• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
günaydın kızlar, bana zaman çabuk geçiyormuş gibi geliyor hiç bir şey anlayamadan 7 hafta bitecek... iş yoğunluğu eve gidince çocuktu kocaydı ev işiydi derken içimdeki minnoşu çok düşünemiyorum :( ilk hamilelikte vakit hiç geçmezdi deli gibi bugün acaba bebekte ne gelişmeler olacak kolu mu bacağı mı oluşacak bunları tekip ederdim şimdi hiiç böyle olamıyor. Bir de benim oğlum sürekli kucaa al anne diye tutturuyor düşük olcak diye aklım gidiyor inş. kötü bişi olmaz

ben öbür hafta carsamba yada cuma giderim doktorm o günler bulunuyor hastanede
hem biraz daha zaman gecer carsamba tam 5 hafta olacagm son SATA GÖRE 20 EYLÜL BENİMKİ
ASLINDA DAYANSAMDA KALP ATIMI VE KESE BİRLİKTE GÖRSEM SÖZDE verdim kendime ama bakalım dayanacakmıyım
doktorumda docent bu arada saka maka
doktorum aslında cok iyi bir hekim
türkiyedeki bir ilk olan ameliyatı gerceklestirdi
basarılı hekim
Bende birlikte goreyim dedm ama ilk keseyi goreym icim rhat etsin dedm sanki hamile deilmisim gibi dedm hic olmassa drye bibgideymde hersy yolndmi ona bakaym ondn erken gitcm.
Dr icinde dogrudur zaten saka yapmstr sna cnm

Ben 4.Haftadan beri her hafta bir stresle beklemeyle geçirdim kese göründü haftaya gel bebek görelim görülecek mi diye endişe ettim bebek görüldü haftaya gel kalp atışı duyalım kalp atışı duyuldu yavaş dendi artacak mı diye bir hafta boyunca endişe ettim haftaya gel tekrar bakalım .... diye diye her hafta stresle geçti birde ilk gebelik olunca oluruna bırakamadım tabi ama tecrubem olsaydı 7. Hafta gider hepsini bir arada görürdüm diye düşünüyorum ama tabi insan meraktan o kadar bekleyebilir mi ondan da tam emin değilim. Hakkınızda hayırlısı

Kızlar Selam,
Ctesi günü ilk kez kontrole gidicem.6 haftalık olucak.Büyük ihtimal keseyi görürüm diye düşünüyorum.Çünkü 4 gün önceki kan değerim 5800dü. Ancak şöyle birşey var mı, şu değerden sonra kalp atışı duyulur diye.Yoksa sadece haftayla mı ilgili.İlk gebeliğimde 6.haftada kalp atışı duymuştum.

Günaydın kızlar kardiyo sonuçlarım çıktı bugün herşeyi doktor gördü.. Çarpıntım şu anda sürekli değilmiş (holter cihazı takıldı p.tesi) ama 145 lere falan çıktığı olmuş gün içinde -ki hiç hareket etmedim nerdeyse.. Neyse işte bunu takip edelim dedi zaten gebelik var ilaçlık bi durumda değilsin dedi.. Biraz tedirginim hiç böyle bişey yoktu bende :(

günaydın kızlar, bana zaman çabuk geçiyormuş gibi geliyor hiç bir şey anlayamadan 7 hafta bitecek... iş yoğunluğu eve gidince çocuktu kocaydı ev işiydi derken içimdeki minnoşu çok düşünemiyorum :KK43: ilk hamilelikte vakit hiç geçmezdi deli gibi bugün acaba bebekte ne gelişmeler olacak kolu mu bacağı mı oluşacak bunları tekip ederdim şimdi hiiç böyle olamıyor. Bir de benim oğlum sürekli kucaa al anne diye tutturuyor düşük olcak diye aklım gidiyor inş. kötü bişi olmaz
maşalhh ne güzel işte su gibi gecsin
bende aynı senin gibiydim ilk gebelikte evdeydim kafayı sarardım ugrasacak bebek yok cocuk yok
şimdi hem calışıyorm hem ev hem iş hem cocugum var üstelik okula gidiyor dersleri derken zaman geciyor
ve benim gibi takıntılı kadına iyi geldi bu:)) sadece dşkkat etmek gerek fazla yorma kendini
ve bebegini kucagına alma ben olsam almam öbürünü düşün su an o dogdu artık dizine oturttur sev

günaydın kızlar, bana zaman çabuk geçiyormuş gibi geliyor hiç bir şey anlayamadan 7 hafta bitecek... iş yoğunluğu eve gidince çocuktu kocaydı ev işiydi derken içimdeki minnoşu çok düşünemiyorum :KK43: ilk hamilelikte vakit hiç geçmezdi deli gibi bugün acaba bebekte ne gelişmeler olacak kolu mu bacağı mı oluşacak bunları tekip ederdim şimdi hiiç böyle olamıyor. Bir de benim oğlum sürekli kucaa al anne diye tutturuyor düşük olcak diye aklım gidiyor inş. kötü bişi olmaz
bende aynı senin gibiydim ilk gebelikte evdeydim kafayı sarardım ugrasacak bebek yok cocuk yok
şimdi hem calışıyorm hem ev hem iş hem cocugum var üstelik okula gidiyor dersleri derken zaman geciyor
ve benim gibi takıntılı kadına iyi geldi bu:)) sadece dşkkat etmek gerek fazla yorma kendini
ve bebegini kucagına alma ben olsam almam öbürünü düşün su an o dogdu artık dizine oturttur sev

Kızlar Selam,
Ctesi günü ilk kez kontrole gidicem.6 haftalık olucak.Büyük ihtimal keseyi görürüm diye düşünüyorum.Çünkü 4 gün önceki kan değerim 5800dü. Ancak şöyle birşey var mı, şu değerden sonra kalp atışı duyulur diye.Yoksa sadece haftayla mı ilgili.İlk gebeliğimde 6.haftada kalp atışı duymuştum.
canım tam 5 haftalıkken 7500 küsür değerle karından keseyi gördüm bence rahatlıkla görürsün.. Kalp atımı 6+3 den sonra gözüküyo yani 7. haftada tabi genelde bazıları daha geç veya erken olabilir

Ben 4.Haftadan beri her hafta bir stresle beklemeyle geçirdim kese göründü haftaya gel bebek görelim görülecek mi diye endişe ettim bebek görüldü haftaya gel kalp atışı duyalım kalp atışı duyuldu yavaş dendi artacak mı diye bir hafta boyunca endişe ettim haftaya gel tekrar bakalım .... diye diye her hafta stresle geçti birde ilk gebelik olunca oluruna bırakamadım tabi ama tecrubem olsaydı 7. Hafta gider hepsini bir arada görürdüm diye düşünüyorum ama tabi insan meraktan o kadar bekleyebilir mi ondan da tam emin değilim. Hakkınızda hayırlısı
işte aynı heyeceanları bizde yasadık
ikinci olunca daha selim yaklasıyorsunz olaylara
allah saglık versinde beklenir allahım sen saglık ver yüce rabbim tüm ghamile olanlara yavrularımızı esirge emaneti sana
bende simdi ikisini birlikte göreyim diye düşünüyorm bakalım sabredecegm saglık olsunda

ben de almak istemiyorum inan 2,5 yaşında yüksek bir yere bakmak istiyor ya da başka bir nedenden kucağa al diyor bir kaç kere benim karnım ağrıyor alamam dedim ondan sonra daha çok duyar oldum kucak istemesini :(

Günaydın kızlar kardiyo sonuçlarım çıktı bugün herşeyi doktor gördü.. Çarpıntım şu anda sürekli değilmiş (holter cihazı takıldı p.tesi) ama 145 lere falan çıktığı olmuş gün içinde -ki hiç hareket etmedim nerdeyse.. Neyse işte bunu takip edelim dedi zaten gebelik var ilaçlık bi durumda değilsin dedi.. Biraz tedirginim hiç böyle bişey yoktu bende :KK43:

geçmiş olsun panik atak mı var?

kızlar size asıl sorum su dün yine saskoloz gibi gittim geldim doktora sormak istediklerim vardı
cene caldım geldim espri yaptık güldük agzımı ayırdım geldim:kızgın:
kızlar sziler su an hangi hapları kulanıyorsunz
doktor bana decavit verdi gyno ferro sanol verdi kan hapı başlattı
aldım bende ama içmedim ben
gün içinde folik asit alıyorm öglen asprn içiyorm
aksamda kan sulandırıcı hibor vuruyorm
bunları ne arada içecem ben yaa:KK17:

Ayni durumdayiz Benim bazen hamile oldugum bile aklimdan cikiyor, sonra vicdan azabi duyuyorum.buyuk olan kac yasinda?

Masallah 4.cocuk mu olacak? Cok zor geldi gozume 7 ve 4.5 ayni anda nasil olmustu? Bir de yas aralari az, hamileyken emzirmeye devam ettin mi?

valla Allah yardım etti bana büyüdüler çok şükür.emzirmeye devam etmedim.2 çocuk gelince büyük inadına altına yaptı sonra kabullendi.şimdi 4 için sabırsızlanıyorlar;)
Kızlar günaydın bende iş durumundan fazla bakamıyorum gruba, benim üçüncü hamileliğim bir tane oğlum var 6 yaşında, ikinci hamileliğimde düşük yaptım ama hamile olduğumu erken öğrenmesem adet görüyorum zannederdim ve düşük yaptığımı anlamazdım, sadece kanama oldu ve kese kayboldu bende kendimi hiç hamile gibi hissedemedim o yüzden, bunda da hemen gitmek istemiyorum. İlk hamileliğimde bulantılarım çok zorladı beni mutfağın kapısından içeri giremedim 4 ay ama sonrası çok keyifliydi, bunda henüz başlamadı, sizlerin bulantılar kaçıncı haftada başladı.

canım bende senin gibi sabah az biraz içim karışıyor sonra iyiyim ben ilk 3nünde hep kustum maşallah daha açılışı yapmadım;)

kızlar size asıl sorum su dün yine saskoloz gibi gittim geldim doktora sormak istediklerim vardı

Decavir ve ferro sanol icin erken degil mi? Su an sadece folik asit diye biliyorum. Digerleri ne icin?

Günaydın kızlar.. :KK59:

Ben Folidaysiod kullanıyorum. Hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım. Doktor. Vermişti.
Bebişin tutunması için de çok yardımcı, emziren anneler içinde veriliyormuş bu ilaç. İçinde tüm vitaminler var.. Ama kendi dr. Ma daha gitmedim bakalım o ne diyecek. :ukala:

Back