilo alırım ben
su an zaten bulantı yok yiyorm istediğimi
kilo almayada basladım sişerim iyice
canım aspirinle iğne arasında en az 8 saat olması lazım onu atlama sakın.. Bi de vitamin kilo yapmaz ben nerdeyse 2 yıldır kesintisiz multivitamin kullanıyorum bişey olmadı

fnd_50 fnd_50 seni merak ettim ? ağrıların nasıl oldu canım ?

nisamelek nisamelek tsh için bende dr ile görüşmeni tavsiye edecektim ki @herkesgibiyim açıklamış güzel
Agrim o gun gecti sukur csnim sinir sıkışması olmus su bizim damar damar ustune binme dedikleri durum :) zeytinyagi ile iyice ovalamistim gecti. Bugun bulantilarim basladi

yaaa aman diyim sakın alma
benim bir komsum vardı binada afedersin sözüm meclisten dısarı
essek kadar bebesini alırdı 1. sınıfa gien karnına dayar gezdirirdi neymiş kucagına al diyomu s
yahu öbür bebeğin de senin için önemli
birde yanında yatırırdı annesiyle babasının arasında o koca zıran bebesi yatrdı kızlar kusura bakmayın ben böyle seylere sinirleniyrm

Peki bir sey oldu mu?

Canım emzirmek konusunda doktorlar bişey dedi mi? emzirmende bi sakınca yok muymuş?
Doktora sormadım ama emzirdigimi biliyor sıkıntı olsa söylerdi. Tandem emzirme diye birşey var araştırdım bir sorun görmedim devam ediyorum. Bebeğim de de bi sıkıntı olmadı çok şükür ishal vs.

Günaydın kızlar kardiyo sonuçlarım çıktı bugün herşeyi doktor gördü.. Çarpıntım şu anda sürekli değilmiş (holter cihazı takıldı p.tesi) ama 145 lere falan çıktığı olmuş gün içinde -ki hiç hareket etmedim nerdeyse.. Neyse işte bunu takip edelim dedi zaten gebelik var ilaçlık bi durumda değilsin dedi.. Biraz tedirginim hiç böyle bişey yoktu bende :KK43:
Merhaba canım çok geçmiş olsun.Bende de ritim bozukluğu çıktı bir kaç kan testi istedi bakalım ne dicek ?Kafaya çok takma bende de çok oluyor çarpıntı gebelikten öncede arada oluyordu şimdi fazlalaştı geçecek inşaallah bu günlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek

10.5 aylık bebeğim var mecburen hep kucağımda Karnimizdaki Allah a emanet. Ve ben birde emziriyorum.

Ben de emziriyorum, doktora sordugumda kesin kes diyecek ztn buyuk diye.
Ben o kdr devam etmem belki ama kolostrumu, diger bebek dogmadan icme ihtimalleri var mi acaba? Belki bi aciklamasi vardir da aklima geldi

canım aspirinle iğne arasında en az 8 saat olması lazım onu atlama sakın.. Bi de vitamin kilo yapmaz ben nerdeyse 2 yıldır kesintisiz multivitamin kullanıyorum bişey olmadı
ayy bunu iyi dedin yaaa
hep öglen içiyorm aspirini.iğneyi gece 11:00 de vuruyorm
gecen öglen bir kez unutmusum saat dört yada 5 te içtim bir kez
allah esirgesin:dua:

Peki bir sey oldu mu?
yokkk olmadı:)))
öyle blinçsizce hamile kalıp dogurup büyütenlere bişey olmaz canım
maşşallah iki bebeside tosun gibi
kadında zaten iri yarı güreşçi gibi bir boy var ayak var kürek kadar:))
43 numara ayyakkabı giyen bir kadına sence bişey olurmu:KK53:
normal dogum yaptı doktora ayagını bir acarken carparsa mazallh doktor ebe sakatlanır:KK53:
öyle iri kuvvetli sen düşün

Hadi yaa Benim de 13 kusur.nasil anlatiyim ki kucagima almamam gerektigini
anlamazlar daha onlar da çok küçük.. bizim evde tabureler var bazen tabureye ya da sadalyeye çıkabilirsin diyorum arabada koltuğuna koyarken de artık büyüdün kendin çıkabilirsin diyorum böyle diyince çok hoşuna gidiyor hemen tırmanmaya başlıyor bazen işe yarıyor bunlar ama bazen de yaramıyor maalesef

Merhaba canım çok geçmiş olsun.Bende de ritim bozukluğu çıktı bir kaç kan testi istedi bakalım ne dicek ?Kafaya çok takma bende de çok oluyor çarpıntı gebelikten öncede arada oluyordu şimdi fazlalaştı geçecek inşaallah bu günlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek
benim arkadasımdada vardı ritim bozukluğu
dogum yaptı hemde sezeryan gayet iyi
bir sıkıntı olmuyor merak etmeyin

Back