• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ahhaaaa hastalığım vesvesem bulastı :))) saka saka
yaa bu iğnelerin dozu oluyor canım
hani degerlerine göre kan pıtılaşmasındaki ben 3500 hibor vuruyorm
işte nasıl ayarladı diye kafaya takıyom ben takıgımmmm biraz
bende tahlil yapılmadım doktor sonucuma bakarak verdi iğnemi
sen ne vuruyorsn
:D :D valla ben de az vesveseli sayılmam zaten :D ben de hibor vuruyorum canım ama genetikteki sonuca göre bunu verdi hatta hibor yakıyor diyince clexane 4000 yazdı ama eczane bu aralar clexane piyasada yok diyince çıktık doktora raporu hibor 3500 olarak yazdırdı tekrar .. herhangi bi değere falan bakmadan verdi yani :( bak şimdi pimpiriklendim niye değer bakmadan verdi bana sana pıhtılaşma zamanı testi falan mı yaptı?

yok olmaz aspırın de içiyorsan o zaten cıvıtıcı etkiyi sürdürüyor yaa bişey olmaz
içiyorum içiyorum iyi bari olmasın yaa :( ben önceki gebeliğimde bu pıhtılaşmayı bilmiyoduk tedaviyle hamile kalmıştım tedbir amaçlı iğne ve coraspin alıyodum ama kanama olunca bıraktırmıştı doktor 6. haftanın başında.. Sonra kalpleri atıp hemen geri durdu bebeklerin :( o yüzden bu iğneler konusunda biraz hassasım :)

:KK70: :KK70: valla ben de az vesveseli sayılmam zaten :KK70: ben de hibor vuruyorum canım ama genetikteki sonuca göre bunu verdi hatta hibor yakıyor diyince clexane 4000 yazdı ama eczane bu aralar clexane piyasada yok diyince çıktık doktora raporu hibor 3500 olarak yazdırdı tekrar .. herhangi bi değere falan bakmadan verdi yani :KK43: bak şimdi pimpiriklendim niye değer bakmadan verdi bana sana pıhtılaşma zamanı testi falan mı yaptı?
bana test yapmadı
doktorum docenc benim
hocam dedim bu iğneler için dozu nasıl ayarlayacaksnz dedim
ben bakınca degere ayarlarım merak etmes en dedi
sonra zamanı geldi gebe kalınca raporu götürdm baktı bunu yazdı hibor 3500
bende iğne fobim var eşim bana asla güvenme dedi
iş basa düştü ve bebeğm benden daha önemli dedim vurdum ilk ama nasıl hızlı bastıysam iğneyi sn sürmeden basmısım sırıngaya nasıl bir yanma nasıl anam agladı
sonraki gün sakin ol diye diye yavaşca vurdum ve hiç acımadı
sonra daha güven geldi ve ben kendim vuruyorm

Ben de emziriyorum, doktora sordugumda kesin kes diyecek ztn buyuk diye.
Ben o kdr devam etmem belki ama kolostrumu, diger bebek dogmadan icme ihtimalleri var mi acaba? Belki bi aciklamasi vardir da aklima geldi
Benim ki küçük olduğu için devam etmeyi düşünüyorum. Kolostrum hakkında bilmiyorum araştırmak lazım onuda ama sanmıyorum öyle olacağını

içiyorum içiyorum iyi bari olmasın yaa :KK43: ben önceki gebeliğimde bu pıhtılaşmayı bilmiyoduk tedaviyle hamile kalmıştım tedbir amaçlı iğne ve coraspin alıyodum ama kanama olunca bıraktırmıştı doktor 6. haftanın başında.. Sonra kalpleri atıp hemen geri durdu bebeklerin :KK43: o yüzden bu iğneler konusunda biraz hassasım :)
biliyorm bende aynıyım 2015 te ikinci bebeği düşününce hamile kaldım
7. haftada kalp atımı durdu bebeğimi kaybettim
hemen test yaptırıp raporumu aldım sonra işe basladım işte kürtaj oldum 2 ay sonra işe basladım
unutmak kafa dagıtmak içn simdi yüce rabbim yine nasip etti bakalım insalh saglıkla tamamına erdirsin

bana test yapmadı
doktorum docenc benim
hocam dedim bu iğneler için dozu nasıl ayarlayacaksnz dedim
ben bakınca degere ayarlarım merak etmes en dedi
sonra zamanı geldi gebe kalınca raporu götürdm baktı bunu yazdı hibor 3500
bende iğne fobim var eşim bana asla güvenme dedi
iş basa düştü ve bebeğm benden daha önemli dedim vurdum ilk ama nasıl hızlı bastıysam iğneyi sn sürmeden basmısım sırıngaya nasıl bir yanma nasıl anam agladı
sonraki gün sakin ol diye diye yavaşca vurdum ve hiç acımadı
sonra daha güven geldi ve ben kendim vuruyorm
hah tamam ben de ne testi yaptı diyorum anladım canım şimdi ok o zaman sorun yok benim de tabiki raporlara göre verdi tamamdır o zaman :) Ben çok zorlanmıştım kalbim yerinden çıkacak gibi oluyodu iğneyi yaklaştırınca kendime tansiyonum falan düşüyodu kaç kere denedim yapamadım.. Sonra bi gün yapıcam bu işi dedim kapadım gözümü ya Allah bismillah sapladım iğneyi bıraktım hahahahah baktım iğne sallanıyo göbeğimde tuttum yavaş yavaş ellerim titreye titreye yaptım.. İkincisinde biraz daha sakindim.. Ama tabi şimdi aradan 1 yıl geçti bakalım bugün ne komedi filmleri çevircem kendi kendime eşim yine akşamcı :D :D

biliyorm bende aynıyım 2015 te ikinci bebeği düşününce hamile kaldım
7. haftada kalp atımı durdu bebeğimi kaybettim
hemen test yaptırıp raporumu aldım sonra işe basladım işte kürtaj oldum 2 ay sonra işe basladım
unutmak kafa dagıtmak içn simdi yüce rabbim yine nasip etti bakalım insalh saglıkla tamamına erdirsin
Allah bi daha yaşatmasın inşallah canım :KK200:

Kızlar benim ilk hamişliğimde bilmiyorum. Bana iğne falan vermedi doktor sadece imom alıyorum sabahları atlandımı diye geldi aklıma sizler hep kullanıyorsunuz

Emzirmede hicbir sıkıntı yokmus benim de oglum 12 aylik ben kullandigim ilaclardan dolayi birakmami tavsiye etti doktor biraktirdim ama cok zor oldu :KK43:
Bazıları emen çocuğu zehirler hormonlar diye bıraktırıyolar ama fasa fiso heralde onlar :) eskiler hep ard arda doğururmuş eminim ki sütten kesmemişlerdir bebekleri

Back